Sari la conținut

Adio bă!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Amelia, nu ne stim personal si probabil nu ne vom sti niciodata. Ti-am dat un punct pentru interventia in care ai incercat sa calmezi spiritele, insa la urmatoarea ta postare mi-a parut rau. Oare de ce?

Nu incerca sa calmeze spiritele =)) doar ii lua apararea lui patrick... Hai ca pe Amelia o stim toti cum e de fapt, sa nu ne mai ascundem dupa perdea. Si mie mi-a facut initial o impresie buna, pentru ca mai tarziu sa-si arate adevaratul caracter.

• Like 2
Postat

Nu incerca sa calmeze spiritele =)) doar ii lua apararea lui patrick... Hai ca pe Amelia o stim toti cum e de fapt, sa nu ne mai ascundem dupa perdea. Si mie mi-a facut initial o impresie buna, pentru ca mai tarziu sa-si arate adevaratul caracter.

Amelia are permis de fitze, ce voi nu stiati asta pana acum?

• Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS
Postat

E frumos pe net sau ce? :))

E FRUMOS CA AI SUPTO ASTA SEARA, PATRICK82 ORIGINAL  DE LA  MR VERTINO :girly MI_A PLACUT CUM TI-A TRASO LA MUIAN :girly 

Postat

Bosssule,toti care au fost nominalizati la suzeta au supt-o si n-au comentat :) Fii domn pan' la capat :)

post-108678-0-55756600-1391642979_thumb.jpg

• Oras:Pasarica
Postat

Am facut contul repede si nu mi-am dat seama ce am scris acolo.

Euflo poti crede ce doresti.

Continuati ca nu am platit degeaba aici :D.

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ce-ai platit? Ia.... biletul la control! :D

• Oras:Bucharest
Postat

Am facut contul repede si nu mi-am dat seama ce am scris acolo.

Euflo poti crede ce doresti.

Iarta-ma, sunt credul maxim. Ai zis pe un thread ceva de o shaworma si ti-am trimis una la Braila. Nu am stiut adresa si am trimis-o la posta de acolo :)) Hai, fugi la suzeta si distreaza-ne, stiu ca poti .

Postat

Daca platesti bine, cine stie.  :pepsi

V-am distrat mult pe gratis, mai si platiti fratilor, nimik nu-i pe moka in ziua de azi. 

Postat

Daca platesti bine, cine stie.  :pepsi

V-am distrat mult pe gratis, mai si platiti fratilor, nimik nu-i pe moka in ziua de azi. 

shaworma + pepsi , ca vad ca-ti place :) Promit sa trimit la Braila prin curier, doar is nebun si ma tin de cuvant :))

Postat

intai plate nene  :no2 , am o foame de lup ma crezi, nu ma pot concentra sa fac treaba buna.

Pepsi asta ma roade pe stomac, asta virtual  :pepsi .

Vezi ca una nu-mi ajunge, sa fie cu de toate.

Postat

Promit sa-ti dau o shaworm cu de toate cand ajungi pe la Bucuresti, dar cu conditia sa o papi toata. Atentie,  are aproape 2 kile :))

ps ne-am dat naibii cu nea doixdoi, dar chiar nu stiu cum sa reactionez ca nu mai e pe acilea . io inca sper sa se faca troll (bun sau rau ) .

Postat

intai plate nene  :no2 , am o foame de lup ma crezi, nu ma pot concentra sa fac treaba buna.

Pepsi asta ma roade pe stomac, asta virtual  :pepsi .

Vezi ca una nu-mi ajunge, sa fie cu de toate.

TE MIROS DE LA DISTANTA.TU ESTI PISICUTS .AI GRIJA MANANCA INCET  NU TE GRABI CA, O  SA AI IAR DURERI DE STOMAC SI NU AI  LUAT MEDICAMENTELE CU TINE

Postat

Doamne fereste maturo, ce ori vrei sa-ti demonstreze motanul, printr-o linie taiata ca nu-i el.

:slap2 .

Euflo tata, cat fac pana la bucale dus intors+cheltuieli, mananc o luna de zile de la KFC.

Ce afacere faci tu cu mine aici.

Postat

ps ne-am dat naibii cu nea doixdoi, dar chiar nu stiu cum sa reactionez ca nu mai e pe acilea . io inca sper sa se faca troll (bun sau rau ) .

Poate sa-i dea cineva o bere lui 2x2 din partea mea? Promit sa ma revansez cu proxima ocazie. Ne-a dat de citit in seara asta cu topicul lui :)

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

întărâtăi drace că și mie îmi place. ...:)))

Postat

Motanu tot imi da bani, dar ar trebuie sa fac baie in pepsi, la cat trafic i-am facut aici.

Euflo ce se mai aude frate, cand ajunge saorma aia cu pepsi.

Ma lasi sa ma culc nemancat.

Postat

Doamne fereste maturo, ce ori vrei sa-ti demonstreze motanul, printr-o linie taiata ca nu-i el.

:slap2 .

Euflo tata, cat fac pana la bucale dus intors+cheltuieli, mananc o luna de zile de la KFC.

Ce afacere faci tu cu mine aici.

EU SPUN DOAR SA MANANCI INCET  NU VREAU SA_MI MAI DEMONSTREZI NIMIC.PE MINE NU MA IMPRESIONEZI   STII BINE .AI UITAT MEDICAMENTELE DE STOMAC AI GRIJA  MAINE MERGI LA FARMACIE SI CUMPARA 'zantag' ALTFEL O BELESTI :girly 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...