Sari la conținut

Daria 0722848149 super total!!!

Postări Recomandate

Postat

Prima super cruditate cu total in meniu!

Locatie, blocurile verzi,servicii super ok,pret 150, total!!!

Cea mai buna investitie 2022 in Bistrita,poze reale,ce trebe!

RECOMAND!!!

• Like 1
  • Oras:cluj
Postat
Acum 17 ore, Ceva.nou a spus:

mersi, voi face o vizita mai tarziu si revin cu feedback

Deci ?? Se merita ?? Pozele sunt reale ?? E pe graba sau e ce trebuie ??

Postat
Acum 3 ore, windwalker a spus:

Deci ?? Se merita ?? Pozele sunt reale ?? E pe graba sau e ce trebuie ??

Bună întrebare, așteptăm să îi faci o vizita.

• Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat
17 minutes ago, tallahassee said:

Bună întrebare, așteptăm să îi faci o vizita.

Cred că în momentul in care primim un răspuns pozitiv, se face coadă la blocurile verzi 😂😂😂😂

• Like 1
Postat
Chiar acum, bobobn a spus:

Cred că în momentul in care primim un răspuns pozitiv, se face coadă la blocurile verzi 😂😂😂😂

Oricum este deja, a crescut cererea.

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Am fost acum la ea. Ca prezentă e ok dar te grăbește : “ne mai futem și noi” asta după 2 minute de oral. La normal e largă și nu se mișcă deloc, la anal e ok,strâmtuță și fund frumos. Atenție are colegă. Nu am putut merge la baie că era colega și nici de așteptat rândul la baie pentru că se grăbea (ii era foame). Deci concluzia o trageți voi. Eu unul nu mai revin 

• Like 2
Postat
Acum 3 ore, haiduc36 a spus:

Am fost acum la ea. Ca prezentă e ok dar te grăbește : “ne mai futem și noi” asta după 2 minute de oral. La normal e largă și nu se mișcă deloc, la anal e ok,strâmtuță și fund frumos. Atenție are colegă. Nu am putut merge la baie că era colega și nici de așteptat rândul la baie pentru că se grăbea (ii era foame). Deci concluzia o trageți voi. Eu unul nu mai revin 

Nasol.. 

• Oras:Dej
Postat
Acum 3 ore, haiduc36 a spus:

Măcar e cea din poză? Poți face o descriere aprox față, corp?

Postat

Până la urmă am decis s-o vizitez. Fata e drăguță, cred ca e cea din poze. Un corp foarte fain. Are cam 25 de ani. Probabil a fost sub influența recenziei trecute, așa că  s-a comportat foarte ok. Oral excelent, normal cam in două poziții, iar la anal am terminat. A zis ca mai rămâne pe la noi, așa că mai dau o tură zilele astea. 

Have fun 

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, tallahassee a spus:

Pai citește forumul, o invitam sa ne spună concret mai multe detalii despre ea si oferta.

I-am  zis, dar a zis că nu vrea să intre in polemici. N-am insistat. 

Postat

scuze ca revin asa tarziu cu recenzia, fata e ok,pozele sunt ale ei, e draguta si arata bine, faza cu colega la baie am patit-o si eu, nu face deplasari, platit 150 pt  on cu fin orala. 

eu o sa mai merg pt fin orala 

spor

• Like 1
Postat
Acum 16 minute, tallahassee a spus:

Colega sta ascunsa în baie? 😁

De data asta nu 😆. Era in camera ei. N-am vazut-o bine.

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 15 ore, haiduc36 a spus:

nu sunt eu un destept.......dar sincer din secunda 1 pagina 1 al topicului cand am vazut prima poza am stiut ca nu este ce pare a fi...........recenzia ta ma lamurit .......multumim

Postat

Am fost  și eu la domnișoara în după-masa aceasta.Mie mi-a părut ok din toate punctele de vedere.Drăguță foc,amabilă,nu te grăbește deloc.Nu am văzut să aibă colegă ,poate nu era acasă.Din punctul meu de vedere,de revenit.150 oral ,normal,anal.Toate la superlativ.

• Like 1
  • Inimioara 1

• Oras:Tokyo
  • Oras:Tokyo
Postat

Pfff oare la care numar de telefon sa sun ? La Daria, Sara sau noname ? 🤭🤭

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.