Sari la conținut

Adio bă!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

"Doamnelor si domnilor"

Sint mai bine de doi ani de cand am descoperit forumul.Era minunat.Acum a devenit o cloaca de porci.E prea mult.Chiar si pentru mine.De ce lasa pisicuts sa se intample mizeriile astea?Simplu,pentru ca nu mai este aceeasi persoana.Sint convins,un om care a creat acea minune nu putea sa-si bata joc in halul asta de propriai creatie.Eu azi imi sterg contul si linkul care va veni pe noua adresa de mail astfel ca nu va mai putea fi reactivat DE MINE.Inchei simplu,citand un mare actor cu o replica dintr-un film celebru romanesc:

Adio bă!

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Asta e pe sistemul arunc televizorul pe geam ca nu-mi place Otv-ul. Tu asta ai facut doixdoi. :)

Putea sa schimbi "canalul", aveai posibiliatea sa ignori useri, puteai sa ocolesti topice s.a.m.d.

Of, of, mai, mai!

ps: Adio!

• Like 4
  • Oras:Romania
Postat

Hai sa deschidem un topic :

Cine vrea ca doixdoi sa revina ?  :slap2

Ca pleaca de pe forum el, eu, tu sau nu stiu mai cine......sincer, nimeni nu o sa planga....

Este pur si simplu optiunea lui :hihat

• Like 4
Postat

"Doamnelor si domnilor"

Sint mai bine de doi ani de cand am descoperit forumul.Era minunat.Acum a devenit o cloaca de porci.E prea mult.Chiar si pentru mine.De ce lasa pisicuts sa se intample mizeriile astea?Simplu,pentru ca nu mai este aceeasi persoana.Sint convins,un om care a creat acea minune nu putea sa-si bata joc in halul asta de propriai creatie.Eu azi imi sterg contul si linkul care va veni pe noua adresa de mail astfel ca nu va mai putea fi reactivat DE MINE.Inchei simplu,citand un mare actor cu o replica dintr-un film celebru romanesc:

Adio bă!

Sa-i dai delete si din trash , nu doar din inbox =)) 

• Like 3
Postat

Asta e pe sistemul arunc televizorul pe geam ca nu-mi place Otv-ul. Tu asta ai facut doixdoi. :)

De fapt mai degraba pare un televizor care sare din cand in cand pe OTV, fara sa-l atingi... Te uiti la un documentar pe Discovery si zbang sare singur pe OTV...

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

"Doamnelor si domnilor"

Adio bă!

Hai ca ne revedem noi cat de curand! E locul de care nu poti sa stai departe! Pupici si take care!!!

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

un te duci tu mielule?

la pasune domnule.

ce sa faci tu mielule

sa pasc iarba ,domnule

cin te mina mielule?

ciobanasul domnule

ce asculti tu mielule?

fluierasul domnule

ce se-aude mielule?

ce auzi TU mielule?

coasa-n iarba ,domnule

plingi de frica mielule?

nu pling nu pling domnule

eu n-am lacrimi,domnule

pling ciobanii ,domnule

latra ciini ,domnule

cin te taie mielule?

macelarul domnule

cin te minca mielule?

dumneavoastra domnule

cine moare mielule? 

si noi mieii domnule

si voi domnii ,domnule

noi cu totii domnule

ce ramine mielule?

??? acest cintec domnule

dedicatie de la nebunache, fii bun pina la moarte...

• Like 1
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Bă,eşti prost ? 

Treci in plm inapoi.

Injura-i...lasa-i sa te injure...da-le mwie...ia la  mwie ...asta-i viata virtuala.

• Like 4
Postat

Bă,eşti prost ? 

Treci in plm inapoi.

Injura-i...lasa-i sa te injure...da-le mwie...ia la  mwie ...asta-i viata virtuala.

:iagree

post-40993-0-83009500-1391542427_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Ce-mi place cum nu au ratat nici de data asta ocazia patrick82 si asterica sa se puncteze reciproc aici la DG. Vad ca mergeti in linie cu reputatia, aveti amandoi 1054 si sunteti platinum dar contributie pula. Poate de asta a plecat doixdoi de pe forum, s-o fi saturat de chestiile de genul asta.

• Like 7
Postat

Sa-ti raspund? Sa nu-ti raspund? asta e intrebarea...

Sa intelegem ca esti frustrat, te simti inferior cu punctele tale?

Postat

Fii atent pistol, eu propun ceva!

Uite, fa tu o cerere administratiei ca mie si lui asterica sa ne fie injumatatite punctele.

Daca tu vei dormi mai bine la noapte si vei inceta cu plansetele specifice varstei cu siguranta va fi bine pentru toata lumea, chiar si pentru mine, jur. :)

• Like 1
Postat

am mai spus eu unui " animal " de pe aici:

nu este treaba magarului de unde beau oile apa "....

ce va fwte grija mai papagalilor ?

am furat puncte de la tine si le-am dat  ?

am dat puncte din ratia zilnica cui am crezut eu ca merita - este treaba mea, aprecierea mea.

normal ca nu am dat pe postari aiurea...

oricum, nr de puncte nu imi aduce reduceri la Auchan sau Bricostore sau la vreo fata

inca o data va zic, eu mi-am vazut de treaba mea, ce pusca mea vreti mai microbilor ????

P.S. o sa il rog pe Pisicu sa imi dea mie voie sa imi dau singur puncte. te oftici ????? :slap2 :laugh2 :slap2

• Like 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Maestre 2x2,

O sa fiu scurt si la obiect, ca orice antrenor care-si critica jucatorii pentru prestatia slaba din campionat (mai ales ca Barcelona a pierdut acasa, scor 2-3 cu Valencia :( )

Nu vad rostul deschiderii unui topic de retragere de pe un forum, asa cum nu vad rostul deschiderii unui topic referitor la o posibila revenire. De ce? Pentru ca exista un farmec aparte, atat in cazul unei reveniri surpriza, cat si in cazul unei retrageri neasteptate  (cand persoanele speciale pe care le cunosti de pe site, ajung sa-ti simta lipsa, eventual sa te contacteze la telefon sau prin messenger sa te intrebe "ce-i cu tine ?", "cum esti ?", "ce s-a intamplat ?").

Daca stam sa ne gandim putin, in aceeasi troaca de porci se afla toata lumea (la cati porci si purcei exista pe lumea asta :P ). Trebuie sa ne suportam unii pe altii. Daca X e alcoolist, ia-l ca a tare; daca Y e purcel, ia-l ca atare, daca Z e ciumpalac, ia-l ca atare, daca W e cu bun simt, ia-l ca atare. Apropo, acum multi ani de zile, Nae Lazarescu (RIP) si Vasile Muraru au lansat o piesa latino, referitoare la porci:

"Am si eu o purshea, purshiki shikishi kishiki shaaa"

"La vier nu vrea sa stea, purshiki shikishi kishiki shaaa"

Noi ne stim de atata timp, ne-am intalnit la bere, am ras, am glumit, am discutat si am inteles anumite lucruri si te-am inteles din anumite puncte de vedere. Daca ai gresit cu ceva, ai regretat si lucrurile s-au reparat. Te-ai mai retras o data, invocand acelasi motiv ca cel de acum. Si eu am fost retras o vreme si oricat as fi incercat sa ma tin departe de "troaca" asta plina cu manele, offtopic si trolli, n-as fi reusit sa-mi duc planul la bun sfarsit. In toata "suferinta" asta generala, am luat si partile bune ale lucrurilor. am avut ocazia si voi avea ocazia sa cunosc, in continuare, fete deosebite si domni deosebiti cu care sa pot socializa oricand, pe orice tema de discutie. Si pentru ca-ti sunt amic foarte bun, da-mi voie sa-ti transmit un mesaj de revenire, aici langa noi: "YO MAN, GET BACK HERE IN THIS FUCKING PLACE, 'CAUSE YOU'LL NEVER KNOW WHEN A LUNATIC CAT WILL COME ALONG WITH HIS FUCKING GUTZA, JEAN AND SALAM, WITHOUT NUMBER, WITHOUT NUMBER" 

Cu deosebita stima, antrenorul bavarez cu inima alaturi de Catalunya!

JOSEPH

• Like 1
Postat

Pentru pampalaii aia 2, pe care i-am mentionat mai sus. Ma doare la 2 metri de punctele voastre, oricum contributia voastra pe forum = postari idioate si scandal. Nu-mi trebuiesc mie puncte, doar am evidentiat 2 exemple de fraieri cu prea mult timp liber => patrick82 si asterica. Din pacate, eu nu am atat de mult timp liber ca si voi ca sa pot sa stau sa ma joc pe forum de-a punctele. Eu cand intru, o fac doar pentru a-mi lua informatii utile si pentru a vorbi cu cei pe care ii cunosc.

Stati jos ca sunteti praf amandoi. Puteti sa comentati orice, nu o sa va mai raspund pentru ca nu am nici timp si nici chef de 2 „oameni mari” cu minte de copii.

• Like 5
Postat

Incredibil de prost esti colegu, am ramas fara cuvinte, nici nu te amenint!

Sper sa fii asa de barbat si-n realitate. O zi buna!

Postat

Incredibil de prost esti colegu, am ramas fara cuvinte, nici nu te amenint!

Sper sa fii asa de barbat si-n realitate. O zi buna!

patrick, n-ai cu cine, un taran !!!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...