patrick82 Reputație: 1773 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2014 E frumos pe net sau ce? )
mr.ventrino Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 ASTA DA A_MI PLACE
mk23 Reputație: 579 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Amelia, nu ne stim personal si probabil nu ne vom sti niciodata. Ti-am dat un punct pentru interventia in care ai incercat sa calmezi spiritele, insa la urmatoarea ta postare mi-a parut rau. Oare de ce? Nu incerca sa calmeze spiritele doar ii lua apararea lui patrick... Hai ca pe Amelia o stim toti cum e de fapt, sa nu ne mai ascundem dupa perdea. Si mie mi-a facut initial o impresie buna, pentru ca mai tarziu sa-si arate adevaratul caracter. 2
mr.ventrino Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Nu incerca sa calmeze spiritele doar ii lua apararea lui patrick... Hai ca pe Amelia o stim toti cum e de fapt, sa nu ne mai ascundem dupa perdea. Si mie mi-a facut initial o impresie buna, pentru ca mai tarziu sa-si arate adevaratul caracter. Amelia are permis de fitze, ce voi nu stiati asta pana acum?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Ce-mi place domnilor circul, mai vreau. .Niste floricele sa ma duc sa-mi bag la microunde, bine ca-i biletul gratis. Pacat de 2x2, nu merita asta. unde umbli mai puslama ? vezi ca ai o suzeta, fa-ti de cap . http://nimfomane.com/forum/topic/16435-suzeta-saptamanii/page-19 1
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 Te las pe tine amice, eu numai sunt de suzeta
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 5, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 5, 2014 E frumos pe net sau ce? )E FRUMOS CA AI SUPTO ASTA SEARA, PATRICK82 ORIGINAL DE LA MR VERTINO MI_A PLACUT CUM TI-A TRASO LA MUIAN
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Mai!!! Un pic de ordine se poate???? Toata lumea se cearta cu toata lumea ! Hai sa o luam pe rand sau macar organizat asa !!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2014 Bosssule,toti care au fost nominalizati la suzeta au supt-o si n-au comentat Fii domn pan' la capat
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2014 Amelia a fugit cand a vazut ca se vorbeste cu pula? 1 1
mr.ventrino Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Bosssule,toti care au fost nominalizati la suzeta au supt-o si n-au comentat Fii domn pan' la capat
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 Am facut contul repede si nu mi-am dat seama ce am scris acolo.Euflo poti crede ce doresti.Continuati ca nu am platit degeaba aici .
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 5, 2014 Continuati ca nu am platit degeaba aici . Ce-ai platit? Ia.... biletul la control!
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 L-am aruncat la gunoi dupa ce am intrat , da-ma afara daca poti din sala .
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Am facut contul repede si nu mi-am dat seama ce am scris acolo.Euflo poti crede ce doresti.Continuati ca nu am platit degeaba aici .Iarta-ma, sunt credul maxim. Ai zis pe un thread ceva de o shaworma si ti-am trimis una la Braila. Nu am stiut adresa si am trimis-o la posta de acolo ) Hai, fugi la suzeta si distreaza-ne, stiu ca poti .
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 Daca platesti bine, cine stie. V-am distrat mult pe gratis, mai si platiti fratilor, nimik nu-i pe moka in ziua de azi.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Daca platesti bine, cine stie. V-am distrat mult pe gratis, mai si platiti fratilor, nimik nu-i pe moka in ziua de azi. shaworma + pepsi , ca vad ca-ti place Promit sa trimit la Braila prin curier, doar is nebun si ma tin de cuvant )
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 intai plate nene , am o foame de lup ma crezi, nu ma pot concentra sa fac treaba buna.Pepsi asta ma roade pe stomac, asta virtual . Vezi ca una nu-mi ajunge, sa fie cu de toate.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Promit sa-ti dau o shaworm cu de toate cand ajungi pe la Bucuresti, dar cu conditia sa o papi toata. Atentie, are aproape 2 kile ) ps ne-am dat naibii cu nea doixdoi, dar chiar nu stiu cum sa reactionez ca nu mai e pe acilea . io inca sper sa se faca troll (bun sau rau ) .
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 5, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 5, 2014 intai plate nene , am o foame de lup ma crezi, nu ma pot concentra sa fac treaba buna.Pepsi asta ma roade pe stomac, asta virtual . Vezi ca una nu-mi ajunge, sa fie cu de toate.TE MIROS DE LA DISTANTA.TU ESTI PISICUTS .AI GRIJA MANANCA INCET NU TE GRABI CA, O SA AI IAR DURERI DE STOMAC SI NU AI LUAT MEDICAMENTELE CU TINE
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 5, 2014 Doamne fereste maturo, ce ori vrei sa-ti demonstreze motanul, printr-o linie taiata ca nu-i el. . Euflo tata, cat fac pana la bucale dus intors+cheltuieli, mananc o luna de zile de la KFC.Ce afacere faci tu cu mine aici.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 5, 2014 ps ne-am dat naibii cu nea doixdoi, dar chiar nu stiu cum sa reactionez ca nu mai e pe acilea . io inca sper sa se faca troll (bun sau rau ) . Poate sa-i dea cineva o bere lui 2x2 din partea mea? Promit sa ma revansez cu proxima ocazie. Ne-a dat de citit in seara asta cu topicul lui
the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 5, 2014 întărâtăi drace că și mie îmi place. ...))
bos de bos Reputație: 273 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Februarie 6, 2014 Motanu tot imi da bani, dar ar trebuie sa fac baie in pepsi, la cat trafic i-am facut aici.Euflo ce se mai aude frate, cand ajunge saorma aia cu pepsi. Ma lasi sa ma culc nemancat.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 6, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 6, 2014 Doamne fereste maturo, ce ori vrei sa-ti demonstreze motanul, printr-o linie taiata ca nu-i el. . Euflo tata, cat fac pana la bucale dus intors+cheltuieli, mananc o luna de zile de la KFC.Ce afacere faci tu cu mine aici.EU SPUN DOAR SA MANANCI INCET NU VREAU SA_MI MAI DEMONSTREZI NIMIC.PE MINE NU MA IMPRESIONEZI STII BINE .AI UITAT MEDICAMENTELE DE STOMAC AI GRIJA MAINE MERGI LA FARMACIE SI CUMPARA 'zantag' ALTFEL O BELESTI
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum