Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 Cine o sa vrea sa vadă ambii sâni fără nimic care sa ii acopere sunt bine veniți . Nu trebuie decât o programare și puțin timp liber😉 . Pupici 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Buna dimineața dragi mei sunt disponibilă pentru programări de la ora 10 la 23 ca in fiecare zi . Pupici 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Am Zis sa va bucur puțin ziua 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2022 Partajează Postat August 12, 2022 Azi din păcate voi fi disponibilă doar pana la ora 7 îmi cer scuze dar a intervenit ceva și trebuie sa plec puțin . Revin mâine 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2022 Partajează Postat August 13, 2022 Buna dimineața am revenit și sunt disponibilă pentru programări de la ora 10:00 pana la ora 23:00 . Va pup și va doresc o sâmbătă plăcută 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Buna dimineața sunt disponibilă pentru programări de la 10:00 pana la 22:00 . Va pup și ca doresc o duminica frumoasa 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Și pentru ca mi sa cerut o poza in care sa nu ii mai acopăr am decis sa o pun 🙈 Link spre comentariu
logix Reputație: 486 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 1 oră în urmă, Sandra4 a spus: Și pentru ca mi sa cerut o poza in care sa nu ii mai acopăr am decis sa o pun 🙈 Dacă tot ai pus sâni hai și cu păsărica ca s-o vadă băieți care nu pot ajunge la tine, cu siguranță ai ce arată, succes ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 1 minut, logix a spus: Dacă tot ai pus sâni hai și cu păsărica ca s-o vadă băieți care nu pot ajunge la tine, cu siguranță ai ce arată, succes ! Nu pun poze de genul cine vrea sa vadă mai mult ii aștept cu drag 😉 Link spre comentariu
love27 Reputație: 112 Postat August 14, 2022 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 14, 2022 Acum 2 ore, Sandra4 a spus: Și pentru ca mi sa cerut o poza in care sa nu ii mai acopăr am decis sa o pun 🙈 Superbi!!! 1 Link spre comentariu
justtini Reputație: 170 Postat August 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 14, 2022 Acum 9 minute, love27 a spus: Superbi!!! Superbi ca 2 vinete 😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 1 oră, justtini a spus: Superbi ca 2 vinete 😂😂😂 Poate sti și tu ca sâni mari și naturali nu au cum sa fie fermi asa cum sunt silicoanele și nu cred ca ai de ce sa lași com răutăcioase nu îți plac te poți abține 😉 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11843 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Just now, Sandra4 said: Poate sti și tu ca sâni mari și naturali nu au cum sa fie fermi asa cum sunt silicoanele și nu cred ca ai de ce sa lași com răutăcioase nu îți plac te poți abține 😉 Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Acum 3 ore, Sandra4 a spus: Poate sti și tu ca sâni mari și naturali nu au cum sa fie fermi asa cum sunt silicoanele și nu cred ca ai de ce sa lași com răutăcioase nu îți plac te poți abține 😉 Nu stie , pt ca el face doar laba !! stai linistita ca ai niste sani superbi , naturali, nu cauciuc . Doar ce astept reantalnirea sa ma pierd in ei ❤️ 1 Link spre comentariu
justtini Reputație: 170 Postat August 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 14, 2022 Dar ce ai luat foc asa fratioare, e dreptul meu sa imi placa, sa glumesc sau ma rog... Daca tu crezi ca ăștia sunt sani superbi si asa sunt toti sanii naturali, eu nu am zis ca esti labar caci sunt gusturile tale. Asa ca idee iti spun sincer am crezut ca are 50 de ani fata si cand am vazut prima pagina am ramas uimit. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Acum 8 ore, justtini a spus: Dar ce ai luat foc asa fratioare, e dreptul meu sa imi placa, sa glumesc sau ma rog... Daca tu crezi ca ăștia sunt sani superbi si asa sunt toti sanii naturali, eu nu am zis ca esti labar caci sunt gusturile tale. Asa ca idee iti spun sincer am crezut ca are 50 de ani fata si cand am vazut prima pagina am ramas uimit. Ai dreptate fiecare cu gusturile lui dar nu tia cerut nimeni părerea . Și dacă tu ai văzut o mărimea 7 a sânilor la o fata trecută de 25 de ani sa nu fie lăsați sa îmi trimiți și mie niște poze . Eu una ma mândresc cu ei asa cum sunt lăsați pt ca am ce alte femei plătesc sa aibă 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Și acum sa trecem peste răutățile unor persoane , trebuia sa am și astfel de recenzi răutăcioase . Și azi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00 și termin la ora 23:00 . Va aștept . Pupici 💋💋 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat August 15, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 15, 2022 Acum 8 minute, Sandra4 a spus: Și acum sa trecem peste răutățile unor persoane , trebuia sa am și astfel de recenzi răutăcioase . Și azi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00 și termin la ora 23:00 . Va aștept . Pupici 💋💋 Nu te supăra!nu există topic pe forum unde să nu fie cineva care să spună răutăți. Ai niște sâni deosebiți și se găsesc destul de rar la persoanele mai tinere.Ai grijă de ei! 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 164 Postat August 15, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat August 15, 2022 Acum 3 ore, Sandra4 a spus: Și acum sa trecem peste răutățile unor persoane , trebuia sa am și astfel de recenzi răutăcioase . Și azi sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00 și termin la ora 23:00 . Va aștept . Pupici 💋💋 LA MULȚI ANI Mărie mică 🤣😚👍🔝 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Acum 1 oră, Greucea a spus: LA MULȚI ANI Mărie mică 🤣😚👍🔝 Mulțumesc dar nu sunt Mărie azi 😁 Link spre comentariu
logix Reputație: 486 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 1 oră în urmă, Sandra4 a spus: Mulțumesc dar nu sunt Mărie azi 😁 Nu-i problemă te-a botezat el astăzi, în gândul lui a crezut că poate se lipește de o bucătă de pizdă sau un pic de cur, tu ești zgârcită și nu vrei să-i faci cinste, 🤣👍 Link spre comentariu
sorika80 Reputație: 597 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Am fost azi la Sandra pentru prima dată și este o tipă ok.Programare făcută telefonic și respectata de ambele părți ajuns în locație am văzut o fată foarte ok.am fost la dus după a început cu un oral și normal foarte bun. Mulțumesc Sandra 😘😘❤ 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Partajează Postat August 15, 2022 Acum 3 ore, logix a spus: Nu-i problemă te-a botezat el astăzi, în gândul lui a crezut că poate se lipește de o bucătă de pizdă sau un pic de cur, tu ești zgârcită și nu vrei să-i faci cinste, 🤣👍 Nu fi răutăcios îmi este client și a zis in gluma 🙈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 Buna dimineața sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 10:00 și voi termina la 23:00 și țin sa va anunț ca voi rămâne in București pana pe 21 August după o sa plec puțin . Va aștept pupici 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum