picon Reputație: 1046 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2014 Aia e masca de gaze transformata in "masca de verde"Am prins perioada cand se distribuia Carpati fara filtru. Bine, pe vreme aia fumam Golden deer si Omei....tigari chinezesti care se gaseau "pe sub mana" , 10 lei (8 lei la "liber"...) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 Aia e masca de gaze transformata in "masca de verde"Am prins perioada cand se distribuia Carpati fara filtru. Bine, pe vreme aia fumam Golden deer si Omei....tigari chinezesti care se gaseau "pe sub mana" , 10 lei (8 lei la "liber"...)
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Si daca "verdele e gaz" si "gazul verde"? Ce faci apoi? Calatoresc? 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 6, 2014 Zboara puiule, zboara!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Calatoresc? pai si nu e ok cand stii ca ajungi la destinatia care o vrei tu?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 pai si nu e ok cand stii ca ajungi la destinatia care o vrei tu? Surpriza! Ce crezi?!?! Nu-mi doresc sa ajung la destinatie.... destinatie??? to the sky, please!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Surpriza! Ce crezi?!?! Nu-mi doresc sa ajung la destinatie.... destinatie??? to the sky, please! Numai tu stii care este destinatia...important e sa calatoresti in conditiile perfecte,create doar de tine ... Nu? http://www.youtube.com/watch?v=xzQF6e94m6Q
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 7, 2014 Oras:. Oras:. Postat Februarie 7, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a9d8wy6_460sa.gif
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Make love...not virtual war
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 7, 2014 Oras:. Oras:. Postat Februarie 7, 2014 Make love...not virtual war .....why not? de ce nu?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum