Sari la conținut

Lory 0751490398

Vizitator daniel312

Postări Recomandate

Vizitator daniel312
Reputație: 0
Postat

Buna @lory lory 😘😘🤗

Eram aseara pe forum, si am dat de topicul tau, am ramas cam Paff pentru ca esti superba ❤ si eram curios daca ai in plan pe viitor si orasul nostru (Pitesti) ? 

Te pup 😘

• Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Postat
Acum 20 minute, daniel312 a spus:

Buna @lory lory 😘😘🤗

Eram aseara pe forum, si am dat de topicul tau, am ramas cam Paff pentru ca esti superba ❤ si eram curios daca ai in plan pe viitor si orasul nostru (Pitesti) ? 

Te pup 😘

bai dute reacu chiar vrei sa te injur, pe delia ai gasit-o, acum pe lory si mi le aduci in atentie si ochi, tu vrei sa ma imbolnavesc de inima ? lasa-ma in pace ca am lista lunga si asa, bani multi de cheltuit si nu stiu daca imi ajung, si mai sunt si "copt" in momentul de fata, laso mai usor ca o iau razna, ochii vad inima cere, si ma bagi si la belele :angry

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat
Acum 8 ore, daniel312 a spus:

Buna @lory lory 😘😘🤗

Te pup 😘

💪🔝 O asteptam cu drag daca vine 😎

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Reputație: 121
Postat
Acum 6 minute, neacsumari a spus:

Nu vine acasa !!

Proasta mentalitate sa nu o faca in locul unde sta. Ca stie lumea ce face, care e diferenta daca face aici? E simplu, daca e cineva gen fost coleg (desi nu vad unde ar fi problema) sau prieten care ea ar considera ca nu poate sa se futa cu el, nu se fute si gata. De aia zic, proasta mentalitate.

• Confuz 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat
35 minutes ago, DjDante said:

Proasta mentalitate sa nu o faca in locul unde sta. Ca stie lumea ce face, care e diferenta daca face aici? E simplu, daca e cineva gen fost coleg (desi nu vad unde ar fi problema) sau prieten care ea ar considera ca nu poate sa se futa cu el, nu se fute si gata. De aia zic, proasta mentalitate.

Tocmai ca nu stie chiar toata lumea ce face si aici are si familia! O cunosc personal de asta imi si permit sa comentez! Nu vrea femeia sa isi creeze probleme, mai ales ca in ziua de azi sunt foarte multi nebuni pe pamantul asta! Daca ai trecere prin Cluj unde activeaza cel mai mult, sigur nu te refuza! Trebuie sa ii respectam decizia fetei! Si eu as vrea fete calumea in Pitesti! Cum ar fii Lory sau @ally_roxx! Nu prea e oferta foarte diversificata in Pitesti, desi cerere ar fii! Pe viitor cine stie, sa ne ajute Dumnezeu! 😅

Reputație: 121
Postat
Acum 4 minute, alwayshorny a spus:

Tocmai ca nu stie chiar toata lumea ce face si aici are si familia! O cunosc personal de asta imi si permit sa comentez! Nu vrea femeia sa isi creeze probleme, mai ales ca in ziua de azi sunt foarte multi nebuni pe pamantul asta! Daca ai trecere prin Cluj unde activeaza cel mai mult, sigur nu te refuza! Trebuie sa ii respectam decizia fetei! Si eu as vrea fete calumea in Pitesti! Cum ar fii Lory sau @ally_roxx! Nu prea e oferta foarte diversificata in Pitesti, desi cerere ar fii! Pe viitor cine stie, sa ne ajute Dumnezeu! 😅

Fugi ma frate d aici ca nu stie lumea, pai ea are blurat un pic la ochi, in rest se vede tot si cum am vazut si eu de ex si am zis aa e tipa aia din oras dp net, asa poate si altii sa fi vazut si imediat se duce vorba, nu trebuie sa vada cineva din familie de ex, dar se duce vorba sa fim seriosi. Am impresia ca nu are treaba ea sa se fereasca ca altfel blura mai multe parti din care reiese ca e ea, de aia si zic ca e ciudat ca nu se fereste dar totusi se fereste 😂 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare