Sari la conținut

Au atacat rușii, ce va urma ?

Postări Recomandate

• Oras:Băneasa
Acum 3 ore, MacArthur a spus:

Tu ce parere ai, @Beton_Armat?

Simion greșește, tre' să-i ajutăm pe frații noștri. Maia Sandu e româncă și cred că e pt prima oară din 1991 și până în prezent când la Chișinău e un președinte care e atât de deschis și asumat pro România. Dacă nu ne ajutăm frații la greu suntem niște oameni de nimic și nu facem decât să alimentăm și mai mult neîncrederea moldovenilor față de noi. Practic le-am face jocul rușilor. 

Am putea avea un moment internațional favorabil pt a ne reuni cu frații noștri, nu ar trebui să le trădăm așteptările, nimic nu doare și nu se uită mai mult decât trădarea fratelui.

• Like 4
Link spre comentariu
Acum 1 minut, andrei825 a spus:

Simionica e platit de la Moscova, nu e de mirare ca executa punctajele de la Kremlin.

Să vedem cum mai evoluează, dacă ar fi primit bani de la Moscova până acum...era dat măcar în presă, nu mai zic că trebuia săltat deja. Când zic că era dat în presă mă refer că era prezentată filiera de finanțare, nu că spune x sau y că e omul Moscovei. 

Există suficiente pârghii pt a fi verificat el sau colegii lui dîn aur. 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
5 minutes ago, Beton_Armat said:

Să vedem cum mai evoluează, dacă ar fi primit bani de la Moscova până acum...era dat măcar în presă, nu mai zic că trebuia săltat deja. Când zic că era dat în presă mă refer că era prezentată filiera de finanțare, nu că spune x sau y că e omul Moscovei. 

Există suficiente pârghii pt a fi verificat el sau colegii lui dîn aur. 

Primeste prin interpusi, vezi cum se da de gol Dorin Lulea, sefu' lui Simionica, ca tot a fost inca un congres zilele astea 🤣, primul a fost anulat in instanta pentru ca a incalcat toate normele legale 🦨

https://www.podul.ro/articol/16909/video-adevratul-fondator-al-aur-marius-lulea-dezvluiri-incredibile-intr-un-interviu-luat-pe-strad-sunt-vaccinat-jumtate-dintre-parlamentarii-aur-sunt-n-am-avut-nicio-problem-s-iau-bani-de-la-guvernul-rus-lulea-este-reprezentat-in-instan-de-un-membru-al-usr

VIDEO. Adevăratul fondator al AUR, Marius Lulea, dezvăluiri incredibile într-un interviu luat pe stradă: „Sunt vaccinat. Jumătate dintre parlamentarii AUR sunt!” / „N-am avut nicio problemă să iau bani de la guvernul rus” . Lulea este reprezentat în instanță de un membru al USR

Dovada clara cum vin banii de la Kremlin, nu e deepfake . 

• Like 4
  • Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
1 oră în urmă, MacArthur a spus:

Eu bag seama ca tu ești "adventist de ziua șapte";nu de alta, dar observ ca ai cam mulți frați pe aici... 😏

Ps. Ai cumva vre-o obsesie?! Ca ma trezesc cu tine în "sculare..... pana în culcare!!!!" 🙈 (privind profilul meu de pe nimfo) 🤭

Link spre comentariu
  • Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
10 minutes ago, scorpion1970 said:

Eu bag seama ca tu ești "adventist de ziua șapte";nu de alta, dar observ ca ai cam mulți frați pe aici... 😏

Ps. Ai cumva vre-o obsesie?! Ca ma trezesc cu tine în "sculare..... pana în culcare!!!!" 🙈 (privind profilul meu de pe nimfo) 🤭

"Am multi frati (inclusiv fratii Kamarazov)... plus un 😏 "

• Haha 1
Link spre comentariu

Inca o victorie in justitia romaneasca impotriva trolilor ordinari platiti de piticul psihotic putin 🤡

https://podul.ro/articol/19527/ioana-constantin-a-catigat-in-prim-instan-procesul-cu-partidul-aur-abia-atept-s-donez-banii-unui-ong-din-basarabia-care-lupt-impotriva-propagandei-ruse

Ioana Constantin a câștigat în primă instanță procesul cu partidul AUR: "Abia aștept să donez banii unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse!"

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti dar migrez des =))
  • Oras:Ploiesti dar migrez des =))
Acum 19 minute, andrei825 a spus:

Inca o victorie in justitia romaneasca impotriva trolilor ordinari platiti de piticul psihotic putin 🤡

https://podul.ro/articol/19527/ioana-constantin-a-catigat-in-prim-instan-procesul-cu-partidul-aur-abia-atept-s-donez-banii-unui-ong-din-basarabia-care-lupt-impotriva-propagandei-ruse

Ioana Constantin a câștigat în primă instanță procesul cu partidul AUR: "Abia aștept să donez banii unui ONG din Basarabia care luptă împotriva propagandei ruse!"

Vai ce nu suport AUR 🙃nu inteleg cum poate cineva sa pice in ce incearca sa minta ei acolo 🤣 efectiv ai nevoie de IQ negativ

• Haha 1
Link spre comentariu
9 hours ago, andrei520 said:

Vai ce nu suport AUR 🙃nu inteleg cum poate cineva sa pice in ce incearca sa minta ei acolo 🤣 efectiv ai nevoie de IQ negativ

Pica pentru ca nu au habar pe ce lume traiesc.  IQ-ul lor tinde spre minus infinit, mai prosti decat cei de la partidul haurolar.

Practic ei sunt idiotii utili ai lui Putin, care au bagat in parlament: clanul Sosoaca, batausi de duzina ca Lasca ( https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/penal-in-functii-publice-batausul-mihai-lasca-2099255.html ) , pe criminalii de la revolutie Roman, Toba , care au facut parte din sistemul represiv.

https://www.g4media.ro/profil-de-aur-deputatii-militari-nicolae-roman-si-francisc-toba-personaje-controversate-in-tentativele-sangeroase-de-inabusire-a-revolutiei-din-1989-in-timisoara-si-sibiu.html

https://adevarul.ro/stiri-locale/timisoara/misterele-de-aur-ale-generalului-de-armata-ajuns-2064430.html

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022

Doamnele si domnisoarele din Timisoara/Caras-Severin care (poate) stiu a vorbi si sarba, este corecta traducerea mea ? Pentru ca ar fi ciudat ca intr-o tara atat de pro-rusa sa si extremista sa apara referire la Romania. Cu putina mea rusa, as traduce asa:

"Лети соко преко Романије, носи завет

Да се барјак за слободу вије, Светог Саве

Кад се народ око њега свије – Дани славе

Ја у зору испратићу драгог, Ђурђевдан је"

"Un șoim zboară deasupra României, purtând un jurământ
Să zboare steagul pentru libertate, Sf. Sava
Când oamenii se adună în jurul lui - Zilele de glorie
Mă voi vedea draga mea în zori, e Sf. Gheorghe"

Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022

Si totusi, usor, usor, in Mariupol, viata isi reintra in normal.

Orasul incepe usor - usor sa fie reconstruit, ce e drept, mai mult cu participarea firmelor de constructii din Rusia (plus Georgia, Tajikistan, Armenia, Chechenya si Ucraina), dar, din ce am aflat stand de vorba cu unul - altul pe Discord/Telegram, sunt si cateva firme de constructii din Romania, Germania si Olanda care lucreaza acolo, dar mai pe "ascuns", din cauza sanctiunilor puse de UE Rusiei (firmele romanesti si germane lucreaza in special la restaurarea teatrului din Mariupol, unde au murit in primavara circa 350 de refugiati, in timpul bombardamentelor,lucrarile de reconstructie a teatrului sunt extraordinar de dificile, si necesita o preocupare aparte, din ce am inteles noua conducere a orasului vrea sa termine reconstructia pana in toamna lui 2023, pentru ca sa se poate tine acolo spectacole si concerte internationale). A reinceput si reconstructia Combinatului Azovstal, dar acolo lucrarile sunt ultra dificile, se vorbeste ca nu va putea reintra in circuitul industrial rus/ucrainean mai devreme de 2030 cu mult noroc, (probabil din 2035 va putea incepe sa produca din nou, cel mai probabil).

Per total, lumea rade, scolile s-au redeschis, batranii se plimba prin parcul orasului, cinematografele s-au reparat si redeschis (nu toate), iar supermarket-urile sunt din nou aprovizionate (cu multe produse rusesti, dar si cu produse europene, in cantitate ceva mai mica, totusi, tot datorita sanctiunilor si a dificultatii de aprovizionare, pentru ca traficul aerian e inchis, iar multe tiruri ce vin din Europa trebuie sa treaca prin Zaporojie, Donetsk sau Lugansk, unde inca se dau lupte).

Acum, sper ca daca reusesc ucrainienii sa recaptureze teritoriul orasului, sa nu-l bombardeze ei din nou, de data asta, pentru ca iar o sa o ia de la capat cu reconstructia si distrugerile fara sens !

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...