Sari la conținut

Papuci de casa!?

Postări Recomandate

• Telefon: 0757568889
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ' dragii mei ! Nu am deschis niciodată un topic despre clienți , dar as vrea sa fiu și eu lămurită de către voi , care frecventați fetele ... 

Apel telefonic : masaj erotic + masaj de relaxare cu 2 finalizări.. spus că ajunge 16:30-17:00.. ajuns la 17:05.. totul ok, apel telefonic ok.. explicat unde trebuie să ajungă , urcat intrat pe ușa .. de aici incepe povestea scurta și ciudata.. omul purta masca (nu de alta dar inca suntem în pandemie ), l am rugat frumos daca o poate da jos , sa vad și eu cu cine vb.. mi a explicat că nu o da, că el o poartă și la munca.. m am conformat, am zis ok.. ma întrebat unde trebuie să meargă , i am arătat unde este dormitorul, l am rugat frumos sa se descalțe pentru că afară plouă și totuși nu îmi doresc să dau cu mopul toată ziua, nu am timpul necesar .. mi a spus că el se descalță doar daca ii dau papuci de casa.. ok...i am spus că nu am, pe jos este curat că mie nu îmi intră nimeni incaltat și că este totul ok.. ofensat a început să îmi reproșeze că nu am 3 mil să cumpăr papuci de casa .. 

F supărat,domnul a plecat și uite așa ne pierdem timpul și pierdem bani și programări.

IMI CER SCUZE CA NU AM PAPUCI DE CASA , dar nu mi se pare igienic sa bagi piciorul Intr un papuc purtat si de alte persoane.. cine mi a trecut pragul știe că nici măcar la baie nu folosesc prosop de mâini, tocmai că nu este igienic sa se șteargă mai multe persoane pe același prosop, folosesc șervețele . 

Intrebarea mea este , am obligația să cumpăr papuci de casa pt toți clienții? Să cumpăr o pereche și să o purtați toți? 

• Like 2
  • Haha 3
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Sunt de unică folosință, ca la hotel...foarte ieftini.

• Oras:Targu mures
Postat
Acum 9 minute, Anna03 a spus:

Buna ' dragii mei ! Nu am deschis niciodată un topic despre clienți , dar as vrea sa fiu și eu lămurită de către voi , care frecventați fetele ... 

Apel telefonic : masaj erotic + masaj de relaxare cu 2 finalizări.. spus că ajunge 16:30-17:00.. ajuns la 17:05.. totul ok, apel telefonic ok.. explicat unde trebuie să ajungă , urcat intrat pe ușa .. de aici incepe povestea scurta și ciudata.. omul purta masca (nu de alta dar inca suntem în pandemie ), l am rugat frumos daca o poate da jos , sa vad și eu cu cine vb.. mi a explicat că nu o da, că el o poartă și la munca.. m am conformat, am zis ok.. ma întrebat unde trebuie să meargă , i am arătat unde este dormitorul, l am rugat frumos sa se descalțe pentru că afară plouă și totuși nu îmi doresc să dau cu mopul toată ziua, nu am timpul necesar .. mi a spus că el se descalță doar daca ii dau papuci de casa.. ok...i am spus că nu am, pe jos este curat că mie nu îmi intră nimeni incaltat și că este totul ok.. ofensat a început să îmi reproșeze că nu am 3 mil să cumpăr papuci de casa .. 

F supărat,domnul a plecat și uite așa ne pierdem timpul și pierdem bani și programări.

IMI CER SCUZE CA NU AM PAPUCI DE CASA , dar nu mi se pare igienic sa bagi piciorul Intr un papuc purtat si de alte persoane.. cine mi a trecut pragul știe că nici măcar la baie nu folosesc prosop de mâini, tocmai că nu este igienic sa se șteargă mai multe persoane pe același prosop, folosesc șervețele . 

Intrebarea mea este , am obligația să cumpăr papuci de casa pt toți clienții? Să cumpăr o pereche și să o purtați toți? 

Sa ii iei pe marimi te rog, sa nu ii stranga 😂😂😂

am vazut eu niste papuci draguti la benvenuti dar erau cu toc 😂😂😂 exact 300 lei 👡

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, fardugol a spus:

Sunt de unică folosință, ca la hotel...foarte ieftini.

asta știu și eu, cunosc. Dar mi se pare absurd. Îmi trec pragul minim 10 clienți la ziua , ce fac ? Cumpăr 100 de perechi? 

• Membru Premium
Postat

Propun ca la recenziile fetelor să se noteze și papucii de casă de acum 😂😂

Clientul acela sună ca și cum avea ceva probleme 

• Haha 2

.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, Ewa22 a spus:

am vazut eu niste papuci draguti la benvenuti dar erau cu toc 😂😂😂 exact 300 lei 👡

Da pai o să iau de la 39 in sus.... Ok, înțeleg, prosoape pt dus, nimic de zis .. am și mici și mari , le bagi la spălat .. dar papuci de casa ?.. serios 

Postat
Acum 1 minut, Anna03 a spus:

asta știu și eu, cunosc. Dar mi se pare absurd. Îmi trec pragul minim 10 clienți la ziua , ce fac ? Cumpăr 100 de perechi? 

Ia un tir sa ai in caz ca vor si pt acasa 😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia un tir sa ai in caz ca vor si pt acasa 😂😂😂😂😂

îmi iau un troler de acasă special cu papuci pt clienți.. 

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, altmarz a spus:

Propun ca la recenziile fetelor să se noteze și papucii de casă de acum 😂😂

Clientul acela sună ca și cum avea ceva probleme 

Cu picioarele 😂😂

Postat
Acum 2 minute, Anna03 a spus:

îmi iau un troler de acasă special cu papuci pt clienți.. 

😂😂😂 de 30kg sa incapa mai multi 😂😂

Postat
Acum 11 minute, Ewa22 a spus:

Acum 9 minute, Anna03 a spus:

Da pai o să iau de la 39 in sus.... Ok, înțeleg, prosoape pt dus, nimic de zis .. am și mici și mari , le bagi la spălat .. dar papuci de casa ?.. serios 

38 marimea ...ca atat port ...si daca se poate ...culoarea mov ...si cu pietricele 🤣🤣...ca sa ma pot simti ...special 😉😉

Radem , glumim 

Dar clientul nostru ...stapanul.nostru 😉😉

Cum a zis si colegul de mai sus ...se gasesc de panza ...cred ca sunt de unica folosinta ...si se pot spala ....doua,  trei ...perechi ...nu sunt o avere 😅😅

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
9 minutes ago, Ewa22 said:

Cu picioarele 😂😂

Și cu fața aparent 😂

.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, povestitorul a spus:

38 marimea ...ca atat port ...si daca se poate ...culoarea mov ...si cu pietricele 🤣🤣...ca sa ma pot simti ...special 😉😉

Radem , glumim 

Dar clientul nostru ...stapanul.nostru 😉😉

Cum a zis si colegul de mai sus ...se gasesc de panza ...cred ca sunt de unica folosinta ...si se pot spala ....doua,  trei ...perechi ...nu sunt o avere 😅😅

aha , ii bag la 90 grade sa se dezinfecteze calumea cum bag și prosoapele și să vedem cum ii scot .. sau la program scurt 15 min sa miroase a parfum, acolo ies albi.. este tot ce conteaza.. 

Postat
Acum 1 minut, Anna03 a spus:

aha , ii bag la 90 grade sa se dezinfecteze calumea cum bag și prosoapele și să vedem cum ii scot .. sau la program scurt 15 min sa miroase a parfum, acolo ies albi.. este tot ce conteaza.. 

Iti faci prea multe griji ...oricum.locatia ta ...este ce trebuie 😉😉

Dar ca sa impaci si varza ....poti cumpara doua perechi ...cine este sensibil.si pretentios ... sa ii poata folosi ...

Intodeauna ...o sa existe persoane mai " speciale " ..cu pasarici la.mansarda 😂😂😂

De apreciat ...ca te ingrijoreaza astfel de lucruri marunte si iti dai interesul pentru rezolvarea lor ...

Spor in toate . 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, povestitorul a spus:

Iti faci prea multe griji ...oricum.locatia ta ...este ce trebuie 😉😉

Dar ca sa impaci si varza ....poti cumpara doua perechi ...cine este sensibil.si pretentios ... sa ii poata folosi ...

Intodeauna ...o sa existe persoane mai " speciale " ..cu pasarici la.mansarda 😂😂😂

De apreciat ...ca te ingrijoreaza astfel de lucruri marunte si iti dai interesul pentru rezolvarea lor ...

Spor in toate . 

De reținut ! Sărmana 🍌😘

Postat

Iti iau 2 3 perechi? 😂😂😂

image.jpg

• Haha 2
Postat
Chiar acum, Ewa22 a spus:

Iti iau 2 3 perechi? 😂😂😂

image.jpg

Aia sunt.de.mers.la plaja 

Nu sti cum arata ...papuci de casa 🤪🤪....🤣🤣

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iti iau 2 3 perechi? 😂😂😂

image.jpg

30 te rog, de la 38 până la 44 🙏🙏

• Haha 2
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
1 oră în urmă, Anna03 a spus:

Bună @Anna03! Intenționat am uitat virgula 😁. Deși nu ne cunoaștem ( încă ), îmi las și eu părerea aici...sper că nu deranjez. În primul rând, așa cum sigur știi deja, există domni și "domni". Unii nu vor fi mulțumiți niciodată, oricât de mult îți dai interesul. Dacă aveai papuci de casă, de ce nu sunt de unică folosință?...dacă erau de unică folosință, îl strângeau sau erau prea largi...dacă erau ok papucii, găsea orice altceva să nu fie mulțumit. Așa că nu pune la suflet întâmplarea. Dacă vrei, cumpără papuci...ca să fie satisfăcute fanteziile oricui ( poate avea astfel de fantezii, cu papuci de casă ), deși nu cred că e cazul. Din ce spun colegii în recenzii, igiena personală și a locației sunt la mare cinste în cazul tău. Deși nu te cunosc fizic, modul în care te promovezi, fotografiile artistice care îți evidențiază frumusețea și nu în ultimul rând, recenziile pozitive ale membrilor de luat in seamă, mi-au format o părere foarte bună despre tine. 

.   Concluzia? Nu lăsa să te supere o întâmplare ca cea pe care ai relatat-o. Tu știi că ești impecabilă, clienții tăi știu și ei asta. O seară frumoasă să ai! Și mult zâmbet! 

• Like 3
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 25 minute, Ioan4141 a spus:

Bună @Anna03! Intenționat am uitat virgula 😁. Deși nu ne cunoaștem ( încă ), îmi las și eu părerea aici...sper că nu deranjez. În primul rând, așa cum sigur știi deja, există domni și "domni". Unii nu vor fi mulțumiți niciodată, oricât de mult îți dai interesul. Dacă aveai papuci de casă, de ce nu sunt de unică folosință?...dacă erau de unică folosință, îl strângeau sau erau prea largi...dacă erau ok papucii, găsea orice altceva să nu fie mulțumit. Așa că nu pune la suflet întâmplarea. Dacă vrei, cumpără papuci...ca să fie satisfăcute fanteziile oricui ( poate avea astfel de fantezii, cu papuci de casă ), deși nu cred că e cazul. Din ce spun colegii în recenzii, igiena personală și a locației sunt la mare cinste în cazul tău. Deși nu te cunosc fizic, modul în care te promovezi, fotografiile artistice care îți evidențiază frumusețea și nu în ultimul rând, recenziile pozitive ale membrilor de luat in seamă, mi-au format o părere foarte bună despre tine. 

.   Concluzia? Nu lăsa să te supere o întâmplare ca cea pe care ai relatat-o. Tu știi că ești impecabilă, clienții tăi știu și ei asta. O seară frumoasă să ai! Și mult zâmbet! 

Hei.. mulțumesc de sfaturi ..problema la mine nu este faptul că la deranjez pe respectivul că nu am.. problema mea este că nu mi se pare normal sa îți faci o programare , sa ajungi , sa fie totul ok și să pleci pt o pereche de papuci. Mie nu îmi place să pierd timpul și cred că nimanui, mai ales la fetele care practica meseria aceasta. In timpul de așteptare al clientului cu pricina am pierdut un client , deci pierdem bani și timp aiurea. Mi se pare normal daca ești "fixist'' vino dmne cu papucii de acasă.. 

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Treaba-i simplă. 

N-ai papuci... Îți bagi picioarele. 

Ai papuci.... Îți bagi picioarele în ei de papuci. 

Eu am vreo 4-5 perechi de papuci de unică folosință, colectate de prin diferite hoteluri... Sunt standard. Albi și material de pânză. Dacă ai nevoie, fă-mi o ofertă :) am și o mini colecție de diferite geluri de duș. În caz de începem o colaborare serioasă (și de succes), pe viitor pot face rost și de șampon. Dă-mi de veste 😜

• Haha 4
  • Oras:Univers
  • Oras:Univers
Postat
Acum 5 ore, Anna03 a spus:

Treaba e simpla de rezolvat pentru unii "domni"

La 5 lei găsești aici: 

https://www.astoriahome.ro/p/papuci-alb-kotonia-home-hotel-h-01/?gclid=CjwKCAjwopWSBhB6EiwAjxmqDfRfCPVXHShn5xUVG5HkougMQddYYeRnDW4Dara2srD4sv_q8OsabRoCSpEQAvD_BwE

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, Cozonac7 a spus:

Treaba-i simplă. 

N-ai papuci... Îți bagi picioarele. 

Ai papuci.... Îți bagi picioarele în ei de papuci. 

Eu am vreo 4-5 perechi de papuci de unică folosință, colectate de prin diferite hoteluri... Sunt standard. Albi și material de pânză. Dacă ai nevoie, fă-mi o ofertă :) am și o mini colecție de diferite geluri de duș. În caz de începem o colaborare serioasă (și de succes), pe viitor pot face rost și de șampon. Dă-mi de veste 😜

😂😂😂😂😂 când aduni 20 de perechi de papuci , da mi un mesaj , fac preț bun 😂😂😂😂 

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Ăsta cu spaima in sange si cu masca pe față cum ar fi vrut oralul? Protejat ? Neprotejat ? Asta asa ca sa iti poti da seama daca omul avea vreo logica sau era doar prost.

Cat despre papuci... baga-i la fetish suplimentar ... eventual sa ii ia si acasa ca suvenir.

S-auzim de bine!

S-auzim de bine! 

Postat
Acum 4 ore, povestitorul a spus:

Aia sunt.de.mers.la plaja 

Nu sti cum arata ...papuci de casa 🤪🤪....🤣🤣

Merg si in casa nu e panica 😂😂😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare