futbine31 Reputație: 762 Postat Martie 16, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2022 Bine ai venit pe forum Sandra! 😘💋😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 3 minute, futbine31 a spus: Bine ai venit pe forum Sandra! 😘💋😘 Bune V-am găsit 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 1 minut, Sandra4 a spus: Bune V-am găsit 💋 Îmi prind de fiecare data urechile cu acest sitte dacă am scris ceva greșit nu se mai poate șterge . ( Bine V-am găsit ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Buna dimineața azi voi fi disponibilă de la ora 10:00 pana la ora 19:00 pentru cei ce își doresc sa ma cunoască . Va pup si va aștept cu drag 💋 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Martie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2022 32 minutes ago, Sandra4 said: Buna dimineața azi voi fi disponibilă de la ora 10:00 pana la ora 19:00 pentru cei ce își doresc sa ma cunoască . Va pup si va aștept cu drag 💋 Vrem mai multe poze cu sânii.. Sunt superbi 😘😘😋😋😋❤️❤️ Link spre comentariu
teabag8519 Reputație: 23 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 @Sandra4 lucrezi singura in locatie? Link spre comentariu
kalidonis Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Footfetish? Si daca da, o poza cu pedichiura sa vedem❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 1 oră în urmă, teabag8519 a spus: @Sandra4 lucrezi singura in locatie? Da Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 58 minute, kalidonis a spus: Footfetish? Si daca da, o poza cu pedichiura sa vedem❤️ Din păcate nu fac footfetish Link spre comentariu
alves44 Reputație: 149 Postat Martie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2022 ceva cu full sani nu pui ? se pare ca ai cu ce te lauda Sambata lucrezi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 36 minute, alves44 a spus: ceva cu full sani nu pui ? se pare ca ai cu ce te lauda Sambata lucrezi? Buna o sa pun ! Da lucrez și sâmbătă și duminica 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele. Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!! Calitate nu cantitate 150-30 min 300-1h servicii : oral , 69 , masaj , sex in diferite poziti , mângâieri , sărutări . Sunt in apropiere de sala palatului . Va aștept pentru a petrece timp impreuna 💋 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Martie 16, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16, 2022 3 minutes ago, Sandra4 said: Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele. Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!! Calitate nu cantitate 150-30 min 300-1h servicii : oral , 69 , masaj , sex in diferite poziti , mângâieri , sărutări . Sunt in apropiere de sala palatului . Va aștept pentru a petrece timp impreuna 💋 Superbaaa 😍😍❤️😘😘❤️❤️ Lasă sânii aia liberi, ai ce sa ne arăți 😘❤️ Te pup 😘❤️ Link spre comentariu
florin78 Reputație: 862 Postat Martie 16, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 16, 2022 De ce iti mai blurezi fata în poze daca la profil ai poza fără blur? Daca e o scăpare la profil...ai grija😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 18 minute, florin78 a spus: De ce iti mai blurezi fata în poze daca la profil ai poza fără blur? Daca e o scăpare la profil...ai grija😉 Buna sunt pozele care le am in acest telefon și le am folosit și pe alte sitturi unde nu am vrut sa mi se vadă fata . Iar pozele in care nu este blurata fata este pe un alt tel care nu îl am cu mine . Te pup 💋 Link spre comentariu
Letsdoit Reputație: 387 Postat Martie 16, 2022 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Martie 16, 2022 Need totally naked pictures 1 Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 2 ore, Sandra4 a spus: Buna o sa pun ! Da lucrez și sâmbătă și duminica 💋 Helloo. Daa , ar fi ok sa iti faca cineva niste poze cu sanii la vedere , pentru ca ai ce sa arati din ce vad si te ai promova mult mai bine asa ! 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 597 Postat Martie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 16 ore, Sandra4 a spus: Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele. Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!! Calitate nu cantitate 150-30 min 300-1h servicii : oral , 69 , masaj , sex in diferite poziti , mângâieri , sărutări . Sunt in apropiere de sala palatului . Va aștept pentru a petrece timp impreuna 💋 Ce varsta are domnita? Asteptam pozele cu sanii cred ca este ce trebuie.....☺ Link spre comentariu
profuyyy Reputație: 80 Postat Martie 17, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 17, 2022 A fost cineva?! Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Martie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 18 ore, Sandra4 a spus: Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele. Descrierea fizică ar fi de prisos, întrucât fotografiile postate imi aparțin 100%. Dornică să te cunosc esti sătul de poze false vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu fără grabă si plina de viata ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag sa ne distrăm amândoi pentru detalii nu ezita sa ma suni pupici !!! Calitate nu cantitate 150-30 min 300-1h servicii : oral , 69 , masaj , sex in diferite poziti , mângâieri , sărutări . Sunt in apropiere de sala palatului . Va aștept pentru a petrece timp impreuna 💋 Bine ai venit Sandra Link spre comentariu
richard12 Reputație: 310 Postat Martie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2022 Vrem poze cu sanii lasati. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 4 ore, johnqwer a spus: Ce varsta are domnita? Asteptam pozele cu sanii cred ca este ce trebuie.....☺ Buna am 28 de ani și azi când o sa ajung la locație voi pune poza cu sâni 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 1 oră, alexandru gabriel a spus: Bine ai venit Sandra Bine V-am găsit 💋 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Martie 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 2 minute, Sandra4 a spus: Buna am 28 de ani și azi când o sa ajung la locație voi pune poza cu sâni 💋 Ai mai activat pe aici sau esti noua Sandra..multumesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2022 Partajează Postat Martie 17, 2022 Acum 1 minut, alexandru gabriel a spus: Ai mai activat pe aici sau esti noua Sandra..multumesc Sunt noua 💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum