Sari la conținut

0768018677 Ioana

baxy2

Postări Recomandate

• Telefon: 0726705146
  • Oras:Craiova
  • Telefon: 0726705146
  • Oras:Craiova
Postat

Off !

Nu am vrut să scriu despre aceasta fata la cald, dar cred că va ajut puțin să nu aruncați niște bani aiurea, mai ales că ăsta e și scopul forumului.

Am căutat după Nr de telefon și am găsit niște recenzii pe Mureș ok, poze super, zic hai că e seara mea !

Cine vrea sa "arunce "100 Ron  poate încerca.Nu cred că am mai avut parte de așa o întâlnire slabă de când am început și eu să cutreier prin pădurea păsăricilor și Craiova !

Pe scurt :

-locație G6 Brazdă nota 8 

- d-ra miniona 1,50 ; 50 kg ;fundulet frumos, sâni medii, fata mediocră -7

Acum incepe nebunia:

Am intrat decartat 100 și a început cu scuzele" nu fac oral n  că am scos o măsea 🤔 . Am linistit-o eu spunandu-i că oricum vroiam protejat.Zic hai mă că nu o fi Aghiuță croit pe mine azi...

Neinspirat total !

A inceput oralul mediocru spre slab preț de câteva minute, după care montat cauciuc și trecut la normal.

OP -5

Am ales un LOT pentru a atinge nurii ăia tineri, dar a obosit repede ... .Am schimbat în misionar la cererea ei, iar câteva minute, dar când am observat cât e de plictisită de ceea ce face am intors-o in căpriță și am devenit puțin mai "agresiv" pentru a termina.

Atitudine 0

Bani aruncați !

Nu recomand !

Am întrebat de recenziile de la " vecini" și nu a recunoscut că a trecut pe acolo🤔

Nu știu ce să zic, w a doua oară săptămâna asta când nu pot explica o situație, dupa ce Roxy avea nr meu salvat deși eu nu cred că am mai vizitat-o înainte...

Aaa am uitat,

Chiar în momentul în care mă îmbrăcam a răspuns la telefon unui alt client spunandu-i că poate veni in 2 min 😂😂😂

Să vezi ce noduri am făcut la șireturi 🤣🤣🤣🤣

Și acum cea mai tare fază :

Am plecat cu capul plecat și cu propria promisiune că nu mai încerc fete necunoscute, și brusc sună telefonul= tocmai duduia, zic "ce draq am uitat la ea?", și răspund :

Bună, ești băiatul de jos de la G6 ?

Nu sunt cel care tocmai a plecat, și nici nu o să-i mai vezi !

Acuma, ca și concluzie, eu cred fetele astea croite pe făcut bani repede, dar nici așa...

100% de EVITAT

Păcat de trupul ei frumos, atitudinea ZERO !

De revenit ? Va las pe voi  să spune-ți !

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Vizitator craiovaucv
Reputație: 0

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Aceasta fata am cunoscut-o prima dată vara trecuta.Atunci lucra în blocul P2 Elgreco din Calea București.Am stabilit întâlnirea prin telefon.Am ajuns la ea și mi-a apărut în fața ochilor,o fata blonda foarte micuța.Eu care nu-mi plac fetele așa de micuțe,am refuzat să rămân și am plecat.Am ales sa merg la alta fata in același bloc,pe care o vizitasem cu alta ocazie. Intamplarea a făcut că și-a schimbat fotografiile și numele de pe publi24 și două luni mai târziu am sunat crezând că este alta fata.Am ajuns la ea,de data asta avea locația la G-uri in Brazda.Cand deschide ușa revăd aceiași fată.Mi-a fost jena sa o refuz a doua oară și am acceptat să rămân.A început cu un oral de slabă calitate și i-am propus sa trecem la normal protejat. A trecut ea deasupra și după scurt timp s-a rupt prezervativul.L-a schimbat și am continuat cu pozitia misionar,la care am finalizat.Pot spune că a fost o întâlnire care nu mi-a placut.Fata nu a refuzat poziții dar nu avut nici un fel de implicare.Este o fata care nu interacționează cu clientul.Pentru mine a fost o experiență neplăcută.

• Like 12
  • Minus 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.