Sari la conținut

💥Renesmee 0730494833

Vizitator renesmee

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
La 04.01.2024 la 11:22, renesmee a spus:

La cate fete ai invitat pe litoral pentru anul acesta, nu mai gazesc cazare🤣🤣

Asta este doar un motiv înaintat de tine...daca vrei cu adevărat ceva în viața asta...vei reuși ...😉💪😎

Link spre comentariu
Reputație: 1747
Acum 27 minute, mihailct a spus:

Asta este doar un motiv înaintat de tine...daca vrei cu adevărat ceva în viața asta...vei reuși ...😉💪😎

In cazul in care nu ti-ai dat seama ca eram ironica, afli acum. Ca sa incheiem "balciul" cu invitatiile, NU VOI VENI NICIODATA IN CONSTANTA! Sper ca m-am facut inteleasa. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Ar trebui toate domnisoarele care si stabilesc onorariul pentru serviciile prestate , mai ales cele care vin prin Bucuresti in vizita de lucru, sa arunce un ochi aici pe topic si sa mai refelcteze , dupa.

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:buca-le
  • Oras:buca-le

Renesmee a fost medicamentul de care am avut nevoie intr-o zi sumbra si monotona. Corespondasem cu ea pe WA in seara de dinainte, fixand programarea in ziua urmatoare. Ii confirm cu doua ore mai devreme, iar ea imi trimite o poza cu adresa. O caut pe Gogu si remarc ca locatia specificata in anunt e deluzorie si ca e la cinci minute de Mall Vitan cu masina, nu cu pejoul! De fapt, e aproape de statia de metrou Mihai Bravu. Partea buna e ca nu m-a incomodat surpriza asta, doua ore fiind destule pentru a-mi reconfigura drumul.

Parchez masina, insa nu ma indrept direct spre bloc, ci investighez zona cu scopul de a face rost de un mic cadou. Nu ma incadrez in pragul minim de varsta mentionat in topicul ei, si voiam sa-mi maresc sansele de a fi primit. Ajung la poarta exterioara a complexului si ma trezesc cu trei interfoane in fata mea. Inarmat cu nimic mai mult decat un numar de apartament, imi incep misiunea. Introduc codul in interfornul dinspre strada, conform instructiunilor trimise de ea, iar poarta se deschide. In fata scarii sunt intampinat de un alt gardian electronic la care trebuia sa sun, de zici ca patrundeam in Fort Knox.

In cele din urma, sosesc in fata apartamentului. Se deschide usa si vad o bruneta frumoasa tare... tare de tot, inalta, delicata, prezentabila, imbracata intr-o rochie ce ii modela bine corpul, in tocuri, machiata aspectuos cu gene aranjate superb, vesela si comunicativa. Parea foarte incantata de mica atentie pe care i-am oferit-o, de mai avea putin si topaia de entuziasmare. Ma invita sa iau un loc la masa din bucatarie unde sunt servit cu o sticla de apa. Ma intreaba daca fumez. Eu ii raspund ca sunt nefumator. Trebuia sa-i fi spus ca poate fuma daca vrea, dar creierul meu isi luase deja o pauza de cafea, fiind ostenit si distras de cat de atragatoare era. Ma fac comod si incepem sa discutam chestii, trestii, socoteli. Aflu ca e moldoveanca si atunci imi dau seama ca ma asteapta o cursa nebuna.

Deodata observ un sanisor ratacit care ii iesea la iveala din decolteu, cu eforturi superficiale din partea ei in a-l acoperi. Cata obraznicie, cata insolenta! Musai trebuie pedepsita! Ma duc la baie pentru o scurta igienizare, dar mai intai trebuia sa ma usurez. WC-ul era ca in Japonia, dotat cu diverse functionalitati. Apas din greseala pe un buton si sunt stropit cu un jet de apa in zona unde nu bate soarele. Ups! In rest, totul era impecabil: prosop curat, geluri de dus berechet, si apa de gura cu pahare de unica folosinta.

Dupa refresh, intru in dormitor, unde incep si nebuniile. Ne apropiem unul de celalalt, si ne sarutam pe buze cu o pofta arzatoare si devoranta, accelerandu-mi circulatia sangelui la organul potrivit. O indrum spre pat, si ne asezam pe marginea lui. Ea isi da rochita jos, iar eu o ajut sa se descalte de pantofi. Ne intindem incet si continuam cu sarutarile si alintaturile. Ii cer sa-mi monteze anvelopa si sa-mi faca oral. Prestatia nu a fost ceva memorabil, dar merita adaugat faptul ca acorda atentie si la oulete.

Trecem la NP unde ma incaleca din fata cu darzenie si fara lubrifiant. Ne-o tragem viguros si energic, iar ea se lipeste cu bustul de mine ca sa ne putem plimba lesne buzele unul pe celalalt. De asemenea, sanii naturali mari, frumosi si moi, imi suradeau. N-am rezistat sa nu ma delectez un pic cu ei cat timp ma calarea. Ca sa nu imi dau drumul prematur, propun sa schimbam si o facem din lateral. E interesant felul in care s-a pozitionat, fara sa pierdem contactul vizual. Dupa ma dau jos din pat si o trag spre mine pentru a executa picioare-craci, dand ca surdu-n clopot. Ma urc inapoi in pat si ne aplicam ventuze in vreme ce ea imi dezmiarda falosenia. Ca sa incheiem actul, ii cer sa se urce din nou pe mine, si incep sa pompez pana populez prezervativul cu bancuri intregi de mormoloci.

Am mai petrecut cateva clipe frumoase, imbratisati, povestind faze amuzante, FK-uri, si cam atat. Realmente ma simteam din nou ca la 19 ani. Singurul minus e ca nu a acceptat deasupra cu spatele. Ar fi fost beton sa-i fi privit funduletul rotund si catifelat jucandu-se pe instrument. M-am poftit din nou la dus, mi-am tras straiele pe mine, i-am predat discret cadoul, iar apoi mi-am vazut de drum. Oameni buni, va rog din suflet sa o tratati pe fata aceasta cu respect si buna-cuviinta. Este o comoara nepretuita si ar fi mare pacat sa o necajim.

5 bastoane pentru o ora.

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1747

Buna ziua domnilor ♥️💜

Programul meu pentru aceasta saptamana va fi 11.00-18-00.

Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele 

♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena )

♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat)

♡-Girl Friend Experience

♡-69 

♡cunni

♡anni doar pasiv

♡sex intre sani 

♡fk

♡cob 

♡-+Mici alte fantezii.     

☆☆  Cadoul  ☆☆

♡600 lei ora 

💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 

💥   Programarile se fac doar prin Whatsapp:0730494833

🚫Va rog ,nu incercati sa va reprogramati de pe alte numere ,daca eu nu doresc sa ne reintalnim . Bateti drumul degeaba pana la locatie si este pacat de timpul meu si al vostru sa il irosim.  Am dreptul sa imi selectez clientii.

🚫Nu incercati sa va programati pe p.m in speranta ca veti avea intaietate sau ca veti fi tratati diferit. Nu iau programari absolut deloc pe p.m. 

💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 

🚫Va rog sa imi respectati timpul  , asa cum si eu vi-l respect pe al vostru . 

💥Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan

Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 

Limita maximă de vârstă este de 50 ani🔴

🔴 Limita minima de varsta este de 30 ani

Daca nu va incadrati in categoria varstei, va rog sa nu va programati pentru ca veti avea parte de un refuz in momentul intalnirii. 

EXCLUS 

ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE 🔝

ANAL; 

CIM;COF

NORMAL NEPROTEJAT

Nu ma mai intrebati despre servicii,program, cadou etc. Le aveti pe toate actualizate ! Multumesc

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...