Jump to content

Recommended Posts

• Membru Premium
  • Oras:România ❤
Posted

Bună @pisicuts! Am nevoie de ajutor. Doresc să trimit un mesaj privat cuiva, însă după ce dau click pe simbolul ✉️ apare mesajul: "Ai permisiunea să trimiți doar 0 mesaje pe minut. Te rog încearcă mai târziu". Ultimul meu mesaj a fost trimis acum 4 ore. Mulțumesc. 🙏

• Membru Premium
Posted
Acum 2 ore, ursuletulpanda a spus:

Bună @pisicuts! Am nevoie de ajutor. Doresc să trimit un mesaj privat cuiva, însă după ce dau click pe simbolul ✉️ apare mesajul: "Ai permisiunea să trimiți doar 0 mesaje pe minut. Te rog încearcă mai târziu". Ultimul meu mesaj a fost trimis acum 4 ore. Mulțumesc. 🙏

@pisicuts, la ora 13:53 am mai încercat să scriu mesaj privat cuiva, dar am primit același mesaj. Vă/Te rog lămuriți-mă, să știu măcar cauza. Mulțumesc.

• Oras:Tg-Mures
Posted
2 minutes ago, ursuletulpanda said:

@pisicuts, la ora 13:53 am mai încercat să scriu mesaj privat cuiva, dar am primit același mesaj. Vă/Te rog lămuriți-mă, să știu măcar cauza. Mulțumesc.

Un VIP nu poate trimite mesaj privat de vreun an incoace, doar ca dumneavoastra pe vremea aia ati primit cont Premium un an (care, din cate vad, a expirat), si n-ati sesizat asta, domnu' Panda.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Posted
Chiar acum, MacArthur a spus:

Un VIP nu poate trimite mesaj privat de vreun an incoace, doar ca dumneavoastra pe vremea aia ati primit cont Premium un an (care, din cate vad, a expirat), si n-ati sesizat asta, domnu' Panda.

Mulțumesc domnule MacArthur! Măcar știu un lucru. O zi bună! 

• Like 1
Posted
Just now, ursuletulpanda said:

Mulțumesc domnule MacArthur! Măcar știu un lucru. O zi bună! 

Asemenea va doresc.

• Like 1

• Membru Premium
Posted
1 oră în urmă, MacArthur a spus:

@pisicuts am înțeles, perioada s-a terminat, nu mi-a rămas decât să-ți/ să vă mulțumesc pentru perioada cadou de care am beneficiat! Cu drag, 🙏🐼

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...