Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 24, 2022 Acum 3 ore, labadepisoi a spus: Bună, Rebecca! Dacă ai ști ce nerăbdători suntem să revii în Severin; și să rămâi cât mai mult timp. Ești deosebită! Am sa stau cat mai mult de data asta Multumesc 💋
mihaip27 Reputație: 24 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Buna Rebecca Si poate ma vei primi și pe mine de data asta și sa ma deblochezi pe wapp
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 24, 2022 @Tinderboy legat de mesaj .. doar ce am ajuns in severin
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 On 9/22/2022 at 11:23 PM, povestitorul said: Salut ... A venit iarna peste micul orasel de pe malul Dunarii , tristete , plictiseala si saracia isi arata coltii . Totul este pustiu si acest lucru se rasfrange si pe sectiunea din acest judet. Cred ca o sa fie o mica jvacnire in preajma sarbatorilor de iarna ...cand fetele o sa vina in colindat . Eu mi am facut demult bagajul ...si astept o barca de salvare ...sa nu ma cuprinda , depresia . Pe titulara postului am vizitat o cand inca era vremea de bermude ...chiar am prins o intr un tricou cu 4 numere , peste masura ei .. Si in curul , gol.😂😂 Programarea ...aici la.noi nu poate fi vorba de asa ceva ...eram inavata cu w app ul.la ora de sa ma prezint , la adresa . Dar daca tehnologie este in drum ...spre noi ...m am conformat cu alta metoda. Locatia ...pe Calonfirescu ... apartament cu doua camere ...destul.de ok ... Aspect 8...pozele sunt reale ...se.vad tatuajele , o pustoica pana in 1 65 , din poze pare mai cu forme ...in realitate este mai firava ... Atitudine 10 ... glumeata ,nu am fost grabit , chiar mi am bagat botul....in cana ei de cafea 😂😂😂 Igiena 9 ... nu am simtit suspect , dar nu cred ca este genul , sa faca dus dupa fiecare , client . Pe fete( ca era si Maria ) le am prins la chat ..imediat am intrat in jocul lor ...dupa cateva minute de bazaiala , m am retras cu Rebeca in dormitor , cel din dreapta . Actiune Jos hainele ...si la treaba . Oral neprotejat 7,5 ...a prins ceva experienta ...umed , adanc . Normal protejat 7 ...a folosit lubrefiat ...dar sarac ...doar schimb de pozitii ...in rest nu o atentie , scobitoare , maslina . 😂😂😂 avea si o jucarie ...chiar mi a facut o proba ...la jucarie 😂😂😂 Acum.notele is putin schombate ...cam asta ii nivelul in comuna noastra . Tin sa precizez ca a fost o intalnire reusita ... Banuti 150 de lei . Timp ...am depasit un pic , peste . De revenit da ...plec cu un vibe bun ...de la ea. De recomanda , da ...ii simpatica ...pustoica . Hai ca m am intins putin ... si trebuie sa prind ...barca .😂😂😂 Numai bine . Salutare , legat de notele de mai sus sunt doua variante , ori Rebe și-a îmbunătățit tehnica de la acea vizita până în prezent , ori Pove este mult prea exigent 😅 ... O sa vin imediat și cu argumentele necesare 😉.... Am văzut că a revenit în oraș și trebuie să vad cum e cu notele alea de 7, 7,5 și am văzut . Rareori este de 10 cam orice , aproape nimic nu este perfect însă atitudinea cum a notat si Pove chiar este de 10 !!
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Hey, Am fost să mă conving personal și paracă mi-e și ciuda că nu am fost mai devreme . Am sunat și mă roagă să revin cu un tel. cu 10 minute înainte , locația binecunoscuta pe Calomfirescu , am ales o fin ./150. Contrar tiparului nu o să mă gândesc prea mult și de data asta o să încep cu notele . Locație - 9 , camera din stânga e pe placul meu (am agățat însă și un scaun cu spătar din bucătărie 😉) Aspect - 9,75 mult mai frumoasă în realitate un corp superb , buze , ochi și o funtița roz pe cap ....🫠 Oral - 9, 25 , fara cim și atenție la vecini altfel de 10 Normal - 10 plin Atitudine - 10 cu felicitări Intru pe ușă și mă intampina in chilotei si funtița roz , impactul vizual este surpriză totală !!!, clar peste așteptările mele și nu mi s-a părut firava deloc ci numi buna ...o bijuterie ☺️ Trecem peste formalități , o îmbrățișare , ofer un mic cadou și mă invită în camera de tortura 😅, ochii mi s-au lipit de trupul ei și o admir năuc ...nu mă mai satur sa o privesc ...🤷 O invit sa stea puțin în doggy și mă bucur de priveliștea oferita , o gust și aduc vorba de jucării , mi le prezintă , sunt 2 și mă îndemna să le folosesc , iarăși o gust și este momentul sa îmi întoarcă favorul . Oralul neprotejat este o surpriza totală , mă așteptam să fie de 7,5 însă este Deep cu adevărat (nu sunt nici eu super dotat ) și urcă în top direct pt. mine pentru că o ține acolo în gât secunde bune, nici măcar nu i-am cerut și din proprie inițiativă , aici o bate si pe Giulia și cam pe toate , este umed , cu schimbări de ritm este superb , nu este câteva minute doar și la discreție !! Bineînțeles că mă infrupt și din acei sâni atât de frumoși însă nu că nu aș fi adeptul pierce din sfârcuri dar parcă mi-e teamă să nu o rănesc sau ceva , sunt măricei cercelusii și îmi spune cât de mult îi plac . Aici pentru a susține aprecierea maxima a atitudinii ei a făcut un gest care pe moment m-a blocat ,...🙃 s-a oferit să dea jos pierce daca mă deranjează ,..wow , ...mai zii ceva la o așa bunăvoință , normal că am zis că e ok așa . Trecem la Np. și îmi aduc aminte că am uitat sa iau scaun cu spătar din bucătărie , îi explic că am o fantezie și nu zice nu , eu pe scaun și ea în poală , incomoda puțin , nu a făcut-o nici ea dar îmi face pe plac , apoi o pun în genunchi pe scaun , eu pe la spate . După minute bune conchidem sa folosim și patul și aici are 10 plin , accepta toate pozițiile ce mi-au trecut prin cap și au fost destule 😅, nu comenteaza , nu mă grăbește , mici artificii dragi mie care mă incita , nu ii place dirty talk dar nu este pe silent și pare că îi place . Încă o surpriză , constat că ne potrivim și duc muuuuuult mai mult decât de obicei , am depășit multișor timpul , obosisem deja , mai o solicit in Lot să îmi trag suflul și într-un final trecem iarăși la oral și finalizez abundent pe acei sâni magnifici !! Îi cer scuze , știu că am depășit timpul , mai discutam puțin chestii de ale noastre tot din domeniu și chiar extra , nu îmi mai vine sa plec , o sorb din priviri și trebuie sa plec . Zice că o să mai stea pe aici și tot ce pot spune că m-a câștigat iremediabil , a fost o experiență neașteptat de plăcută pt. mine în condițiile în care actul propriu-zis a durat mult mai mult peste cat pot duce eu de obicei ...și cu așa atitudine cum sa nu o adori ?!? ☺️ Îți mulțumesc Rebe , mă bucur mult că te-am cunoscut , cum mai zicea un coleg pe aici chiar ești o fata deosebita ! Te pup de nu te vezi 😘😘😘, și sper că nu am uitat ceva important ?! Salute'
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 24, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 24, 2022 Acum 10 minute, Tinderboy a spus: Hey, Am fost să mă conving personal și paracă mi-e și ciuda că nu am fost mai devreme . Am sunat și mă roagă să revin cu un tel. cu 10 minute înainte , locația binecunoscuta pe Calomfirescu , am ales o fin ./150. Contrar tiparului nu o să mă gândesc prea mult și de data asta o să încep cu notele . Locație - 9 , camera din stânga e pe placul meu (am agățat însă și un scaun cu spătar din bucătărie 😉) Aspect - 9,75 mult mai frumoasă în realitate un corp superb , buze , ochi și o funtița roz pe cap ....🫠 Oral - 9, 25 , fara cim și atenție la vecini altfel de 10 Normal - 10 plin Atitudine - 10 cu felicitări Intru pe ușă și mă intampina in chilotei si funtița roz , impactul vizual este surpriză totală !!!, clar peste așteptările mele și nu mi s-a părut firava deloc ci numi buna ...o bijuterie ☺️ Trecem peste formalități , o îmbrățișare , ofer un mic cadou și mă invită în camera de tortura 😅, ochii mi s-au lipit de trupul ei și o admir năuc ...nu mă mai satur sa o privesc ...🤷 O invit sa stea puțin în doggy și mă bucur de priveliștea oferita , o gust și aduc vorba de jucării , mi le prezintă , sunt 2 și mă îndemna să le folosesc , iarăși o gust și este momentul sa îmi întoarcă favorul . Oralul neprotejat este o surpriza totală , mă așteptam să fie de 7,5 însă este Deep cu adevărat (nu sunt nici eu super dotat ) și urcă în top direct pt. mine pentru că o ține acolo în gât secunde bune, nici măcar nu i-am cerut și din proprie inițiativă , aici o bate si pe Giulia și cam pe toate , este umed , cu schimbări de ritm este superb , nu este câteva minute doar și la discreție !! Bineînțeles că mă infrupt și din acei sâni atât de frumoși însă nu că nu aș fi adeptul pierce din sfârcuri dar parcă mi-e teamă să nu o rănesc sau ceva , sunt măricei cercelusii și îmi spune cât de mult îi plac . Aici pentru a susține aprecierea maxima a atitudinii ei a făcut un gest care pe moment m-a blocat ,...🙃 s-a oferit să dea jos pierce daca mă deranjează ,..wow , ...mai zii ceva la o așa bunăvoință , normal că am zis că e ok așa . Trecem la Np. și îmi aduc aminte că am uitat sa iau scaun cu spătar din bucătărie , îi explic că am o fantezie și nu zice nu , eu pe scaun și ea în poală , incomoda puțin , nu a făcut-o nici ea dar îmi face pe plac , apoi o pun în genunchi pe scaun , eu pe la spate . După minute bune conchidem sa folosim și patul și aici are 10 plin , accepta toate pozițiile ce mi-au trecut prin cap și au fost destule 😅, nu comenteaza , nu mă grăbește , mici artificii dragi mie care mă incita , nu ii place dirty talk dar nu este pe silent și pare că îi place . Încă o surpriză , constat că ne potrivim și duc muuuuuult mai mult decât de obicei , am depășit multișor timpul , obosisem deja , mai o solicit in Lot să îmi trag suflul și într-un final trecem iarăși la oral și finalizez abundent pe acei sâni magnifici !! Îi cer scuze , știu că am depășit timpul , mai discutam puțin chestii de ale noastre tot din domeniu și chiar extra , nu îmi mai vine sa plec , o sorb din priviri și trebuie sa plec . Zice că o să mai stea pe aici și tot ce pot spune că m-a câștigat iremediabil , a fost o experiență neașteptat de plăcută pt. mine în condițiile în care actul propriu-zis a durat mult mai mult peste cat pot duce eu de obicei ...și cu așa atitudine cum sa nu o adori ?!? ☺️ Îți mulțumesc Rebe , mă bucur mult că te-am cunoscut , cum mai zicea un coleg pe aici chiar ești o fata deosebita ! Te pup de nu te vezi 😘😘😘, și sper că nu am uitat ceva important ?! Salute' Multumesc frumos pentru recenzie .. esti un dulce 💋 si te mai astept cu mare drag te pup ❤️
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2022 1 oră în urmă, Tinderboy a spus: Salutare , legat de notele de mai sus sunt doua variante , ori Rebe și-a îmbunătățit tehnica de la acea vizita până în prezent , ori Pove este mult prea exigent 😅 ... O sa vin imediat și cu argumentele necesare 😉.... Am văzut că a revenit în oraș și trebuie să vad cum e cu notele alea de 7, 7,5 și am văzut . Rareori este de 10 cam orice , aproape nimic nu este perfect însă atitudinea cum a notat si Pove chiar este de 10 !! Salut ....ma.bucur sa aud astfel de lucruri ...pana la urma o parte din timpul petrecut pe acolo ...nu a fost o risipa . Cred ca fata este intr un continu ...progres ...bravo ei ...chiar merita. Legat de note ...stiu ca la un moment dat am fost luat de val ... si am acordat maxim cam la toate fetele.. Acum ca sa iti dau din casa ...pot spune ca ultimile note ...sunt cam maxim la ce pot sa notez pe sectiunea Mehedinti. Ce pot sa iti spun ...este ca in urmatoarele recenzii pe care o sa le las ...o sa fie notarea schimbata . Scurt pe.2 sa nu ma intind . Concluzia ..ii ca fata merita creditul.nostru.
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 1 hour ago, Tinderboy said: Hey, Am fost să mă conving personal și paracă mi-e și ciuda că nu am fost mai devreme . Am sunat și mă roagă să revin cu un tel. cu 10 minute înainte , locația binecunoscuta pe Calomfirescu , am ales o fin ./150. Contrar tiparului nu o să mă gândesc prea mult și de data asta o să încep cu notele . Locație - 9 , camera din stânga e pe placul meu (am agățat însă și un scaun cu spătar din bucătărie 😉) Aspect - 9,75 mult mai frumoasă în realitate un corp superb , buze , ochi și o funtița roz pe cap ....🫠 Oral - 9, 25 , fara cim și atenție la vecini altfel de 10 Normal - 10 plin Atitudine - 10 cu felicitări Intru pe ușă și mă intampina in chilotei si funtița roz , impactul vizual este surpriză totală !!!, clar peste așteptările mele și nu mi s-a părut firava deloc ci numi buna ...o bijuterie ☺️ Trecem peste formalități , o îmbrățișare , ofer un mic cadou și mă invită în camera de tortura 😅, ochii mi s-au lipit de trupul ei și o admir năuc ...nu mă mai satur sa o privesc ...🤷 O invit sa stea puțin în doggy și mă bucur de priveliștea oferita , o gust și aduc vorba de jucării , mi le prezintă , sunt 2 și mă îndemna să le folosesc , iarăși o gust și este momentul sa îmi întoarcă favorul . Oralul neprotejat este o surpriza totală , mă așteptam să fie de 7,5 însă este Deep cu adevărat (nu sunt nici eu super dotat ) și urcă în top direct pt. mine pentru că o ține acolo în gât secunde bune, nici măcar nu i-am cerut și din proprie inițiativă , aici o bate si pe Giulia și cam pe toate , este umed , cu schimbări de ritm este superb , nu este câteva minute doar și la discreție !! Bineînțeles că mă infrupt și din acei sâni atât de frumoși însă nu că nu aș fi adeptul pierce din sfârcuri dar parcă mi-e teamă să nu o rănesc sau ceva , sunt măricei cercelusii și îmi spune cât de mult îi plac . Aici pentru a susține aprecierea maxima a atitudinii ei a făcut un gest care pe moment m-a blocat ,...🙃 s-a oferit să dea jos pierce daca mă deranjează ,..wow , ...mai zii ceva la o așa bunăvoință , normal că am zis că e ok așa . Trecem la Np. și îmi aduc aminte că am uitat sa iau scaun cu spătar din bucătărie , îi explic că am o fantezie și nu zice nu , eu pe scaun și ea în poală , incomoda puțin , nu a făcut-o nici ea dar îmi face pe plac , apoi o pun în genunchi pe scaun , eu pe la spate . După minute bune conchidem sa folosim și patul și aici are 10 plin , accepta toate pozițiile ce mi-au trecut prin cap și au fost destule 😅, nu comenteaza , nu mă grăbește , mici artificii dragi mie care mă incita , nu ii place dirty talk dar nu este pe silent și pare că îi place . Încă o surpriză , constat că ne potrivim și duc muuuuuult mai mult decât de obicei , am depășit multișor timpul , obosisem deja , mai o solicit in Lot să îmi trag suflul și într-un final trecem iarăși la oral și finalizez abundent pe acei sâni magnifici !! Îi cer scuze , știu că am depășit timpul , mai discutam puțin chestii de ale noastre tot din domeniu și chiar extra , nu îmi mai vine sa plec , o sorb din priviri și trebuie sa plec . Zice că o să mai stea pe aici și tot ce pot spune că m-a câștigat iremediabil , a fost o experiență neașteptat de plăcută pt. mine în condițiile în care actul propriu-zis a durat mult mai mult peste cat pot duce eu de obicei ...și cu așa atitudine cum sa nu o adori ?!? ☺️ Îți mulțumesc Rebe , mă bucur mult că te-am cunoscut , cum mai zicea un coleg pe aici chiar ești o fata deosebita ! Te pup de nu te vezi 😘😘😘, și sper că nu am uitat ceva important ?! Salute' Sorry dar chiar simt nevoia sa va cert ,... un pove , un papura și un pisoi însă ăilalți unde sunteți viermilor ?!?!, nici muieți-is posmegii nu-s buni ?!!! fufu-an gură sa vă f ...!!
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 1 hour ago, Rebecca_20_ said: Multumesc frumos pentru recenzie .. esti un dulce 💋 si te mai astept cu mare drag te pup ❤️ Cu mare drag și dacă stau bine să mă gândesc ,...🤔 la mustață cred că ai trecut pentru mine pe locul întâi ,... data viitoare îmi voi da seama precis 😉😘
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Postat Septembrie 25, 2022 Bună dimineața soare , după o noapte (un sfeșnic bun) am rememorat întâlnirea mai sus descrisă ,...și am avut ce rememora 😇😊..... Una peste alta dacă ar fi sa îi găsesc un nod în Papură 😅😅😅, ....deși nu pare cred că este puțin timidă totuși și în timpul normalului evită contactul vizual . Bună dimineața ! îți urez scumpă Rebe când te vei trezi și bineînțeles pupici multi , câți vrei tu ! 😘 salute' .
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2022 Postat Septembrie 25, 2022 21 hours ago, Tinderboy said: Sorry dar chiar simt nevoia sa va cert ,... un pove , un papura și un pisoi însă ăilalți unde sunteți viermilor ?!?!, nici muieți-is posmegii nu-s buni ?!!! fufu-an gură sa vă f ...!! Nu prea îmi place cum merge treaba pe aici indiferent cat aș încerca să urnesc lucrurile , sunt multi membrii care simțind miros de sânge mi-au sărit imediat la jugulară , au certat și criticat vehement , ..atunci au avut timp și dispoziție ..👏👏👏 Acum când faci un efort și le dai informații prețioase ...,ok nu au acces la sistemul de reputație (gen Like , ❤️. ..) insa un mulțumesc măcar .....?!???? Zicea Pove pe aici nu demult că pe undeva îmi mulțumește căci eu L-am trezit din prostie ..., era fix ca mine , mergea chiar și la dubioase doar pentru a ajuta forumul . Cred că îi voi urma exemplul și mă voi deștepta și eu căci efectiv nu ai cu cine ,...😅😅😅 Doar vom "socializa " , caterinca multa , distracție și tot așa pe discuții generale . Nu poți să persiști in prostie așa la nesfârșit ,..1 , 2 , 3 , 7 ...încercări să ne simțim bine dar degeaba , egoiști , poate noobi (sau care fac pe prostii) care nu știu în 🤬 sa scrie câteva cuvinte sau note ... Era o fată , nu mai contează care și este recentă treaba , era preocupată că unu îi făcuse o recenzie proasta nu știu pe unde , a fost un accident sau o polita personala între ei . Mă întreba dacă nu se poate șterge și i-am zis că nu și chiar nu mai contează aceea dacă are alte 7 recenzii pozitive , e clar că majoritatea o recomanda și ăla a fost un mare prost și doar ca sa o denigreze . Cam asta e filozofia acestui forum , de asta au fost încurajați membrii activi (am primit și eu verde pentru aport ) și cu recenzii, UTILI pentru ca acest instrument chiar sa fie își atingă scopul 😉 Nu știi sau nu vrei sa faci recenzii , ok dar macar apreciază Gogule, ...însă tu faci " Hit and run " 😉😉😉 , sau perversa ca pe Târgu Ocna , ..cam tot aia 😁!!, zii ceva daca nu ți-a mâncat pisica limba la dracu in puii mei !!! martalogi .punct .
Membru Premium papura voda Reputație: 1730 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Septembrie 25, 2022 1 hour ago, Tinderboy said: Nu prea îmi place cum merge treaba pe aici indiferent cat aș încerca să urnesc lucrurile , sunt multi membrii care simțind miros de sânge mi-au sărit imediat la jugulară , au certat și criticat vehement , ..atunci au avut timp și dispoziție ..👏👏👏 Acum când faci un efort și le dai informații prețioase ...,ok nu au acces la sistemul de reputație (gen Like , ❤️. ..) insa un mulțumesc măcar .....?!???? Zicea Pove pe aici nu demult că pe undeva îmi mulțumește căci eu L-am trezit din prostie ..., era fix ca mine , mergea chiar și la dubioase doar pentru a ajuta forumul . Cred că îi voi urma exemplul și mă voi deștepta și eu căci efectiv nu ai cu cine ,...😅😅😅 Doar vom "socializa " , caterinca multa , distracție și tot așa pe discuții generale . Nu poți să persiști in prostie așa la nesfârșit ,..1 , 2 , 3 , 7 ...încercări să ne simțim bine dar degeaba , egoiști , poate noobi (sau care fac pe prostii) care nu știu în 🤬 sa scrie câteva cuvinte sau note ... Era o fată , nu mai contează care și este recentă treaba , era preocupată că unu îi făcuse o recenzie proasta nu știu pe unde , a fost un accident sau o polita personala între ei . Mă întreba dacă nu se poate șterge și i-am zis că nu și chiar nu mai contează aceea dacă are alte 7 recenzii pozitive , e clar că majoritatea o recomanda și ăla a fost un mare prost și doar ca sa o denigreze . Cam asta e filozofia acestui forum , de asta au fost încurajați membrii activi (am primit și eu verde pentru aport ) și cu recenzii, UTILI pentru ca acest instrument chiar sa fie își atingă scopul 😉 Nu știi sau nu vrei sa faci recenzii , ok dar macar apreciază Gogule, ...însă tu faci " Hit and run " 😉😉😉 , sau perversa ca pe Târgu Ocna , ..cam tot aia 😁!!, zii ceva daca nu ți-a mâncat pisica limba la dracu in puii mei !!! martalogi .punct . Ai și umor și mare dreptate!
sinnerdts Reputație: 376 Postat Septembrie 26, 2022 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Septembrie 26, 2022 Salutare! Am fost si eu la Rebecca ieri, dar ma repet eu nu prea pot sa fiu obiectiv deoarece nu rezist mult dar pot sa-mi spun un punct de vedere. In primul rand in poze arata mult mai voluptoasa decat in realitate dar e OK. Apoi a inceput ON si pana sa puna prezervativul mi s-a cam muiat... asa ca a luat-o iarasi dar cu prezervativ ceea ce la mine e moarte curata prezervativul si pe urma am reusit NP foarte putin dar intr-o stare de semierectie. Deci per total pentru mine a fost cam un esec... dar ceea ce m-a incantat este ca nu a renuntat la oral si a durat mai mult decat la alte fete si chiar am laudat-o ca nu s-a dat batuta. Iar ON a fost ceva obisnuit deci iar un punct slab dar totusi eu zic ca merita fata pentru cine rezista mai mult! Ca si timp total cam 10-13min ceea ce e cam rusinos dar asta e! Deci concluzia mea personala nici nu am fost incantat dar nici dezamagit! Numai bine!
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2022 Postat Septembrie 26, 2022 44 minutes ago, sinnerdts said: Salutare! Am fost si eu la Rebecca ieri, dar ma repet eu nu prea pot sa fiu obiectiv deoarece nu rezist mult dar pot sa-mi spun un punct de vedere. In primul rand in poze arata mult mai voluptoasa decat in realitate dar e OK. Apoi a inceput ON si pana sa puna prezervativul mi s-a cam muiat... asa ca a luat-o iarasi dar cu prezervativ ceea ce la mine e moarte curata prezervativul si pe urma am reusit NP foarte putin dar intr-o stare de semierectie. Deci per total pentru mine a fost cam un esec... dar ceea ce m-a incantat este ca nu a renuntat la oral si a durat mai mult decat la alte fete si chiar am laudat-o ca nu s-a dat batuta. Iar ON a fost ceva obisnuit deci iar un punct slab dar totusi eu zic ca merita fata pentru cine rezista mai mult! Ca si timp total cam 10-13min ceea ce e cam rusinos dar asta e! Deci concluzia mea personala nici nu am fost incantat dar nici dezamagit! Numai bine! Salut , multumim pt. recenzie , eu zic sa fii multumit ca a fost On si nu Op 😉, cu atat mai mult ca nu s-a lasat batuta si a insistat . Cel putin 2 persoane ti-au dat 2 sfaturi si daca le-ai urma experientele si intalnirile tale nu ca se vor imbunatati ci se vor schimba incet si sigur dar radical in Superbe !! A...la mine a fost invers , mi-a placut mai mult in realitate decat in poze . Te pup Rebe 😘! Salute '
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 26, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 26, 2022 Acum 2 ore, sinnerdts a spus: Salutare! Am fost si eu la Rebecca ieri, dar ma repet eu nu prea pot sa fiu obiectiv deoarece nu rezist mult dar pot sa-mi spun un punct de vedere. In primul rand in poze arata mult mai voluptoasa decat in realitate dar e OK. Apoi a inceput ON si pana sa puna prezervativul mi s-a cam muiat... asa ca a luat-o iarasi dar cu prezervativ ceea ce la mine e moarte curata prezervativul si pe urma am reusit NP foarte putin dar intr-o stare de semierectie. Deci per total pentru mine a fost cam un esec... dar ceea ce m-a incantat este ca nu a renuntat la oral si a durat mai mult decat la alte fete si chiar am laudat-o ca nu s-a dat batuta. Iar ON a fost ceva obisnuit deci iar un punct slab dar totusi eu zic ca merita fata pentru cine rezista mai mult! Ca si timp total cam 10-13min ceea ce e cam rusinos dar asta e! Deci concluzia mea personala nici nu am fost incantat dar nici dezamagit! Numai bine! Eu am zis ca nu imi place sa ma dau batuta :)) 1
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 26, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 26, 2022 1 oră în urmă, Tinderboy a spus: Salut , multumim pt. recenzie , eu zic sa fii multumit ca a fost On si nu Op 😉, cu atat mai mult ca nu s-a lasat batuta si a insistat . Cel putin 2 persoane ti-au dat 2 sfaturi si daca le-ai urma experientele si intalnirile tale nu ca se vor imbunatati ci se vor schimba incet si sigur dar radical in Superbe !! A...la mine a fost invers , mi-a placut mai mult in realitate decat in poze . Te pup Rebe 😘! Salute ' Te pup 💋💋💋
labadepisoi Reputație: 350 Postat Septembrie 26, 2022 Postat Septembrie 26, 2022 Acum 4 ore, Tinderboy a spus: Salut , multumim pt. recenzie , eu zic sa fii multumit ca a fost On si nu Op 😉, cu atat mai mult ca nu s-a lasat batuta si a insistat . Cel putin 2 persoane ti-au dat 2 sfaturi si daca le-ai urma experientele si intalnirile tale nu ca se vor imbunatati ci se vor schimba incet si sigur dar radical in Superbe !! A...la mine a fost invers , mi-a placut mai mult in realitate decat in poze . Te pup Rebe 😘! Salute ' Și mie mi-a placut Rebecca mai mult in realitate decat in poze; m-a cucerit iremediabil; aș ține-o în brațe o veșnicie; dar nu spun mai multe acum; Rebecca merită o recenzie și o voi face când voi avea timp.
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 26, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 26, 2022 Acum 2 ore, labadepisoi a spus: Și mie mi-a placut Rebecca mai mult in realitate decat in poze; m-a cucerit iremediabil; aș ține-o în brațe o veșnicie; dar nu spun mai multe acum; Rebecca merită o recenzie și o voi face când voi avea timp. Multumesc,te pup💋
necunoscut10 Reputație: 28 Postat Septembrie 26, 2022 Oras:Dr tr Severin Oras:Dr tr Severin Postat Septembrie 26, 2022 La 25.09.2022 la 20:26, Tinderboy a spus: Nu prea îmi place cum merge treaba pe aici indiferent cat aș încerca să urnesc lucrurile , sunt multi membrii care simțind miros de sânge mi-au sărit imediat la jugulară , au certat și criticat vehement , ..atunci au avut timp și dispoziție ..👏👏👏 Acum când faci un efort și le dai informații prețioase ...,ok nu au acces la sistemul de reputație (gen Like , ❤️. ..) insa un mulțumesc măcar .....?!???? Zicea Pove pe aici nu demult că pe undeva îmi mulțumește căci eu L-am trezit din prostie ..., era fix ca mine , mergea chiar și la dubioase doar pentru a ajuta forumul . Cred că îi voi urma exemplul și mă voi deștepta și eu căci efectiv nu ai cu cine ,...😅😅😅 Doar vom "socializa " , caterinca multa , distracție și tot așa pe discuții generale . Nu poți să persiști in prostie așa la nesfârșit ,..1 , 2 , 3 , 7 ...încercări să ne simțim bine dar degeaba , egoiști , poate noobi (sau care fac pe prostii) care nu știu în 🤬 sa scrie câteva cuvinte sau note ... Era o fată , nu mai contează care și este recentă treaba , era preocupată că unu îi făcuse o recenzie proasta nu știu pe unde , a fost un accident sau o polita personala între ei . Mă întreba dacă nu se poate șterge și i-am zis că nu și chiar nu mai contează aceea dacă are alte 7 recenzii pozitive , e clar că majoritatea o recomanda și ăla a fost un mare prost și doar ca sa o denigreze . Cam asta e filozofia acestui forum , de asta au fost încurajați membrii activi (am primit și eu verde pentru aport ) și cu recenzii, UTILI pentru ca acest instrument chiar sa fie își atingă scopul 😉 Nu știi sau nu vrei sa faci recenzii , ok dar macar apreciază Gogule, ...însă tu faci " Hit and run " 😉😉😉 , sau perversa ca pe Târgu Ocna , ..cam tot aia 😁!!, zii ceva daca nu ți-a mâncat pisica limba la dracu in puii mei !!! martalogi .punct . Daca te referi la mine ca am dat nota 5 sa ști ca eu dau note în funcție de ce prestează ca să te lămuresc avea țigarea aprinsa și ca un domn am lăsat-o s-o termine timp în care am dat un telefon după ce am plătit o ora după ce neam dezbrăcat îmi spune ca nu mai avem timp de 2 finalizări ca 5 min am vb la tel 5 min pana neam dezbrăcat și finalizarea durează 15 min deci treb sa termin în 5min ca să facem și nr 2 la tel a spus ca oralu e în funcție de igiena la treaba hop direct prezervative și a început cu o semi laba ala nui oral asa ca mai rău ma inervat nici gând sa termin și uite asa am aruncat 200 le. Acu spunemi tu ce note treb sa ai dau? Îmi cer scz Rebeca nu te cunosc și îmi pare rău că discuția are loc aici
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2022 Postat Septembrie 26, 2022 6 minutes ago, necunoscut10 said: Daca te referi la mine ca am dat nota 5 sa ști ca eu dau note în funcție de ce prestează ca să te lămuresc avea țigarea aprinsa și ca un domn am lăsat-o s-o termine timp în care am dat un telefon după ce am plătit o ora după ce neam dezbrăcat îmi spune ca nu mai avem timp de 2 finalizări ca 5 min am vb la tel 5 min pana neam dezbrăcat și finalizarea durează 15 min deci treb sa termin în 5min ca să facem și nr 2 la tel a spus ca oralu e în funcție de igiena la treaba hop direct prezervative și a început cu o semi laba ala nui oral asa ca mai rău ma inervat nici gând sa termin și uite asa am aruncat 200 le. Acu spunemi tu ce note treb sa ai dau? Îmi cer scz Rebeca nu te cunosc și îmi pare rău că discuția are loc aici Hai pe " Ce mai e bun " te rog .
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Septembrie 27, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Septembrie 27, 2022 Hei dragilor .. din pacate astazi e ultima zi la voi in oras .. ma mai gasiti disponibila pana la ora 22:00 Revin in cateva zile .. mai exact vineri sau sambata pupiciiii 💋
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 3 hours ago, Rebecca_20_ said: Hei dragilor .. din pacate astazi e ultima zi la voi in oras .. ma mai gasiti disponibila pana la ora 22:00 Revin in cateva zile .. mai exact vineri sau sambata pupiciiii 💋 Of,..... mâncati-aș ochișorii și gurița aia ta de fată mai dulce ca mierea 😘😘🥰❤️
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2022 Postat Octombrie 5, 2022 Salut , nu puteam sa nu o revăd pe Rebe , pentru mine are un loc special în inima mea 😊❤️, nu o sa mai fac inca o recenzie dar câteva aspecte le voi puncta . Intra un băiat la o finalizare și ea se încadra la ora ce o convenisem insa acesta se răzgândește si prelungeste la o ora , aștept cam un 20 -25 de minute , apoi urc ca să ne " împăcam " 😅 , nu mai știu cu ce o supărase ăla dar avea nervi ,...însă, atenție !!! nu și-a descărcat nervii asupra mea , am discutat treburi de ale noastre preț de câteva țigări și am intrat apoi relaxați in dormitor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat . Notele rămân aceleași din recenzie însă parcă aș mai mări-o pe cea de la oral cu 0,25 puncte deci la 9,5 , pune suflet acolo și chiar daca este fara cim și ouțe , am finalizat prin oral însă protejat și a fost wow . Am cunoscut mai bine jucăriile ei , am aflat acum care este cea preferata și ce minuni poate face , eu puțin obosit acum și mai puține poziții ca data trecuta , o experiență cum rar întâlnești mai ales în Severin . A ....și apropo , de data asta ne-am încadrat în timpul alocat la o finalizare 😇😉. Chiar daca nu face cim, atenție la vecini și Fk, are o atitudine impecabila , mereu te întreabă cum vrei sau ce îți place , deci să pleci mulțumit de la ea și aici e cheia și ceea ce multe colege nu au înțeles !!😉 Spune că o să stea cam o săptămână de data asta , apelez la voi camarazi sa fiți politicosi și gentili cu această minunăție de fată , să se obișnuiască și să revină pe aici cu drag. Te pup Rebe , abia aștept să mă uit iarăși în ochii tai frumoși și să te îmbrățișez 😘.
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Octombrie 6, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Octombrie 6, 2022 Acum 10 ore, Tinderboy a spus: Salut , nu puteam sa nu o revăd pe Rebe , pentru mine are un loc special în inima mea 😊❤️, nu o sa mai fac inca o recenzie dar câteva aspecte le voi puncta . Intra un băiat la o finalizare și ea se încadra la ora ce o convenisem insa acesta se răzgândește si prelungeste la o ora , aștept cam un 20 -25 de minute , apoi urc ca să ne " împăcam " 😅 , nu mai știu cu ce o supărase ăla dar avea nervi ,...însă, atenție !!! nu și-a descărcat nervii asupra mea , am discutat treburi de ale noastre preț de câteva țigări și am intrat apoi relaxați in dormitor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat . Notele rămân aceleași din recenzie însă parcă aș mai mări-o pe cea de la oral cu 0,25 puncte deci la 9,5 , pune suflet acolo și chiar daca este fara cim și ouțe , am finalizat prin oral însă protejat și a fost wow . Am cunoscut mai bine jucăriile ei , am aflat acum care este cea preferata și ce minuni poate face , eu puțin obosit acum și mai puține poziții ca data trecuta , o experiență cum rar întâlnești mai ales în Severin . A ....și apropo , de data asta ne-am încadrat în timpul alocat la o finalizare 😇😉. Chiar daca nu face cim, atenție la vecini și Fk, are o atitudine impecabila , mereu te întreabă cum vrei sau ce îți place , deci să pleci mulțumit de la ea și aici e cheia și ceea ce multe colege nu au înțeles !!😉 Spune că o să stea cam o săptămână de data asta , apelez la voi camarazi sa fiți politicosi și gentili cu această minunăție de fată , să se obișnuiască și să revină pe aici cu drag. Te pup Rebe , abia aștept să mă uit iarăși în ochii tai frumoși și să te îmbrățișez 😘. Iti multumesc ❤️ si ma bucur ca te am revazut te pup 💋
Rebecca_20_ Reputație: 1003 Postat Octombrie 6, 2022 Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Telefon: 0728438488 Oras:. Disponibila Autor Postat Octombrie 6, 2022 Hei dragilor.. referitor la programul meu De la 10:30- 11:00 pana la 00:00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum