Sari la conținut

Sandra 0733657361

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Hey sper ca ați avut o zi liniștita și frumoasa . Va doresc o seara liniștita si de relaxanta, deși caldura asta nu ne da pace . Pupici 💋

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 1 oră, Sandra4 a spus:

Hey sper ca ați avut o zi liniștita și frumoasa . Va doresc o seara liniștita si de relaxanta, deși caldura asta nu ne da pace . Pupici 💋

O seara relaxanta si tie Sandra 💋

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața ! Va doresc o zi minunata și in caz de aveți chef de o mică aventura eu sunt disponibilă pentru programări  de la ora 10:00 pana 23:00  . Va pupic 💋

Link spre comentariu
La 16.03.2022 la 11:43, Sandra4 a spus:

Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele.
Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!!
Calitate nu cantitate

150-30 min 

300-1h 

servicii : oral , 69 , masaj , sex in diferite poziti , mângâieri , sărutări  . Sunt in apropiere de sala palatului . Va aștept pentru a petrece timp impreuna 💋D9AAC419-99A8-41C8-BBF7-5D9B9B51E193.jpeg.460681430789206dc3619e62e40a7cb0.jpeg728486A5-5730-4FBE-BFC3-8C6D51E9A19C.jpeg.b3d2c0522c881cea86b579e684c80384.jpeg197CE5CD-79AD-4522-BB80-5E8DF0211D6F.jpeg.efc77243743dd778f46f92d88734c96b.jpeg6BC876FB-3D54-4EAC-A0CD-09BC861C3930.jpeg.a0afa1f2edb694ca08d754632f052c56.jpeg

Sânii buni de supt, sugi la ei ca vițelul la vacă 🤣👍

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 minute, Mariusraduu a spus:

Pana cand te gasim prin bucuresti?

Buna ! Zilnic de la 10:00 la 23:00 sunt in București dacă intervine ceva și trebuie sa plec anunț . 

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața dragi nei va las și eu aici lista de prețuri și  serviciile care le ofer sunt disponibilă pentru programări pana la ora 23:00 . Pupici 💋💋💋

👉Servicii / Preț 

🍬60 min -300 ( normal protejat, oral - protejat / neprotejat este extra 50 in funcție de igiena  , cunilingus , sex in diferite poziții , sex între sâni , mângâieri  o finalizare sau doua 

🍬30 min  -150 ( normal protejat, oral - protejat / neprotejat este extra 50 in funcție de igiena  , cunilingus , sex in diferite poziții , sex între sâni , mângâieri . O singura finalizare 

Zona sala palatului 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, Mariusraduu a spus:

Chiar mi-ai facut ziua mai frumoasa .❤️ 
dar o poza in picioare cu ei liberi nu poti sa pui ? 😃

Din păcate nu pot 💋

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost de doua ori si o sa ma mai duc.

Fata lucreaza intr-un bloc din apropierea Salii Palatului. Dormitorul era mereu racoros cand am fost pe canicula asta si cu semi-ntuneric. Baia avea tot ce trebuie, geluri de dus, curatenie, prosop de sters, prosop pe pat.

Fata este inalta, cu sani foarte mari, cu vene cand se apleaca, marimea 7 din spusele ei, foarte excitanti. In rest e bine facuta, nici grasa, nici slaba, picioare sexi, cur misto, fata gingasa.

La prima intalnire n-am apucat si normalul. Are asa un stil de supt de iti vine sa termini de cum se apuca de treaba, chiar si protejat. Nu stiu daca face ON, n-am intrebat. N-are artificii, nu ia adanc, nu alte atentii. Tine de cotor si suge fara intreruperi, dar pentru mine e ce trebuie. Oral de nota 9.

La normal, ea cu cracii in sus, n-am apucat sa incerc prea multe ca si acolo am fost cam rapid. Trebuie sa mai merg de cateva ori ca sa inteleg ceva, sa pot da o nota. Din pacate mai mult a durat dusul decat actiunea la orizontala. Cred ca de la excitatie cand ii vedeam tatele alea imense.

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...