singur eu Reputație: 63 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 8, 2022 On 3/29/2022 at 7:18 PM, zerrcore said: @renesmee bine ai revenit , părere , sfat , mărește considerabil suma căci meriți o suma frumusica , abia aștept sa te revăd … ma bucur ca ai revenit in aceasta primăvara frumoasa , și nu la iasi ci in bucuresti 💐 salutari cu gânduri bune sa ne revedem și sa petrecem clipe minunate . Poți să îi dai tu 500 de euro pe ședință, nu se supără. Sau o poți trece în regim privat, o faci amantă...o bagi în harem. Oricum, poate ți-ai scos o reducere la ea cu postarea asta. Eu am făcut programare la ea de 3 ori de pe numere diferite de telefon și mi-am luat țeapă de fiecare dată. La una am și confirmat, eu, că ea doar citea și nu răspundea, la celelalte două nu m-am mai dus acolo că nici măcar nu citise ce scrisesem. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Bine ai venit pe profilul meu! 💞❤ ♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . ♡Îmi plac bărbații care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . ♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡cob ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0763866631 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 💥Locatia se afla pe Strada Anastasie Panu ,Sector 3Vitan . Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 💥💥 EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT! Onlyfans: @delices122 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 12, 2022 3 3 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11858 Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 4 minutes ago, pisicuts said: Soooo...sokeres 😜🙃😂 3 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 610 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Acum 20 ore, renesmee a spus: Bine ai venit pe profilul meu! 💞❤ ♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . ♡Îmi plac bărbații care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . ♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-French kiss( doar daca igiena orala corespunde ) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡cob ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0763866631 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 💥Locatia se afla pe Strada Anastasie Panu ,Sector 3Vitan . Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 💥💥 EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT! Onlyfans: @delices122 Hello, Ai blurat poza in zonele esentiale☺...haide si cu servicii noi.....mai adauga ceva 🤗 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2022 Partajează Postat Aprilie 18, 2022 https://onlyfans.com/delices122 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 ❣https://onlyfans.com/delices122 ❣ Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 250 Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 Buna numarul numai este valabil?? Link spre comentariu
Spoitor Reputație: -22 Postat Aprilie 26, 2022 Oras:Pă interval Oras:Pă interval Partajează Postat Aprilie 26, 2022 miere domnisoara! 2 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2022 Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Va doresc o zi usoara 🤗❣ https://onlyfans.com/delices122 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 La 26.04.2022 la 20:37, renesmee a spus: ❣https://onlyfans.com/delices122 ❣ ❣ Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 1, 2022 Partajează Postat Mai 1, 2022 La 29.03.2022 la 19:05, renesmee a spus: Bine ai venit pe profilul meu! ♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . ♡Îmi plac bărbații care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . ♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0763866631 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 💥Locatia se afla pe Strada Anastasie Panu ,Sector 3Vitan . Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 💥💥 EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT! Bine ai venit pe profilul meu! ♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . ♡Îmi plac bărbații care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . ♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0763866631 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 💥Locatia se afla pe Strada Anastasie Panu ,Sector 3Vitan . Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 💥💥 EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT Link spre comentariu
darkn9055 Reputație: 17 Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 pe onlyfans ai o video faci anal , deci acum nu faci ??? 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Sa aveti o zi cu soare 💥❤ Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 https://onlyfans.com/delices122 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Mai 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2022 La 02.05.2022 la 5:23, darkn9055 a spus: pe onlyfans ai o video faci anal , deci acum nu faci Era evident ca face anal, se vedea din avion ca este dat kilometrajul peste cap la "ochiul maro"... 2 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 13, 2022 Partajează Postat Mai 13, 2022 Link spre comentariu
pussyvandal Reputație: 52 Postat Mai 13, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2022 La 11.05.2022 la 14:29, hennesy a spus: Era evident ca face anal, se vedea din avion ca este dat kilometrajul peste cap la "ochiul maro"... Sa vezi cand o sa descopere bagaboantele astea operatiile de strans/albit gauri… o sa fie piata plina de fete cuminti 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Bine ai venit pe profilul meu! ♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . ♡Îmi plac bărbații care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . ♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0763866631 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 💥Locatia se afla pe Strada Anastasie Panu ,Sector 3Vitan . Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 💥💥 EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 19, 2022 Partajează Postat Mai 19, 2022 Link spre comentariu
rodans Reputație: 392 Postat Mai 19, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 19, 2022 scump dom`le scump dincolo era mai ieftin (abonament only) 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
ralph1 Reputație: 8 Postat Mai 19, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Mai 19, 2022 La 29.03.2022 la 19:18, zerrcore a spus: @renesmee bine ai revenit , părere , sfat , mărește considerabil suma căci meriți o suma frumusica , abia aștept sa te revăd … ma bucur ca ai revenit in aceasta primăvara frumoasa , și nu la iasi ci in bucuresti 💐 salutari cu gânduri bune sa ne revedem și sa petrecem clipe minunate . Tu acum ai fost un fel de lingău obedient, nu? 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 20, 2022 Partajează Postat Mai 20, 2022 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Mai 22, 2022 Partajează Postat Mai 22, 2022 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum