barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 22, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Acum 18 minute, only-me a spus: Ai vazut ca nu tot ce zboara,se mananca!!?? Daca tu crezi ca ala care "se sterge la fund" cu 1000 ron are un caracter frm si cei 7 ani de acasa!!...te inseli amarnic. Eu iti spun ca...ala cu un logan opreste mai des la trecerea de pietoni decat ala cu X6😜😜😜daca intelegi ce vreau sa zic!!. Zi frm si Paste Fericit!!🤗🤗 Da, dar cu un logan nu se face primavara , cu un X6 se face. Asta e tactica 🐟 1 1 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Aprilie 22, 2022 Partajează Postat Aprilie 22, 2022 Acum 1 minut, barosanu1 a spus: Da, dar cu un logan nu se face primavara , cu un X6 se face. Asta e tactica 🐟 Se face o pl Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2022 HRISTOS A INVIAT SI PASTE FERICIT VA DORESC TUTUROR Disponibila incepand cu data de marti 26 aprilie 2022 de la ora 10:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 🖕🏼🖕🏼🖕🏼 Link spre comentariu
masugidecap0 Reputație: 88 Postat Aprilie 26, 2022 Partajează Postat Aprilie 26, 2022 On 4/22/2022 at 5:54 PM, only-me said: Ai vazut ca nu tot ce zboara,se mananca!!?? Daca tu crezi ca ala care "se sterge la fund" cu 1000 ron are un caracter frm si cei 7 ani de acasa!!...te inseli amarnic. Eu iti spun ca...ala cu un logan opreste mai des la trecerea de pietoni decat ala cu X6😜😜😜daca intelegi ce vreau sa zic!!. Zi frm si Paste Fericit!!🤗🤗 Ala cu Tico,opreste mult mai des...😉 1 Link spre comentariu
dan1976 Reputație: 48 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Doamne Isuse Hristoase, ca tot ai inviat tu... Fata asta s-a imbatat cu vinul de impartasanie de cere atat?🤣 1 1 Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Proasta nu e ea care cere, ci aceia care ii dau sunt mari prosti! 2 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 1, 2022 Disponibila incepand cu data de luni 2 mai 2022 de la ora 10:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina CAND MA CONTACTATI PE PRIVAT PE WHATSAPP, VA ROG SA-MI SPUNETI DIRECT CODUL PAYSAFECARD, FARA ALTE INTREBARI. ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Mai 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2022 Acum 22 minute, Ekaterina22 a spus: Disponibila incepand cu data de luni 2 mai 2022 de la ora 10:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina CAND MA CONTACTATI PE PRIVAT PE WHATSAPP, VA ROG SA-MI SPUNETI DIRECT CODUL PAYSAFECARD, FARA ALTE INTREBARI. ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Poza asta nu este concludenta...vad ceva ce pare a fi un fund cu un nr. de telefon...? Iar tariful pare pentru ,,clasa muncitoare,, Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 2, 2022 Disponibila incepand cu data de luni 2 mai 2022 de la ora 12:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 2, 2022 Partajează Postat Mai 2, 2022 La 26.04.2022 la 13:16, masugidecap0 a spus: Ala cu Tico,opreste mult mai des...😉 Asa este ! Link spre comentariu
dan1976 Reputație: 48 Postat Mai 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2022 Eu sunt curios daca a mers cineva la domnisoara, si ne poate povesti ce si cum. Nu inteleg nici mort faza cu "trimis banii pe paysafe". Si dupa ce ca e peste 200 de euro distractia, mai dai si avans 1 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Acum 19 ore, dan1976 a spus: Eu sunt curios daca a mers cineva la domnisoara, si ne poate povesti ce si cum. Nu inteleg nici mort faza cu "trimis banii pe paysafe". Si dupa ce ca e peste 200 de euro distractia, mai dai si avans Cine sa mearga la pitica asta oparita la cur fara sani ??!!! Nimeni. Alte fete au recenzii din prima pagina... Asta este la a III-a pagina si numai mistouri despre anuntul ei. 1 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 Disponibila incepand cu data de marti 3 mai 2022 de la ora 13:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2022 Va rog frumos sa intelegeti ca programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 si doar dupa ce trimiteti codul Paysafecard din 16 cifre cu avansul de 100 lei! Multumesc ❤️ Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Partajează Postat Mai 3, 2022 Schimbi tu Legea futingului ? 😀😀😀 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 4, 2022 Disponibila incepand cu data de miercuri 4 mai 2022 de la ora 14:00 Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Acum 22 ore, schweppes123 a spus: Schimbi tu Legea futingului ? 😀😀😀 RASPUNDE-MI. Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 5, 2022 Disponibila joi 5 mai 2022 incepand de la ora 12:00 dimineata! Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 On 5/5/2022 at 11:26 AM, Ekaterina22 said: Disponibila joi 5 mai 2022 incepand de la ora 12:00 dimineata! Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Pentru sex anal trebuie sa scriem ceva in plus dupa cifrele de la Paysafecard sau e implicit? 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Mai 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2022 Acum 3 ore, omuldinpadure a spus: Pentru sex anal trebuie sa scriem ceva in plus dupa cifrele de la Paysafecard sau e implicit? E 'Roata Norocului' - dacă a 7-a cifră din codul PaySafeCard e impară, beneficiezi de sex anal 😂 2 2 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 9, 2022 Ca va place sau nu va place de mine, eu nu am sa ma schimb niciodata si sunt pur si simplu altceva. Am bun simt, am respect si ai ce sa povestesti cu mine. Asa cum am spus mai demult, nu mai vreau sa intru in discutii / polemici cu oameni dispusi doar sa faca rau si sa minta sau sa inventeze povesti neadevarate! Nu ma trimite nimeni nicaieri, nu merg prin baruri sau cluburi si nu ma regasesc in tiparul de fata de oras care agata in cluburi barbati cu bani. Am refuzat si foarte multi domni care incercau sa ma agate, doar pentru ca nu stiau sa vorbeasca, nu stiau cum sa se comporte in societate si nu stiau sa fie galanti. Am stima de sine si nu accept in viata mea oameni care nu stiu sa se comporte si este peste educatia pe care am primit-o ca sa agat eu vreodata pe cineva! Au fost destui membrii de pe forum care m-au vizitat si care pot sa certifice ca sunt reala, ca sunt frumoasa, ca sunt glumeata, ca am o energie pozitiva si ca atata timp cat respecti regulile, intalnirea dintre noi este una reusita 100%. Sunt pur si simplu altceva! Imi ofer timpul doar pentru cine stie sa aprecieze carisma si felul meu de a fi si are respect pentru mine. Paysafecard este modalitatea care imi garanteaza ca cel care vrea sa ma vada este serios si nu cineva pus pe glume proaste care vrea sa-mi piarda timpul! Sunt multi care se programeaza si apoi nu mai vin la intalnire. De aceea am introdus confirmarea cu Paysafecard! Disponibila luni 9 mai 2022 de la ora 14:00! Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 La 06.05.2022 la 20:28, witcher a spus: E 'Roata Norocului' - dacă a 7-a cifră din codul PaySafeCard e impară, beneficiezi de sex anal 😂 Asa este. 1 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 10, 2022 Disponibila marti 10 mai 2022 de la ora 14:00! Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1 Link spre comentariu
Ekaterina22 Reputație: 802 Postat Mai 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 11, 2022 Disponibila miercuri 11 mai 2022 de la ora 14:00! Lucrez doar cu programari confirmate prin PaySafeCard asa ca daca doresti sa te vezi cu mine, intai achizitioneaza un cod PaySafeCard in valoare de 100 lei iar la locatia mea platesti diferenta de 1.000 LEI. Codul (chitanta) PaysafeCard se cumpara de la Mega Image, Profi, de la orice PayPoint sau online de pe site-ul http://dundle.com/ro/Paysafecard Dupa ce ai achizitionat chitanta, trimiti codul din 16 cifre pe whatsapp la numarul de telefon 0736.673.575 , eu il verific si apoi iti confirm ora cand poti veni ❤️ Pupici ❤️ @ Ekaterina ROG NU MAI SUNATI PE TELEFON!!! DOAR CONTACT PE WHATSAPP. Programarile se fac DOAR PE WHATSAPP cu rezervare prin Paysafecard sau prin SMS la tel 0736.673.575 si doar cu domnii seriosi care stiu ce vor si isi permit o femeie ca mine! Preturile mele: 1100 lei = 60 minute Cum va puteti programa la mine? Cumparati Paysafecard de la orice Mega Image care are PayPoint sau online de pe dundle.com/ro/paysafecard , trimiteti codul din 16 cifre la numarul de telefon 0736.673.575 apoi va confirm si va astept la ora stabilita. Nu mai sunati si nu mai incercati sa veniti fara Paysafecard! Nu mai accept pe nimeni fara Paysafecard, datorita faptului ca au fost multi neseriosi care nu au venit la programari si sincer, cine nu-si permite sa achite in avans un Paysafecard de 100 lei ca poate il pacalesc eu, clar nu isi permite sa achite 1.100 lei pentru o ora! PaysafeCard este pentru mine confirmarea ca sunteti oameni cu bun simt si ca va doriti cu adevarat sa ne intalnim si veti respecta PROGRAMAREA. Absolut toate pozele mele sunt reale si am si foarte multe recenzii! Consider ca daca ai cei 7 ani de acasa si ai bun simt, intalnirea cu mine poate sa fie senzational de placuta. Programarile se fac DOAR prin WHATSAPP la telefon 0736.673.575 doar dupa ce trimiti codul Paysafecard din 16 cifre! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate