Sari la conținut

Papuci de casa!?

Postări Recomandate

• Oras:Univers
Postat

Eu nu le-as defini ca poezii, ci mai degrabă gânduri așternute, după priceperea fiecăruia. De ce? Fiindcă în poezii trebuie sa tii cont de mai multe.

Tipuri poezii. Structura unui poem.

1. Elegiac

2. Epistola

3. Epopeea

4. Gazelul

5. Glosa

6. Condeiul

7. Paștelui

8. Satira

9. Sonet

10. Oda

11. Balada

Postat
Acum 4 minute, Impartial a spus:

Eu nu le-as defini ca poezii, ci mai degrabă gânduri așternute, după priceperea fiecăruia. De ce? Fiindcă în poezii trebuie sa tii cont de mai multe.

1. Elegiac

2. Epistola

3. Epopeea

4. Gazelul

5. Glosa

6. Condeiul

7. Paștelui

8. Satira

9. Sonet

10. Oda

11. Balada

Edit: Elegiac= Elegia, Condeiul= Rondelul, Pastelui=Pastelul,

Scuzati, de la telefon.

• Telefon: 0751414910
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 15 minute, Impartial a spus:

1. Elegiac

2. Epistola

3. Epopeea

4. Gazelul

5. Glosa

6. Condeiul

7. Paștelui

8. Satira

9. Sonet

10. Oda

11. Balada

Ca bine le zici Impartiale, sunt scrieri făcute doar la caterinca, sa provoace rasul, doar sa facă rima, hai sa nu îl ridicam pe Cozonac la rangul de scriitor sau poet. Și era o replica acolo data către Cozonac,, De vina e doar Cozonacul” ,,Care nu suporta concurenta”. Întrebarea mea este: de ce nu suporta Cozonacul concurenta, e cumva peste/proxenet și are femei la produs sau se fute și el pe bani și il încurcăm in afaceri.

• Haha 2
Postat
Acum 4 ore, nandia a spus:

Ca bine le zici Impartiale, sunt scrieri făcute doar la caterinca, sa provoace rasul, doar sa facă rima, hai sa nu îl ridicam pe Cozonac la rangul de scriitor sau poet. Și era o replica acolo data către Cozonac,, De vina e doar Cozonacul” ,,Care nu suporta concurenta”. Întrebarea mea este: de ce nu suporta Cozonacul concurenta, e cumva peste/proxenet și are femei la produs sau se fute și el pe bani și il încurcăm in afaceri.

Stiu de ce. Doar ca, asa cum exista speranța pt. fiecare om, nu e bine sa judecăm. Nu stim noi ce devine omul maine. Si atunci, noi rămânem doar cu judecata. Să arunce cu piatra, cel fără de păcat!😊

• Haha 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Hoooo mă, ce ați sărit așa :) Invidioșilor!! 

Singurele critici pe care le iau în seamă, sunt cele din partea Sabinei. Ea măcar m-a apreciat (în felul ei)

On 5/25/2021 at 12:37 AM, Guest SABINNA said:

Iscusite  Cozonac
Te pricepi la înțepat.

Ai ceva "condei", e drept
Chiar nu neg acest aspect*

Dragă @nandia, aici nimeni nu concurează cu nimeni. Este loc pentru absolut toată lumea și fiecare are libertatea să facă ce-și dorește. Poet sau scriitor nici nu sunt, și nici n-am să fiu vreodată. Dar dacă ar fi să mă apuc de una din cele 2... Sigur aș fi mai priceput decât ești tu la masaj. Și de masaj dacă m-aș apuca aș fi mai iscusit decât tine... Chiar n-ar fi deloc greu :) 

Stai liniștită și fără nicio grijă. Nu concurez cu nimeni! N-ai cu ce să mă încurci. 

Eventual poți căuta niște papuci 😇

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, Cozonac7 a spus:

Singurele critici pe care le iau în seamă, sunt cele din partea Sabinei. Ea măcar m-a apreciat (în felul ei)

Dragă @nandia, aici nimeni nu concurează cu nimeni. Este loc pentru absolut toată lumea și fiecare are libertatea să facă ce-și dorește. Poet sau scriitor nici nu sunt, și nici n-am să fiu vreodată. Dar dacă ar fi să mă apuc de una din cele 2... Sigur aș fi mai priceput decât ești tu la masaj. Și de masaj dacă m-aș apuca aș fi mai iscusit decât tine... Chiar n-ar fi deloc greu :) 

Stai liniștită și fără nicio grijă. Nu concurez cu nimeni! N-ai cu ce să mă încurci. 

Imi pare rau...eu nu sunt invidios pe tine. Esti liber să faci ce doresti si cum doresti. A arăta că noi (Nu tu) nu suntem poeți, nu inseamna invidie. Inseamna doar a arăta ce inseamna de fapt poezie. Simplu!😊

Postat
Acum 5 ore, nandia a spus:

Acum 2 minute, Cozonac7 a spus:

Acum 5 minute, Impartial a spus:

Stiu de ce. Doar ca, asa cum exista speranța pt. fiecare om, nu e bine sa judecăm. Nu stim noi ce devine omul maine. Si atunci, noi rămânem doar cu judecata. Să arunce cu piatra, cel fără de păcat!😊

Eu zic ...sa ramanem strict la recenzii ...asa are toata  lumea de castigat ...fetele clientii /banuti  , eu informatii ...si cel ce face recenzii ...buline /inimioare 😉😉

Si impartial facea recenzii ...foarte bune ...dar acum.cauta ...lumina si viata vesnica 😂😂😂

Nadia fara sa vrea mai da o informatie ...buna 😉😉

Numai nine 😉😉

Postat
Acum 4 minute, povestitorul a spus:

Eu zic ...sa ramanem strict la recenzii ...asa are toata  lumea de castigat ...fetele clientii /banuti  , eu informatii ...si cel ce face recenzii ...buline /inimioare 😉😉

Si impartial facea recenzii ...foarte bune ...dar acum.cauta ...lumina si viata vesnica 😂😂😂

Nadia fara sa vrea mai da o informatie ...buna 😉😉

Numai nine 😉😉

La un moment dat fiecare cauta ceva...

Si tu poti cauta bricheta, daca nu o găsești...😂 (asa afli si foc si lumina) 

Însă eu caut acum alt foc si alta lumina, pe lângă bricheta.😊

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, Impartial a spus:

La un moment dat fiecare cauta ceva...

Si tu poti cauta bricheta, daca nu o găsești...😂 (asa afli si foc si lumina) 

Însă eu caut acum alt foc si alta lumina, pe lângă bricheta.😊

Auf ...ticalosule 😂😂😂

Momentan ...caut doua fatuci bi ...sa imi deplinesc fatezia ...😉😉

De viata vesnica ...nu imi fac griji 😉😉

Am atatea recenzii scrise ...incat si  dupa ce mor ....o sa mai traiesc ...vreo 100 de ani in capul cititorilor 🤪🤪🤪

• Haha 2
Postat
23 minutes ago, Impartial said:

Imi pare rau...eu nu sunt invidios pe tine. Esti liber să faci ce doresti si cum doresti. A arăta că noi (Nu tu) nu suntem poeți, nu inseamna invidie. Inseamna doar a arăta ce inseamna de fapt poezie. Simplu!😊

Eh.... Nici mie nu-mi pare rău că se găsesc unii-alții să evidențieze că "modul liber" nu este "ca la carte". 

Atâta timp cât nimeni nu are păreri de rău, totul este bine! 😇

• Like 1
Vizitator helicoidal
Reputație: 0
Postat

Ti-ai luat papuci?

Asta era pestisoru concurentei...

O venit sa studieze „problema”, nu la futut.

Sa bage o recenzie negativa, strambe, ceva...si daca-l intrebi sa-ti zica ceva de locatie, sa aiba temele facute...

Da ideea cu slapii si pahare de unica folosinta, nu-i rea.

Postat
Acum 52 minute, helicoidal a spus:

Ti-ai luat papuci?

Asta era pestisoru concurentei...

O venit sa studieze „problema”, nu la futut.

Sa bage o recenzie negativa, strambe, ceva...si daca-l intrebi sa-ti zica ceva de locatie, sa aiba temele facute...

Da ideea cu slapii si pahare de unica folosinta, nu-i rea.

Unde e recenzia negativă? Sa vedem si noi...

Postat
Acum 6 minute, Impartial a spus:

Unde e recenzia negativă? Sa vedem si noi...

Eu zic ca era unu care s-a răzgândit pt ca și-a adus aminte ca ,,banii ie scumpi”, sau ,,banii ie puțini”.

Postat
Acum 6 minute, nandia a spus:

Eu zic ca era unu care s-a răzgândit pt ca și-a adus aminte ca ,,banii ie scumpi”, sau ,,banii ie puțini”.

Eu zic ca ie multi tacaniti...😂

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Știe cineva Nadia face și extra arata bestial dacă face și extra mas duce și eu asa doar pentru masaj nu m-amuat o grada de tepe la masaj 

• Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Popica19 a spus:

Știe cineva Nadia face și extra arata bestial dacă face și extra mas duce și eu asa doar pentru masaj nu m-amuat o grada de tepe la masaj 

Face ...face ... mergi cu incredere ....

Ca sfat ....iti trebuie un teanc ...pe fata o hartie de 500 lei ....pe spate la fel ...la mijloc ...ziare 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:In your mind
Postat

Autoprovocare lirică folosind cuvintele 

papuci, nimfomane, Banat, cozonac

Zice-se c-o gospodină
Trăitoare în Banat
S-a pus să frământe iute
In papuci și în halat
Un aluat de cozonac.

Nu se știe cum exact
Insă așa, pe înserat,
Căutând cu disperare
O rețetă salvatoare
Ea găsi din întâmplare
Printr-o simplă navigare
Chiar forumul Nimfomane.

.........

Puteți continua voi ...de aici....😉 cu 2, 3 versuri....

• Inimioara 1
Postat

Păi să-l provocăm pe @Impartial să continue 😇 să ne facă o demonstrație de poezie, folosind (măcar) una din cele 11 structuri înșirate de el.

Propun și următoarele cuvinte pentru continuare: - poezie , măiestrie , adevăr , înțelepciune 🤗

Acu' să vezi artă!! :)

• Haha 2
Postat

Fraților, de ce fetele de pe aici te cheamă să le cunosti, chiar ele au inițiativă și își doresc asta (și chiar daca tu nu ai vrea) în timp ce fetele ce nu lucrează în domeniul asta nu te cheamă să le cunosti? Că e o diferență foarte mare fiindcă dacă și celelalte fete te ar chema să le cunosti (așa cum o fac fetele din domeniu asta) atunci e clar că ai reuși să își satisfaci apetitul sexual..și n-ai mai avea nevoie de curve...

Postat
11 minutes ago, Sabina100 said:

Eu mai am voie?🤭

Trăim într-o țară liberă!! (cel puțin momentan...) 

Fă ce-ți poftește inimioara 🥰 (frumos ar fi să zici și 2-3 cuvinte despre tine...)    😇

Vizitator ioann03
Reputație: 0
Postat
Acum 12 ore, nandia a spus:

Râd ca trăznitul la lucru de scrierile Nandiei.De ce ziceam de o iesire în oraș când va fi cald.Bine mulți vrem să rămânem anonimi ...ar fi spectacol cu Nandia in capul mesei 😸😸😸🤣

Postat

Dăm prioritate celorlalți.😉

2 cuvinte despre mine- cronicar pamfletar!🤪

• Trist 1
Postat

Notează undeva că m-am abținut să-ți dau minus.... Să mai zici de-acu' înainte că sunt eu rău 😇

Cronicar pamfletar... 🥺

• Membru Premium
Postat
8 minutes ago, Sabina100 said:

Dăm prioritate celorlalți.😉

2 cuvinte despre mine- cronicar pamfletar!🤪

2 minutes ago, Cozonac7 said:

Notează undeva că m-am abținut să-ți dau minus.... Să mai zici de-acu' înainte că sunt eu rău 😇

Cronicar pamfletar... 🥺

Eu ma declar curvar-flasnetar!

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...