sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 uratoooo...mai sunt 24 de ore )))PS. Facem altceva. Mergi cu mine la nevasta-mea si ii spui ca te-ai culcat cu mine. Sa vedem daca te crede. ))) Esti hot . Stii foarte bine ca eu nu umblu nici cu minciuni si nici cu barfa ...doar cu coada pe sus Dar cine stie, poate vineri nu voi mai gandi la fel sunt gemeni, ma sucesc repede. Cand pe fata, cand pe spate 1
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Urmeaza o poveste...o sa va placa...nu sunt pregatit inca...De ce?E vorba de adevar,"il detin" dar pare infricosator...lumea pare diferita in jurul meu,lucrurile sunt diferite,lumea pe strada ma priveste diferit...De ce?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2014 D'aia.... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Pentru ca ai inteles ca POTI!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 ,lumea pe strada ma priveste diferit...De ce?Poate te-ai incaltat invers...poate nu te-ai incheiat la slit, poate ai o flegma pe spate....
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Urmeaza o poveste...o sa va placa...nu sunt pregatit inca...De ce?E vorba de adevar,"il detin" dar pare infricosator...lumea pare diferita in jurul meu,lucrurile sunt diferite,lumea pe strada ma priveste diferit...De ce? Ce-ai facut nefericitule? Ai ceva pe suflet? Spune tot Hai curaj, baga un "cui" si deverseaza tot
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Pentru ca ai inteles ca POTI! multumesc!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 multumesc! Always here for you!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Ce-ai facut nefericitule? Ai ceva pe suflet? Spune tot Nu o sa ma ingelegi..
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Always here for you! Only here!
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Nu o sa ma ingelegi.. Pff uimeste-ma.. Puterea mea de intelegere este foarte mare.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Nu o sa ma ingelegi.. fiule, mi-am pus costumul de popa. popcornul e gata....asa ca spune tot ce ai pe suflet .
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 fiule, mi-am pus costumul de popa. popcornul e gata....asa ca spune tot ce ai pe suflet .O sa iti spun, tata,o sa iti spun!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2014 De ce?, vezi sa nu ai dresul rupt suspansul creste,tobele bat......da-ti drumu' odata (la tastatura)
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Dumne... adica euflo.. adica... Sit Down Comedy o sa-ti ierte toate pacatele, cele cu voie si cel fara de voie Amin
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 5, 2014 O sa iti spun, tata,o sa iti spun! Spui azi sau te mai calculezi?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Depinde si cine judeca.... Bine punctat!!!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 Spui azi sau te mai calculezi? Esti curios?...o sa mai stai pe Forum,stai linistit!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 5, 2014 Reluam maine
JackBlack Reputație: 1026 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Urmeaza o poveste...o sa va placa...nu sunt pregatit inca...De ce?E vorba de adevar,"il detin" dar pare infricosator...lumea pare diferita in jurul meu,lucrurile sunt diferite,lumea pe strada ma priveste diferit...De ce? Hai cu dezvaluirile, sau ai uitat deja ce vroiai ieri sa faci?"Short attention span" much? http://25.media.tumblr.com/c1476c2c7bb39210e7b37b8e43be273d/tumblr_mf9c33Hutf1rlc8ibo1_500.gif
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Hai cu dezvaluirile, sau ai uitat deja ce vroiai ieri sa faci?"Short attention span" much? http://25.media.tumblr.com/c1476c2c7bb39210e7b37b8e43be273d/tumblr_mf9c33Hutf1rlc8ibo1_500.gif @criss: eu am o alta vorba pentru asta...Nu "poti fi judecat chiar si atunci cand spui adevarul" ci... "vei fi judecat in primul rand atunci cand vei spune adevarul".Iar referitor la spusul adevarului... eu zic asa..."spune adevarul doar celor care merita sa il auda"... restul e tacere Se pare ca o sa respect cele spuse de @Criss si o sa mai astept "un pic" ... Referitor la masca "de sudura",incearc-o,e super tare!...te scoate din monotonia zilnica,te aduce inapoi,si intr-un final...mai vrei...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Aia e masca de gaze. Ce buna era armata.... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Gresit! Aia e masca de ....verde aka bong Simpla deductie: "verdele e gaz" sau "gazul e verde"?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Aia e masca de gaze. Ce buna era armata.... Eu zic sa incerci masca asta de 'sudura'...E altceva decat aia pe care o aveai tu in armata...sau nu... Ai prins perioada cand soldatilor li se oferea cate un pachet de 'Lucky Strike'?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Gresit! Aia e masca de ....verde aka bong Simpla deductie: "verdele e gaz" sau "gazul e verde"? Si daca "verdele e gaz" si "gazul verde"? Ce faci apoi? Gresit! Aia e masca de ....verde aka bong Simpla deductie: "verdele e gaz" sau "gazul e verde"?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum