deville9 Reputație: 75 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 2 hours ago, Nikol-Nik said: 📌1finalizare în 30 de min costa 100 de lei 📌2 finalizări într-o ora 250 de lei Scuzele mele am scris greșit și am greșit la ora 😅❤ E greu de inteles ce este in capul c̷u̷r̷v̷e̷l̷o̷r̷ lucratoarelor si/sau p̷e̷s̷t̷i̷l̷o̷r̷ impresarilor cand vine vorba de preturi : 100/30, 250/60. Va duce neuronu' sa intelegeti ca vine omu', sta o tragere si apoi zice ca-i place si mai vrea una, adica 200/60 ? Ba, voi sa platiti consilier financiar ca sunteti pamant de flori pe treburile astea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 La 25.03.2022 la 23:30, deville9 a spus: E greu de inteles ce este in capul c̷u̷r̷v̷e̷l̷o̷r̷ lucratoarelor si/sau p̷e̷s̷t̷i̷l̷o̷r̷ impresarilor cand vine vorba de preturi : 100/30, 250/60. Va duce neuronu' sa intelegeti ca vine omu', sta o tragere si apoi zice ca-i place si mai vrea una, adica 200/60 ? Ba, voi sa platiti consilier financiar ca sunteti pamant de flori pe treburile astea!
Joker-to-sex Reputație: 35 Postat Martie 26, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2022 După o lungă incativitate din partea mea las și eu o recenzie nou la o veche cunoștință așa zisa domnișoara nikol. Astazi am vizitat-o din nou pe nikol, am sunat o cu gândul să fac o programare dar mi-a spus că nu lucrează cu programari mai bine o anunț cu 5-10 minute înainte . Într-un final ajung la locație unde mă întâmpinat într-un bady negru aproape transparent . A rămas la fel că și când am întâlnit- o prima data vorbăreață,glumeață încearcă să se facă plăcută . Am optat pentru o finalizare cu cim inclus . Am inceput cu oral neprotejat , după am trecut la acțiune începând cu poziția doggystile și terminând cu poziția misionarului până aproape de a mă finaliza unde am terminat cu un oral cu cim . Ce sa zic la mine este a doua experiență la domnișoara un pic impresionat fata de data trecuta de oral făcut mult mai bine . Se vede că a acumulat experiență . Și cel mai important nu mi se pare că e pe fast fuck . Oral 9 - nu poate face Deep am rugat- o dar cică nu poate .că a mai incercat . Normal 9 Locație 8 Părerea mea de revenit ( aici fiecare cu opinia lui și chimia lui cu nikol) Pret halat 150 lei . In alta ordine de idei spor la ciocane . . . 1 1
Dlgoe.. Reputație: 2707 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2022 La 25.03.2022 la 19:13, Nikol-Nik a spus: Bună dragilor numele meu este Nikol ❤😝 Maine doresc sa va vizitez orașul Am 21 de ani 1.58 și 47kg Sunt o fire vesela și destul de calma Ca corp o sa observați și din poze ca sunt micuți sâni mei și nici fundul nu este ceva wow ❤🥵 Acestea fiind spuse va astept cu drag la mine sa ne cunoaștem începând de mâine dupa-amiaza Cum voi începe programul voi atașa aici adresa deocamdată voi lăsa doar preturi și servicii 📌1finalizare în 30 de min costa 100 de lei 📌2 finalizări într-o ora 200 de lei 📌normal protejat 📌Oral în funcție de igiena si dorința 📌pozitia 69 📌sărutări și mângâieri corporale Va pup dulce ❤❤ received_543750440237198.webp 39 kB · 39 descărcări You're beautiful girl 9 3
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Septembrie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 4, 2022 Mai activezi in Barlad? Numarul de tel vad ca e inchis. 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2022 Postat Septembrie 5, 2022 La 04.09.2022 la 13:15, MisterX a spus: Mai activezi in Barlad? Numarul de tel vad ca e inchis.
Membru Premium MisterX Reputație: 25348 Postat Septembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 5, 2022 Scuze. Nu am fost atent. Eram in trecere in weekend si am cautat pe fuga. Multumesc de raspuns.😙 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum