Sari la conținut

Sandra 0733657361

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimineața azi voi reveni la birou in jurul orei 12:00 și voi fi disponibilă pana la ora 23:00 . O zi frumoasa va doresc ! Pupici 💋💋💋

Postat
Acum 4 ore, Sandra4 a spus:

Buna dimineața azi voi reveni la birou in jurul orei 12:00 și voi fi disponibilă pana la ora 23:00 . O zi frumoasa va doresc ! Pupici 💋💋💋

Buna sa ti fie inima , mama natura !!

• Minus 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

Buna dimineața dragi mei azi sunt la birou de la ora 10:00 pana la ora 23:00 . Va doresc un început de Weekend plăcut ! Pupici 💋💋

Vizitator
Postat

Hello asa cum V-am obișnuit o sa am același program ca și pana acum . Pupici 💋

Vizitator
Postat

Hey azi voi fi disponibilă la locație începând cu ora 14:00 pana la ora 23:00 . Va pup 💋 o zi frumoasa va doresc 

Postat
1 oră în urmă, Sandra4 a spus:

Hey azi voi fi disponibilă la locație începând cu ora 14:00 pana la ora 23:00 . Va pup 💋 o zi frumoasa va doresc 

Nici o poza noua ? 😀🤦🏽

• Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 1 minut, Mariusraduu a spus:

Nici o poza noua ? 😀🤦🏽

Marius Radu eu zic sa mai treci și pe la mine dacă îți este asa dor sa ma vezi 😁💋

• Oras:B
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, Greucea a spus:

Tare zgârcit mai ești 🤣😚👍🔝

Zgârcita scuze 

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Greucea a spus:

Zgârcita scuze 

Valabil și pentru tine Greucea ca de aproape 2 luni nu mai treci pragul casei mele  , pe aici ești mereu prezent dar la mine nu  😉 te pup 💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 ore, Sandra4 a spus:

Valabil și pentru tine Greucea ca de aproape 2 luni nu mai treci pragul casei mele  , pe aici ești mereu prezent dar la mine nu  😉 te pup 💋

Vino cu ceva nou umblă la servicii 🤣😚👍🔝

Vizitator
Postat
Acum 28 minute, Greucea a spus:

Vino cu ceva nou umblă la servicii 🤣😚👍🔝

Dacă ar fi totul inclus in 150 sau ai putea sa stai o ora ar fi perfect 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, Sandra4 a spus:

Dacă ar fi totul inclus in 150 sau ai putea sa stai o ora ar fi perfect 😁

O noapte nu o oră 🤣👍🔝

Vizitator
Postat
Chiar acum, Greucea a spus:

O noapte nu o oră 🤣👍🔝

Și mai bine uite am sa ma gândesc la oferta asta , promit 🤗

Vizitator
Postat

Hei celor care sunt noi și cei care ma cunosc începând de azi voi schimba puțin programul o sa fiu începând cu ora 11:00 și o termin programul la ora 22:00 va pup și va aștept cu drag 💋💋

Vizitator
Postat

Buna sunt la birou și azi pana la ora 22:00. Pupici o zi frumoasa 💋💋💋

Vizitator
Postat

Buna seara ! Revin pentru a va anunța ca vineri este ultima zi in București . Va pup 💋

Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Carotoru a spus:

Și când revii ?

Buna nu știu dacă voi reveni și când 💋

Vizitator
Postat

Neața ! Au mai rămas doua zile in care ma puteți găsi prin București . Despre program nu are rost sa ma repet ca este scris puțin mai sus . Va pup 💋 si va doresc o zi frumoasa  

• Oras:bucuresti
Postat

Tocmai ce am fost  in vizita   la Sandra... pentru cei ce nu stiti locatia este la  Sala Palatului blocul turn usor de ajuns. Ea este  o tipa bine proportionata adica la inaltimea ei formele sunt la locul lor. ochii ei m au fermecat. in afara de sanii ei superbii. dupa cum bine stiti sanii sunt punctul ei forte dar si frumusetea  ei. nu este o tipa banala. daca o vezi pe strada cu siguranta intoarce capete numai pt sanii ei  plus ochii ei. ma asteptat intr o rochita mulata care i scoteau si mai mult in evidenta sanii ei imensi . am tot citit recenzii ca sunt lasati sanii ei, dar la marimea sanilor ei cu siguranta nu sunt sanii sa stea drepti decat silocoanele.. iar sanii ei nu sunt chiar lasati decat ff putin. actiunea a constat intr un oral protejat asa am ales 30 min  150  finalizarea. m am jucat putin si cu sanii ei dar si la savarina este ff curata mirosea frumos..are si varianta neprotejat oralul la 200 fin si 300 ora. ce i mi pare nesapus de rau este ca va pleca de la noi din oras  , i mi pare bine ca te am cunoscut Sandra si sper te vei gandi sa ne mai vizitezi fie si pt  putin timp te 💋

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
30 minutes ago, raynefabyan said:

Tocmai ce am fost  in vizita   la Sandra... pentru cei ce nu stiti locatia este la  Sala Palatului blocul turn usor de ajuns. Ea este  o tipa bine proportionata adica la inaltimea ei formele sunt la locul lor. ochii ei m au fermecat. in afara de sanii ei superbii. dupa cum bine stiti sanii sunt punctul ei forte dar si frumusetea  ei. nu este o tipa banala. daca o vezi pe strada cu siguranta intoarce capete numai pt sanii ei  plus ochii ei. ma asteptat intr o rochita mulata care i scoteau si mai mult in evidenta sanii ei imensi . am tot citit recenzii ca sunt lasati sanii ei, dar la marimea sanilor ei cu siguranta nu sunt sanii sa stea drepti decat silocoanele.. iar sanii ei nu sunt chiar lasati decat ff putin. actiunea a constat intr un oral protejat asa am ales 30 min  150  finalizarea. m am jucat putin si cu sanii ei dar si la savarina este ff curata mirosea frumos..are si varianta neprotejat oralul la 200 fin si 300 ora. ce i mi pare nesapus de rau este ca va pleca de la noi din oras  , i mi pare bine ca te am cunoscut Sandra si sper te vei gandi sa ne mai vizitezi fie si pt  putin timp te 💋

Mulțumesc frumos ! Poate o sa mai revin cine știe ce ne rezerva viitorul 💋

Vizitator
Postat

Buna dimineața azi este ultima mea zi in București programările se fac de la ora 10 pana la 22 . Va pup 💋

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
12 hours ago, Sandra4 said:

Buna dimineața azi este ultima mea zi in București programările se fac de la ora 10 pana la 22 . Va pup 💋

Nuu , unde pleci ? Te mai intorci?

Postat
Acum 19 ore, daniel94 a spus:

Nuu , unde pleci ? Te mai intorci?

din pacate nu se mai intoarce, de cat poate o minune sa revina ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...