Sari la conținut

Sandra 0733657361

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
La 13.10.2023 la 20:46, Mariusraduu a spus:

Hai ca nu ai mai venit @Sandra4

salutare..am vb cu ea si mi a spus ca va reveni cateva zile pe saptamana.. de sambata 28.10 va reveni la noi in Bucuresti locatia tot unde am cunoscuto Sala Palatului si din ce spunea ea va sta pana marti... de cand asteptam revenirea....😀

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, raynefabyan a spus:

salutare..am vb cu ea si mi a spus ca va reveni cateva zile pe saptamana.. de sambata 28.10 va reveni la noi in Bucuresti locatia tot unde am cunoscuto Sala Palatului si din ce spunea ea va sta pana marti... de cand asteptam revenirea....😀

O veste buna !! Am sa i scriu si eu ! Ms

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, raynefabyan a spus:

Dar cum mai arata fata ?? A dat poze ceva ? Ca aici nu a pus nimic..

Link spre comentariu
La 25.10.2023 la 20:48, Mariusraduu a spus:

Dar cum mai arata fata ?? A dat poze ceva ? Ca aici nu a pus nimic..

Eu am pus pt cunoscatori cei ce sunt dornici sa o revada si o cunosc. sa stie ca revine  probabil nu si a activat contul inca , este ca si cum e la inceput vb cu ea pe watsapp si i ti da detaliile..

Link spre comentariu
La 13.10.2022 la 18:54, raynefabyan a spus:

Te 💋 Sandra.chiar mi ai facut ziua mai frumoasa .

Astazi am vizitato pe Sandra prima ei zi de revenire. nu am vrut sa ratez reintalnirea, nu demult am iesit de la ea aceasi fata dragalasa si woow cu sanii aceia mari pt cunoscatorii... sa mai ingrasat putin in rest totul a ramas cum stiti serviciile impecabile pt ceea ce caut eu oralul super  iar normalul se vede super sanii aceia mari din pozitia caprita cadoul acelas 150/300 eu am optat pt varianta  de 300 sa nu ma bucur din plin de ea.. totul e protejat randul trecut avea si varianta 200 pt oral nep acum e doar protejat totul..adresa aceasi Sala Palatului unde a mai fost...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, raynefabyan a spus:

Astazi am vizitato pe Sandra prima ei zi de revenire. nu am vrut sa ratez reintalnirea, nu demult am iesit de la ea aceasi fata dragalasa si woow cu sanii aceia mari pt cunoscatorii... sa mai ingrasat putin in rest totul a ramas cum stiti serviciile impecabile pt ceea ce caut eu oralul super  iar normalul se vede super sanii aceia mari din pozitia caprita cadoul acelas 150/300 eu am optat pt varianta  de 300 sa nu ma bucur din plin de ea.. totul e protejat randul trecut avea si varianta 200 pt oral nep acum e doar protejat totul..adresa aceasi Sala Palatului unde a mai fost...

Oo.. bv bv , ai spart gheata ! 
avand in vedere ca abia a nascut de 3 luni , cum mai are sanii ? Sunt mai mari ? Si sfarcurile , asa de fosta graviduță care acum alapteaza ? ❤️

abia astept sa ajung si eu la ea !

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Mariusraduu a spus:

Oo.. bv bv , ai spart gheata ! 
avand in vedere ca abia a nascut de 3 luni , cum mai are sanii ? Sunt mai mari ? Si sfarcurile , asa de fosta graviduță care acum alapteaza ? ❤️

abia astept sa ajung si eu la ea !

Mergi si vezi nu ai ce pierde ...dect o suma infima zic eu , sanii la fel ca nu alapteaza daca am zis la fel cum o stiu cei ce o cunosc decat ca are cateva kg in plus da i si revine ea la loc

• Like 1
Link spre comentariu
La 31.08.2022 la 16:25, Sandra4 a spus:

Hei !  Am zis sa va bucur puțin privirile dacă disponibilitatea nu se mai poate spune . Va pup 💋 5485F6F8-3048-496D-B198-1DCD9E131F25.jpeg.a2acd067cea4044d40f63268cd6273ba.jpeg

Heey ce e linistea asta pe aici. nu o mai vreti p Sandra.😜. ieri i am dat un mesaj Sandrei sa vad cand revine.  mi a spus ca astazi si maine e la noi in Bucuresti.. sper sa reusesc sa o devorez degust. vizitez maine... cam din scurt venirea si scurta sederea.. te pwoop Sandra ne vedem maine...

Link spre comentariu

Am fost la sandra fratilor , locatia aceeasi la Sala Palatului . 
Fata a mai luat ceva kg in plus dupa nastere , insa arata bine . 
Are putina burtica , curul mai mare putin insa piesa de rezistenta sanii fratilor , deci cred ca iau mai crescut cu 2 numere are nr 8 la sani , imensi ce sa mai . Pentru cine vrea sani imensi si naturali , mergeti la ea ca faceti bine . 
As putea sa stau o zii intreaga cu sanii aia pe fata sa ma sufoce cu ei si nu m-as satura !! 
Actiunea a fost ok, dus amandoi , sex oral protejat  , dupa care am molfait la sanii aia pana n am mai putut. A venit peste mine , se misca bine  , dupa care eu peste ea si m am infruptat din tatele alea mari , pacat ca nu are lapte , sugeam si putin lapte !😅

Finalizarea in prezervativ , dusat si plecat. Eu unul mai revin ori de cate ori o sa am ocazia ..

@Sandra4 fa-ti niste poze si posteaza le . Iti garantez ca o sa atragi multi barbati cu sanii aia superbi ! Te pup

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna dragi mei într-un final am reușit sa îmi activez și eu sittul . Pentru cei ce vreți sa veniți in vizita o sa fiu disponibilă azi , miercuri și joi . Va pup și va aștept cu drag E964F63F-87DB-4619-871A-30E820853D9A.jpeg.1a5c19a0dbef593ed39c3c0378eb08af.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Neața azi voi fi disponibilă de la ora 10:00 la ora 23:00 . O sa va las câteva poze făcute in aceasta dimineața nu sunt ele wow dar sper sa va placa și sa va facă curioși de cum ar fi sâni in realitate . Va pup și va doresc o zi superba . Nu uitați mai stau doua zile in aceasta săptămâna 79C16752-F473-4993-BFBA-C5636033F7D3.jpeg.5c8fbe5f8d2780332bad3542acfc438f.jpeg7F83E2C6-8A54-43D1-9EFF-0F17BE5F0417.jpeg.bf9f245b9bcd58f490cb2322a4dd6626.jpeg417A79C2-02C1-4B00-9D8F-F78D01B6E4D0.jpeg.d0d1ae68aad1809c3fa53613a4e4110b.jpeg7471A32F-EC5C-420A-A46E-D35B832A6E2E.jpeg.4aeac5b6aa789340a5ca5e389d46f6c2.jpeg94F01E66-CD9C-461C-A249-9EE510CBF3E0.jpeg.c16eee386684bcd4f9be7ac3afbce3c2.jpeg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...