Sari la conținut

BUNA DRAGILOR! ALYCE NEW BBW CONSTANTA 0749832183

Postări Recomandate

Postat
Acum 19 ore, madaa69 a spus:

Io zic ca dupa discutia cu analul neprotejat,sambata o sa intervină ceva ,nu stiu,nu o sa gasesti locatie,ceva de genul

Acum 4 minute, Alyce a spus:

Din cauza mesajelor stupide si amenințări numai revin momentan in Constanta ......mda decât să le iau clienti la fete.......

Avem un prezicator printre noi😹😹

• Haha 3
  • Telefon: 0749832183
  • Oras:Peste tot !
Postat
Acum 5 minute, protagonist a spus:

Avem un prezicator printre noi😹😹

Dacă vor asa rezolvați problemele, mai bine o amenint pe asta si clar numai vine ...

Postat

Nu e problema in siguranta prin alte parti

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 2 ore, Alyce a spus:

Nu am nici un Peste 

eu  paradoxal te cred futacul90  din 2018 si pana acum nu te-a recenzat decat pe tine iar protagonist isi face ieri cont ca sa-si dea cu parerea fix numai pe contul tau .....aceste doua personaje nu sunt nici pestii tai nici clientii tai ci doar clonele tale prin care speri sa dregi busuiocul .....

nu stiu cine te-a amenintat si daca ti s-a intamplat asta nu mi se pare deloc ok .....in definitiv orice client poate beneficia in siguranta de serviciile tale dar numai protejat .....ceea ce stiu insa este ca recurgi la stratageme ca sa ai chipurile sustinatori dar ceea ce ramane de necontestat este faptul ,de altfel recunoscut si de tine ,ca ai facut sex neprotejat.....iar acum din pacate asta te dezavantajeaza . Este evident ca nu este pe placul tau ,dar uneori anumite decizii te urmaresc toata viata si nu poti minti toata lumea cu conturi clonate . Probabil ca vei avea in continuare cereri pentru sex neprotejat si depinde numai de tine daca le accepti sau nu .....in fond nu esti prima care-si vinde sufletul si sanatatea diavolului pentru un pumn de arginti in plus

Postat

In primul rand habar nu am cine sunt cei 2 , si al doilea cu anal neprotejat cu ce am.mintit ? Cand am fost întrebată am raspuns 

Postat

Si inca ceva daca vroiam să imi fac singura recenzii pai imi făceam 1000 până acum ,de ce as fi ales tocmai Constanța?

Postat

Crezi ca daca pun poze cu convorbirile din wap ar rezolva ceva ? IN fine o zi buna tuturor 

Postat
Acum 18 minute, gica 1955 a spus:

eu  paradoxal te cred futacul90  din 2018 si pana acum nu te-a recenzat decat pe tine iar protagonist isi face ieri cont ca sa-si dea cu parerea fix numai pe contul tau .....aceste doua personaje nu sunt nici pestii tai nici clientii tai ci doar clonele tale prin care speri sa dregi busuiocul .....

nu stiu cine te-a amenintat si daca ti s-a intamplat asta nu mi se pare deloc ok .....in definitiv orice client poate beneficia in siguranta de serviciile tale dar numai protejat .....ceea ce stiu insa este ca recurgi la stratageme ca sa ai chipurile sustinatori dar ceea ce ramane de necontestat este faptul ,de altfel recunoscut si de tine ,ca ai facut sex neprotejat.....iar acum din pacate asta te dezavantajeaza . Este evident ca nu este pe placul tau ,dar uneori anumite decizii te urmaresc toata viata si nu poti minti toata lumea cu conturi clonate . Probabil ca vei avea in continuare cereri pentru sex neprotejat si depinde numai de tine daca le accepti sau nu .....in fond nu esti prima care-si vinde sufletul si sanatatea diavolului pentru un pumn de arginti in plus

Ai inteles gresit mesajul meu, era o ironie fina.nu am cum sa o sustin pe domnisoara pt ca nu m as fute cu ea nici sa ma plateasca

Postat

Serios ca numai vin momentan

• Trist 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
4 hours ago, Alyce said:

Din cauza mesajelor stupide si amenințări numai revin momentan in Constanta ......mda decât să le iau clienti la fete.......

mai bine o bagai pe aia ca nu ai gasit locatie :) :) :) 

• Haha 3
  • Oras:constanta
Postat

Ori e din cauza la motorina? Zi k facem o cheta dacă asta este cauza  .. 😇🤣

• Haha 2
Vizitator JustAss
Reputație: 0
Postat

Bai..nuite asa din cauza câtorva masculin feroce de pe aici care înaltă steagul de pe poze,o sa furați....pula,nu mai vin fetele ca vad ce labari penali sunt unii de pe aici.Au dreptate unele fete.

Postat
Acum 1 oră, andreyu__ct a spus:

Ori e din cauza la motorina? Zi k facem o cheta dacă asta este cauza  .. 😇🤣

Bine cand vin iti scriu ca sa imi dai de motorină haha

• Oras:Planeta Marte
  • Oras:Planeta Marte
Postat

Nu pune la suflet si face crezi ca este mai bine pt tine.., daca conteaza parerea mea..vino, te pup

• Inimioara 1
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Draga Alyce, mie mi-ar face placere sa te intalnesc. Nu lua in considerare toate tampenile spuse pe aici. Te pup

• Inimioara 1
Postat

haideti sa nu mai continuam cu teatrul asta ieftin 
voi aveti impresia ca vreuna vine ca zicem noi sau ca nu ?

:) 

toate isi vad interesul si li se rupe de ce zicem noi sau mai exact de noi

in cazul de fata ,ea a realizat ca s-ar putea sa plateasca chiria degeaba daca alege sa vina 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat

Tin sa te contrazic o sa revin duminică m au convins băieții, nu prea au  fost momente sa plătesc chiria degeaba ,chiar daca sunt si persoane rautacioase sunt si persoane bune 

• Like 1
Postat
13 hours ago, Alyce said:

Tin sa te contrazic o sa revin duminică m au convins băieții, nu prea au  fost momente sa plătesc chiria degeaba ,chiar daca sunt si persoane rautacioase sunt si persoane bune 

Te așteptăm cu drag 🤤🥰🥰🥰🤗

• Inimioara 1
Postat

Am rezervat un ap in Tomis Nord 

Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Ahaha, ce bine îmi pare. Ești vecina cu mine. 😂😂

Stai ca inca nu am venit 😂

Postat
Acum 4 minute, g2br13l a spus:

Sint cu ochiu pe toate apartamentele de închiriat. Ai grija când ieși pe balcon în chiloți. 😂😂😂

Bine ca ai zis că poate ies goală 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...