123Vasile Reputație: -3 Postat Februarie 19, 2022 Postat Februarie 19, 2022 Scuzați, e prima mea postare inițiată, așa că s-ar putea să par stângaci. Anunțul e aici: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/maseora/e79d7h166e2775011834gg5f3eie7hg7.html Locația: undeva în Strada Romană. Am ajuns la ea după o experiență mai mult decât neplăcută despre care am postat zilele trecute. Fata arată binișor, brunetă minionă, păr lung și frumos, față, sâni, picioare faine. Mi-a plăcut foarte mult atitudinea și disponibilitatea, deci lipsa oricărei figuri. Singura reținere: capră, poziție despre care a spus că nu-i place, atenție însă, nu și că nu face! E foarte caldă, preocupată să știe cum te poate mulțumi cât mai bine, pune suflet în ce face. Un oral de calitate, negrăbit, fără mâini - doar se ajută puțin masând ușor ouțele. Probabil va executa orice stil fără probleme. Normal protejat, se mișcă foarte bine, strâmtuță, fierbinte. Fără figuri gen nu pune mâna pe cap la oral, nu pune mâna dincolo etc. Totul fără grabă, chiar dacă expiră timpul. Mi-a spus că nu e problemă să rămân peste timpul stabilit, dacă nu are altă programare. N-a avut și am rămas lenevind în patul ei și stând la taclale. Foarte prietenoasă, apropiată și deschisă, mi s-a părut 100% naturală. Părerea mea sinceră e că a fost total opusul experienței anterioare, am plecat de la ea adresându-i felicitări pentru modul în care m-a tratat. Sigur, nici eu nu am exagerat, că nu am ciudățenii extreme și nici nepoliticos ori doamne ferește violent cu femeile nu sunt și n-am fost niciodată. Dar așa da, frate! Voi reveni cu plăcere la ea! Pe categorii de criterii: 1. Igienă: 10 2. Aspect: 9 3. Locație: 8 4. Oral: 10 5. Normal: 10 6. Atitudine: 12! (glumesc, desigur, dar chiar ar merita un 12 ) Concluzii? Eu zic că merită! La câte am citit pe aici și la ce am și pățit, e o experiență mișto și reconfortantă. 3
elxandre Reputație: 86 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 19, 2022 Sounds fishy 3 1 1
Vizitator dariussteel Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2022 Postat Februarie 19, 2022 Acum 2 minute, elxandre a spus: Sounds fishy 😂😂😂
radu-alex Reputație: 216 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 19, 2022 Acum 19 minute, elxandre a spus: Sounds fishy Big, big,big fish. 2 2 3
vdancila Reputație: 84 Postat Februarie 19, 2022 Postat Februarie 19, 2022 Ejti nebun? Mai lipsea sa spună ca poza e reala si recentă... 5
coldfusion Reputație: 4339 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 19, 2022 Strada aia de zici tu pare a fi doar in Ploiesti, Gmaps asa zice. PS. Puti a sardina. 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26707 Postat Februarie 19, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Februarie 19, 2022 Acum 28 minute, coldfusion a spus: Strada aia de zici tu pare a fi doar in Ploiesti, Gmaps asa zice. PS. Puti a sardina. Strada e în Cantemir, dar dacă nu-i la blocul nou, grijă mare! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
corect_c Reputație: 116 Postat Februarie 21, 2022 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 21, 2022 Sunt 2 fete de la fostul finesse Loredana și Michele, parca. La salon, le-am vizitat, și nu am rămas incantat. Aici poate s-au schimbat!?!? 2
coldfusion Reputație: 4339 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 22, 2022 Daca la salon aveau o atitudine de cacat, crezi ca dupa reprofilare ( daca s-au reprofilat ) au o alta atitudine ? Tot panarame au ramas...... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum