Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Buna dragilor. De maine voi fi disponibila incepand cu ora 11:00😊 Programarile se fac doar prin whatsapp😘 Locatia se afla la 3 min de Mall Vitan ❤ Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2022 Partajează Postat Septembrie 13, 2022 ↔️Domnilor,programul meu de astazi este 11:00-20:00 ↔️Voi fi disponibila doar cateva zile ⛔Programarile neconfirmate duc la anularea si blocarea numarului de telefon! ⛔ Aveti toate detaliile pe acest topic,va rog sa nu imi mai cereti in privat ! ⛔Programarile se fac doar pe whatsapp ! Va doresc o zi frumoasa 😘 Link spre comentariu
simpaticool Reputație: 326 Postat Septembrie 13, 2022 Oras:Bucares Oras:Bucares Partajează Postat Septembrie 13, 2022 Doar ce am iesit de la domnisoara. Contact: 10 - WhatsApp foarte facil. Confirmat programarea cu 2 ore inainte. Desi am ajuns cu 10 minute mai devreme, am fost primit inauntru. Probabil isi ia pauze intre clienti si merita o bila alba pentru asta. Aspect: 10 - Foarte frumoasa caprioara, punctul forte fiind sanii, care m'au luat prin surprindere. Ma asteptam sa fie usor lasati, cum par si in poze, dar nu, sunt foarte faini si stau la locul lor. Nu am mai vazut sani naturali mari si asa frumosi de mult timp. GFE: 9 - Nici aici nu aveam asteptari prea mari. Am scazut un punct pentru lipsa FK, dar compenseaza cu atitudinea si comportamentul. Foarte zambareata si vesela, te ia in brate, te saruta, iti face 1 milion de complimente. ON: 9 - Scad un punct pentru lipsa CIM. E un pic cam agresiva, dar e un oral bun. Privelistea sanilor alora e dementiala in timp ce te satisface. Are o oglinda mare in camera de lucru. NP: 10 - Foarte bun si asta. Schimbat vreo 3 pozitii in care te saruta pe gat, pe ureche, te trage in ea. Simti ca e cu tine acolo. Cadoul: 300 ronalzi pentru aprox. 40 min. Concluzia: clar de recomandat si de revenit 6 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 https://ibb.co/YRQghpB 😘❤️😘 Link spre comentariu
ardeima Reputație: 20 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Acum 1 minut, renesmee a spus: https://ibb.co/YRQghpB 😘❤️😘 https://ibb.co/YRQghpB 😘❤️😘 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4048 Postat Septembrie 16, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Septembrie 16, 2022 4 hours ago, renesmee said: https://ibb.co/YRQghpB 😘❤️😘 https://ibb.co/44DVzJX Oglinda oglinjoara, cine are cei mai frumosi sáni din tara? 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Sunt nevoita sa anulez toate programarile de astazi, din cauza opririi apei . Imi cer scuze celor programati . Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2022 Partajează Postat Septembrie 18, 2022 Domnilor,astazi nu sunt disponibila dar va puteti face programari pentru maine 💋🤗 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 https://ibb.co/T4Z8HG2 Va doresc o zi frumoasa ❤💋 Link spre comentariu
sxs Reputație: 179 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Azi esti?raspunzi pe wpp? Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Astazi nu sunt disponibila . Multumesc 🤗 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2022 Partajează Postat Septembrie 21, 2022 INDISPONIBILA! Link spre comentariu
Cesco Reputație: 86 Postat Septembrie 30, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Bună dimineața Rebesmee. Mai revii în București? Mulțumesc Link spre comentariu
Lastjedi Reputație: 91 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 O fi la IAȘI! Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 ♦️Domnilor, de maine voi fi disponibila incepand cu ora 11.00 ♦️Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan ♦️Programarile se fac doar pe whatsapp . Link spre comentariu
OFllmodels Reputație: 3736 Postat Octombrie 12, 2022 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 La 06.06.2022 la 21:32, renesmee a spus: Minunata ❤️ 3 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Programul meu pentru zilele acestea este: Astazi:11:00-21:00(ultima programare la 20.00) Vineri:11:00-21.00(ultima programare la 20.00) Sambata: 11:00-18:00(ultima programare la 17) Duminica-Nu lucrez! Va pup ❤🤗 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Nu pot edita poza de mai sus 🤣🤦♀️ Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Just now, renesmee said: Nu pot edita poza de mai sus 🤣🤦♀️ Stai linistita, senzorii de imagine mai fac dintr-astea, pana si la aparatele foto cu pretentii se intampla sa mai dea rateuri, cu atat mai mult la telefoane ! Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: + un mic update ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡cob ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0733898288 🚫Va rog ,nu incercati sa va reprogramati de pe alte numere ,daca eu nu doresc sa ne reintalnim . Bateti drumul degeaba pana la locatie si este pacat de timpul meu si al vostru sa il irosim. 🚫Nu incercati sa va programati pe p.m in speranta ca veti avea intaietate sau ca veti fi tratati diferit. Nu iau programari absolut deloc pe p.m. 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 🚫Va rog sa imi respectati timpul , asa cum si eu vi-l respect pe al vostru . 💥Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 🔴 Limita maxima de varsta este de 50 ani 🔴 Limita minima de varsta este de 30 ani Daca nu va incadrati in categoria varstei, va rog sa nu va programati pentru ca veti avea parte de un refuz in momentul intalnirii. ⛔ EXCLUS ⛔ ❌ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE ❌HALUCINOGENE 🔝 ❌ANAL; FK ❌CIM;COF ❌ NORMAL NEPROTEJAT! Onlyfans: @delices122 Link spre comentariu
spargatoru de buci Reputație: 26 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Acum 33 minute, renesmee a spus: Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele: + un mic update ♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena ) ♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat) ♡-Girl Friend Experience ♡-69 ♡cunni ♡anni doar pasiv ♡sex intre sani ♡cob ♡-+Mici alte fantezii. ☆☆ Cadoul ☆☆ ♡300 lei -30 minute (1 finalizare) ♡500 lei-1 ora (1/2 finalizari) 💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 💥 Programarile se fac prin Whatsapp:0733898288 🚫Va rog ,nu incercati sa va reprogramati de pe alte numere ,daca eu nu doresc sa ne reintalnim . Bateti drumul degeaba pana la locatie si este pacat de timpul meu si al vostru sa il irosim. 🚫Nu incercati sa va programati pe p.m in speranta ca veti avea intaietate sau ca veti fi tratati diferit. Nu iau programari absolut deloc pe p.m. 💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 🚫Va rog sa imi respectati timpul , asa cum si eu vi-l respect pe al vostru . 💥Locatia se afla la 5 minute de Mall Vitan Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 🔴 Limita maxima de varsta este de 50 ani 🔴 Limita minima de varsta este de 30 ani Daca nu va incadrati in categoria varstei, va rog sa nu va programati pentru ca veti avea parte de un refuz in momentul intalnirii. ⛔ EXCLUS ⛔ ❌ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE ❌HALUCINOGENE 🔝 ❌ANAL; FK ❌CIM;COF ❌ NORMAL NEPROTEJAT! Onlyfans: @delices122 Jucarii ai sa te mastubezi in timp ce te privesc? Link spre comentariu
pre10nder Reputație: 6 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Hello! M-am enervat si mi-am facut cont! So - este a 2 -a oara cand o vizitez - ma programez ajung cu 10 minute mai devreme - ma vede pe geam si imi spune ca nu vrea sa ne mai vedem - daca stia ca sunt eu imi spunea de la inceput . Prima oara a fost ok - din acest motiv am revenit - se pare ca eu nu m-am ridicat la nivelul standardelor . Daca nu vrei sa vezi un client ii dai block si gata - este normal sa avem dreptul sa ne selectam clientela - dar nu il pui sa vina pana la Bobocica . Weekend placut tuturor! 3 1 1 Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Renes, ai whatsapp inchis! Link spre comentariu
bryan Reputație: 73 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Arata bine rău la corp golanca, cu recenziile sta mai prost, dar de urmărit.... O pun în lista de așteptare Prea bine arata la corp 1 Link spre comentariu
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 La 14.10.2022 la 16:10, pre10nder a spus: Hello! M-am enervat si mi-am facut cont! So - este a 2 -a oara cand o vizitez - ma programez ajung cu 10 minute mai devreme - ma vede pe geam si imi spune ca nu vrea sa ne mai vedem - daca stia ca sunt eu imi spunea de la inceput . Prima oara a fost ok - din acest motiv am revenit - se pare ca eu nu m-am ridicat la nivelul standardelor . Daca nu vrei sa vezi un client ii dai block si gata - este normal sa avem dreptul sa ne selectam clientela - dar nu il pui sa vina pana la Bobocica . Weekend placut tuturor! Hello . Desi ai relatat in esenta adevarul , ai omis cel mai important lucru( probabil din cauza nervilor) si anume ca ti-ai facut a doua programare de pe alt numar iar eu nu aveam de unde sa stiu ca esti tu . Cand te-am vazut,ti-am spus politicos in mesaj "Daca stiam ca esti tu ,iti spuneam direct ca nu doresc sa te reintalnesc" . O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum