Sari la conținut

Bianca sector 5

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 21 ore, inconfundabil a spus:

am optat pentru pachetul basic pentru că avea inclus în el ON

Ai plătit 200 cu ON? Ea in anunț scrie ca e +50. 

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 13 minute, Subteranaa a spus:

Ai plătit 200 cu ON? Ea in anunț scrie ca e +50. 

Probabil a uitat sa ma taxeze, m-am prins când am ajuns acasa. Probabil am luat-o prea repede și a uitat

• Minus 1
Vizitator Mihai.
Reputație: 0
Postat

Surprinzător, am prins-o disponibilă pe Bianca astăzi. Programarea a fost făcută cu o oră înainte prin apel telefonic. Nu raspunde la SMS dar intenționează să-și facă un cont de Whatsapp.

Bianca este minionă, cu ochii verzi, slim, înălțime 1.63, corp armonions, pielea fină, netatuată, piercing în buric, sănii măricei (pentru fizicul ei) și la locul lor, și un funduleț perfect.

Este politicoasă, puțin rezervată, receptivă și fară fițe. Nu-i foarte vorbareață dar este deschisă la discuții. Este fumătoare și din ce am înțeles se poate fuma în locație.

Servicii: GFE, săruturi, puțin FK, ON, CIM, cunni, NP.

Cost: 350/h, +50 (FK), +100 (CIM). DTD 1h, fară să fiu atenționat în legătură cu timpul.

Notez experiența per total cu 8/10, aspect 9/10 și servicii 7/10. Punctele ei forte sunt frumusețea și naturalețea. Serviciile sunt ok, igiena foarte bună.

PS: Locația este cea din anunț dar aveti grijă că pe Maps sunt două străzi cu numele "Constantin Marinescu 5". Cea la care trebuie să ajungeți este la doi pași de "Parcul Constantin Marinescu".

Postat
Acum 35 minute, Mihai. a spus:

Surprinzător, am prins-o disponibilă pe Bianca astăzi. Programarea a fost făcută cu o oră înainte prin apel telefonic. Nu raspunde la SMS dar intenționează să-și facă un cont de Whatsapp.

Bianca este minionă, cu ochii verzi, slim, înălțime 1.63, corp armonions, pielea fină, netatuată, piercing în buric, sănii măricei (pentru fizicul ei) și la locul lor, și un funduleț perfect.

Este politicoasă, puțin rezervată, receptivă și fară fițe. Nu-i foarte vorbareață dar este deschisă la discuții. Este fumătoare și din ce am înțeles se poate fuma în locație.

Servicii: GFE, săruturi, puțin FK, ON, CIM, cunni, NP.

Cost: 350/h, +50 (FK), +100 (CIM). DTD 1h, fară să fiu atenționat în legătură cu timpul.

Notez experiența per total cu 8/10, aspect 9/10 și servicii 7/10. Punctele ei forte sunt frumusețea și naturalețea. Serviciile sunt ok, igiena foarte bună.

PS: Locația este cea din anunț dar aveti grijă că pe Maps sunt două străzi cu numele "Constantin Marinescu 5". Cea la care trebuie să ajungeți este la doi pași de "Parcul Constantin Marinescu".

pe scurt, servicii de 7, experienta de 8,la doar 500 lei? magnific. avem variante mult mai bune, mersi

• Like 3
Postat
Acum 10 minute, wizz05 a spus:

pe scurt, servicii de 7, experienta de 8,la doar 500 lei? magnific. avem variante mult mai bune, mersi

Depinde ce vrei.
Decât să iesi cu una de 7 ori pana o .... mai bine mergi la sigur. 
Bianca este in categoria ”iubita din liceu” sau ”iubita din facultate” la care visezi.
- Nu are tatuaje
- Nu e bătrână
- Nu este uzată
- Are acea candoare eciorelnică (priceless)

Dacă te duci la una ca ea pe stradă si ii zici ca ii dai 1000 de euro, sigur nu vrea, așa pentru 50-100 de euro, ai ceea ce ai visat mereu (dacă îți place genul)

Acum, depinde ce vrei, dacă vrei una d-asta industrială, clar nu este deloc o alegere, e preț aproape dublu!

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, inconfundabil a spus:

Depinde ce vrei.
Decât să iesi cu una de 7 ori pana o .... mai bine mergi la sigur. 
Bianca este in categoria ”iubita din liceu” sau ”iubita din facultate” la care visezi.
- Nu are tatuaje
- Nu e bătrână
- Nu este uzată
- Are acea candoare eciorelnică (priceless)

Dacă te duci la una ca ea pe stradă si ii zici ca ii dai 1000 de euro, sigur nu vrea, așa pentru 50-100 de euro, ai ceea ce ai visat mereu (dacă îți place genul)

Acum, depinde ce vrei, dacă vrei una d-asta industrială, clar nu este deloc o alegere, e preț aproape dublu!

Nu prea mergi la sigur daca nu respecta programarile si te pune pe drumuri degeaba. Nici macar un amarat de mesaj cu nu mai pot , a intervenit ceva , etc.

• Oras:Brasov
Postat
La 02.04.2022 la 12:49, hennesy a spus:

Sunt doua fete diferite, e clar asta....dar titulara nici pe aproape macar la preturile afisate...

Fumează ceva de calitate clar, de ia luat mințile in halul asta....ce .ai sunt colegu 3-4-5 sute de lei în ziua de azi, bani de semințe 😂😂😂

Și cu tine acum, nu ești în asentimentul fetelor , zgarcitule😂😂😂

Calitate nu cantitate dragule!🤫 Repet, nu toată lumea își permite dar eu așa imi selectez clienții! Nu cred ca este cineva in măsura sa imi spună ce prețuri sa pun! Te pupăcesc!😘

• Inimioara 2
Postat
Acum 58 minute, IamBianca a spus:

Bună!❤️ Vă aștept cu programări până la ora 22:00 😘

59019553-013B-439F-8DDC-2BADB47CFC21.jpeg

Pune poze și cu țâțele :*

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, inconfundabil a spus:

Pune poze și cu țâțele :*

Poate mâine!😜 îi facem mai curioși😂❤️

• Like 1
  • Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, inconfundabil a spus:

Sunat, nu are whatsapp, tot zice că îsi face si nu si-a facut.

Ms pt ajutor colegu, dar las pe alții s-o sune. Citind cu mai mare atentie ce răspunsuri a dat imi pare ca este tupeista, si astea garantat nu sunt ce trebuie. Plus ca putea sa răspundă ea la intrebarea mea din moment ce o privește. Puștoaice dastea care trăiesc in bula lor, apar si dispar 20 pe zi. 

Bafta!

• Mersi 1
Postat
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Ms pt ajutor colegu, dar las pe alții s-o sune. Citind cu mai mare atentie ce răspunsuri a dat imi pare ca este tupeista, si astea garantat nu sunt ce trebuie. Plus ca putea sa răspundă ea la intrebarea mea din moment ce o privește. Puștoaice dastea care trăiesc in bula lor, apar si dispar 20 pe zi. 

Bafta!

Dacă mai vezi așa puștoaice să îmi spui și mie! Debutante!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 20 minute, westzone a spus:

Inaltime (1.63?), kilograme? Doar de curiozitate, fata arata chiar bine.

Cred că 5kg0, este slim cu forme mari :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat
Acum 12 ore, Subteranaa a spus:

Bafta!

Tupeista nu dupa raspunsuri, dupa preturile pe care le-a ales la lansare 200/350 si culmea la preturile aste se adauga extra!!!

Parerea mea e ca specimene de genul asta nu trebuie incurajate chiar daca sunt bunaciuni. Cine o face sigur are vre-un interes.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

La preturile astea cu extra, totul trebuie sa fie la superlativ, si din ce se vede nu este cazul

Postat
Acum 47 minute, Tomax a spus:

La preturile astea cu extra, totul trebuie sa fie la superlativ, si din ce se vede nu este cazul

Pai, este, genul civilă nu profesionista

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 24 minute, inconfundabil a spus:

Pai, este, genul civilă nu profesionista

Mai degraba o amanta pe interes 😬 Success la gasit sponsori.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...