Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 27, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 27, 2023 La 25.02.2023 la 18:06, Realboss a spus: Cine nu a vizitat-o pe Anays nici sa nu o faca… Ca asa am eu mai mult timp sa ma duc la ea :))! Vizitai si eu aceasta fatuca si ceea ce pot sa spun este ca a fost peste asteptarile mele. Ajunsei la locatie, intrai si facui cunostinta cu ea.. este o tipa draguta, frumusica, si pasionala. Am povestit la o tigara dupa care fusei le dus. Dupa dus… m-am deleictat privirea in timp ce ea isi dadea aripile jos ramanand in costumul lui Eva. Am inceput sa ne sarutam, pasional, are niste buze spectaculare si intre timp…ii strangeam suau sanii ei in mainile mele, o mangaiam… cand esti cu ea parca.. te atrage sa faci asa Trecuram la oral dupa aceste clipe de pasiune, eram tare incalzit :)) Oralul este bun, outele mele au fost dezmierdate si ele asa ca dupa ce ceea cea a trebuit intarit a fost intarit Anays a pus cu grija guma… si a spus.. stai sa iti mai fac un pic oral… o ce vorbe dulci si placuta. La np facuram vreo 3-4 poziti unde a fost totul intretinut cu fk, gemete, etc… Finalul a fost minunat, ca am inceput sa strig de placere :))! Deci Anays, m-ai surprins, bravo. O recomand cu drag.. Acum 21 ore, MrPit a spus: Vizitat zilele trecute aceasta dulceata simpatica ..... Cand am ajuns in fata apartamentului si mi a deschis usa, mare mi a fost surpriza sa vad ca Anayss este o fata miniona, (*eu ma asteptam sa fie mai inalta) .... si pt ca m am bucurat asa tare, am sarit direct sa imbratisez aceasta bombonica cu trasaturi asiatice ..... apoi am realizat ca fata imi intinsese mana sa facem cunostinta ..... prea tarziu LOL ....... i am multumit ca in sfarsit am reusit sa ne intalnim... pt ca din luna octombrie 2022 i am tot scris .... Primit un pahar cu suc si am stat in bucatarie la povesti pret de o tigara, .... apoi ne am dezbracat amandoi iar dupa igienizare a inceput cu ON facut cumva finut, fara graba .... ba chiar m a intrebat daca imi place sa i implice si pe vecini ..... pai cum sa nu mi placa ..... Dupa o vreme am trecut si eu la dat limbute dar inainte de asta nu m am putut abtine si i am laudat frumoasa pereche de sani cu care mama natura a inzestrat o ........ dar ea mi a spus ca de multe ori ii simte prea grei si din aceasta cauza are cva probleme cu spatele ......... ***** ***** Asadar pe aceasta cale tin sa anunt oficial ca in zilele cand @Anayss_ simte ca sanii ei superbi sunt prea grei, eu ma ofer sa merg de urgenta sa i sustin cu propriile maini .... .... .... ......... gata m am trezit ... sa continui povestea .... Dupa ce am lins ''acolo'' o perioada, iar ei parea ca i place, s a dat la o parte si a spus .... gata, .... sa mai ramana timp si pt tine ..... (pt ca rezervasem doar 30 min) ..... asa ca a reluat ON pana la CIM ...... dupa ce s a dus ea la baie am urmat eu, apoi pt ca mai aveam cateva min am stat amandoi pe marginea patului la povesti timp in care am mai mangaiat o pe sani si am tinut o in brate ... Note nu mai are nevoie acest topic .... tot ce s a scris de bine este si in realitate ..... ..... De recomandat si de revenit fara nici cea mai mica urma de indoiala. Multumesc pentru vizita ❤️😘 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 28, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 Disponibila!❤️❤️ 1 3 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 1, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Disponibila! Un 1 Martie fericit și o primăvara frumoasa cu multe bucurii,zâmbete și voie buna!🌷🌺😘 1 9 Link spre comentariu
Vizitator utilizator07 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Acum 40 minute, Anayss_ a spus: Disponibila! Un 1 Martie fericit și o primăvara frumoasa cu multe bucurii,zâmbete și voie buna!🌷🌺😘 O primăvară cu bucurii și împliniri dragă Anayss ! 🌼🦋🏵️ Link spre comentariu
MrPit Reputație: 213 Postat Martie 2, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 2, 2023 On 3/1/2023 at 10:01 AM, Anayss_ said: Disponibila! Un 1 Martie fericit și o primăvara frumoasa cu multe bucurii,zâmbete și voie buna!🌷🌺😘 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 3, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 3, 2023 Disponibila!❤️ 2 1 7 Link spre comentariu
thortm Reputație: 394 Postat Martie 3, 2023 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 2 ore, Anayss_ a spus: Disponibila!❤️ Hi guys, Sunt dator cu o recenzie, vizitat domnisoara din imagine la mijlocul saptamanii trecute. Programarea cu o zi inainte pe WhatsApp, confirmat in ziua respectiva cu o ora inainte. Am ajuns la adresa, interfon defect noroc ca era usa de la intrare deschisa. In apartament domnisoara Anayss, zambareata, povestit un pic in timp ce fuma tigara si eu am baut un pahar de apa. Am primit prosop curat, mers la igienizare si apoi in camera, am ajutat-o sa dea jos sutienul si chilotei. Sex oral potejat,m-am jucat si eu putin la pasarica si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii. Al doilea numar dupa acelasi tipar insa actiunea s-a petrecut pe canapeaua din living. Domnisoara este frumusica, minioma, bine proportionata, sani superbi si foarte vorbareata. Actiune ok, la un moment dat a obosit (cred si eu), sta cum ii spui. Nota per total este 9:00. nu stiu ce as mai putea spune, de vizita da (in alta locatie, sunt prea multe pe mp), de recomandat da. multumesc Anayss si weekend futacios te pup, Alex 6 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 3, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 3, 2023 2 hours ago, thortm said: Am ajuns la adresa, interfon defect noroc ca era usa de la intrare deschisa. Am reparat eu ușa aseară... Și după am sunat greșit la nr de interfon. Nu mi-a deschis nimeni 🥺 3 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 3, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 3, 2023 Acum 4 ore, thortm a spus: Hi guys, Sunt dator cu o recenzie, vizitat domnisoara din imagine la mijlocul saptamanii trecute. Programarea cu o zi inainte pe WhatsApp, confirmat in ziua respectiva cu o ora inainte. Am ajuns la adresa, interfon defect noroc ca era usa de la intrare deschisa. In apartament domnisoara Anayss, zambareata, povestit un pic in timp ce fuma tigara si eu am baut un pahar de apa. Am primit prosop curat, mers la igienizare si apoi in camera, am ajutat-o sa dea jos sutienul si chilotei. Sex oral potejat,m-am jucat si eu putin la pasarica si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii. Al doilea numar dupa acelasi tipar insa actiunea s-a petrecut pe canapeaua din living. Domnisoara este frumusica, minioma, bine proportionata, sani superbi si foarte vorbareata. Actiune ok, la un moment dat a obosit (cred si eu), sta cum ii spui. Nota per total este 9:00. nu stiu ce as mai putea spune, de vizita da (in alta locatie, sunt prea multe pe mp), de recomandat da. multumesc Anayss si weekend futacios te pup, Alex Mulțumesc pentru vizita,Weekend plăcut ❤️😘 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 5, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 Disponibila❤️ Duminica frumoasa și liniștita🌷😘 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 5, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 8 Link spre comentariu
alexxxis21 Reputație: 745 Postat Martie 6, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2023 A 2 a vizita la Anayss. Plus 10 pe anul trecut 🤣. Parcă de fiecare dată descopăr ceva nou. Marfă!! 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 6, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Disponbila 😋❤️🍌 2 15 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 6, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 2 ore, alexxxis21 a spus: A 2 a vizita la Anayss. Plus 10 pe anul trecut 🤣. Parcă de fiecare dată descopăr ceva nou. Marfă!! Pupici ❤️😈 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6273 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 30 minutes ago, Anayss_ said: Disponbila 😋❤️🍌 Vreau si eu...putina...frisca 2 Link spre comentariu
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat Martie 6, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 32 minute, Anayss_ a spus: Disponbila 😋❤️🍌 Hu-la-la!!! Ce desert îmbietor!!! 😍 1 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 6, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 12 minute, altmarz a spus: Vreau si eu...putina...frisca Trebuie sa vii cu frișca dupa tine 😚la mine nu se mai găsește 😣😂 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6273 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 5 minutes ago, Anayss_ said: Trebuie sa vii cu frișca dupa tine 😚la mine nu se mai găsește 😣😂 Vi cu mine sa facem provizii de frisca? 😇 1 Link spre comentariu
bulibasha Reputație: 160 Postat Martie 8, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 8, 2023 On 3/6/2023 at 11:09 AM, Anayss_ said: Disponbila 😋❤️🍌 Auuu,pai dacă e cu de astea,mai am un borcan de zacusca,îl iau cu mine când ne vedem 😍😍🤭🤭 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 8, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 Acum 8 minute, bulibasha a spus: Auuu,pai dacă e cu de astea,mai am un borcan de zacusca,îl iau cu mine când ne vedem 😍😍🤭🤭 Nu îmi place zacusca 😝 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 9, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 Disponibila!😚 Link spre comentariu
billionaire Reputație: 61 Postat Martie 11, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Martie 11, 2023 Iarta mi memoria care ma lasa de la un timp dar accepti inotatorii pe fata? Link spre comentariu
Grimnar23 Reputație: 115 Postat Martie 12, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 12, 2023 Buna , am vizitat-o pe Anayss ieri , și am avut parte de o experiență plăcută , programarea pe ea , respectată de ambele părți , dupa ușa ma așteptat o fata frumoasa , și comunicativa (țin mult la asta , îmi place să am cu cine discuta) , și cu ea poți diferite subiecte , acțiunea a decurs cu un oral din partea mea până ea mă oprit , și mi-a întors favorul , ON bun, cu atenție la bijuterii , am și terminat din oral , urmat de pauza de țigară și continuat cu a doua parte , Np foarte bun , am inceput Lot unde se mișcă foarte bine , era sa și capitulez , dar am mai schimbat în Doggy unde am și terminat , nu am nimica de obiectat , am plecat cu zâmbetul pe buze și asta e tot ce contează , am stat o oră , halatul 300 , nota 10 și pentru servicii și pentru comportament , te pup și sper sa ne revedem , zi frumoasa ! 7 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 12, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 2 ore, Grimnar23 a spus: Buna , am vizitat-o pe Anayss ieri , și am avut parte de o experiență plăcută , programarea pe ea , respectată de ambele părți , dupa ușa ma așteptat o fata frumoasa , și comunicativa (țin mult la asta , îmi place să am cu cine discuta) , și cu ea poți diferite subiecte , acțiunea a decurs cu un oral din partea mea până ea mă oprit , și mi-a întors favorul , ON bun, cu atenție la bijuterii , am și terminat din oral , urmat de pauza de țigară și continuat cu a doua parte , Np foarte bun , am inceput Lot unde se mișcă foarte bine , era sa și capitulez , dar am mai schimbat în Doggy unde am și terminat , nu am nimica de obiectat , am plecat cu zâmbetul pe buze și asta e tot ce contează , am stat o oră , halatul 300 , nota 10 și pentru servicii și pentru comportament , te pup și sper sa ne revedem , zi frumoasa ! Mulțumesc pentru vizita ,duminica plăcută ❤️❤️ 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Martie 12, 2023 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Martie 12, 2023 Disponibila 😘 2 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum