Sari la conținut

0749895281 Andra

catalin28

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Iasi
Postat
  • Like 1
  • Haha 2

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat
Acum 11 ore, baron58 a spus:

Da,  ....  și care-i treaba? 

Pfff. Câtă obrăznicie și la tine, baroane. A iesit și sardinica sa-și promoveze marfa și hop i-ai dat peste nas. Offf, răutate multa pe lumea asta.🤣🤣🤣🤣

• Like 4
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 ore, catalin28 a spus:

Am vizitat domnisoara la Alba Iulia, cred, la un masaj erotic, doar ca facea masaj impreuna cu iubita ei. Nu face nimic din ceea ce tine de sex. Pozele sunt reale , mica de statura. Nota mea per total a fost un 8. 

• Like 1
  • Mersi 2
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat
1 oră în urmă, Clopotel1979 a spus:

Am vizitat domnisoara la Alba Iulia, cred, la un masaj erotic, doar ca facea masaj impreuna cu iubita ei. Nu face nimic din ceea ce tine de sex. Pozele sunt reale , mica de statura. Nota mea per total a fost un 8. 

Mulțumesc

• Oras:European Union
Postat
Acum 11 ore, radu-alex a spus:

Pfff. Câtă obrăznicie și la tine, baroane. A iesit și sardinica sa-și promoveze marfa și hop i-ai dat peste nas. Offf, răutate multa pe lumea asta.🤣🤣🤣🤣

Si aici vezi pesti idiotule? 😂tu ești facut din labă nătărăule 😂

• Like 1
  • Minus 1
Postat
1 hour ago, non-stop said:

Topic Sibiu:

Topicul Sibiu spune tot. Nu mai au rost intrebarile. Cam asta e nivelul ofertei/ GFEului la mai mult de jumatate din anunturile publi. Noroc cu nimfo si cu testerii din Sibiu. 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, thumbzilla a spus:

Si aici vezi pesti idiotule? 😂tu ești facut din labă nătărăule 😂

Taci în pula mea de limbric poponar. Te-au futut în cur toți travestiții și acum ai apărut aici sa iti verși frustrările și sa dai minusuri tu si colegii tai de ospiciu. Toata ziulica stai pe topicul de poncho și apari aici sa te dai mare futac. Iesi în pula mea de poponar obosit

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 8 ore, radu-alex a spus:

Taci în pula mea de limbric poponar. Te-au futut în cur toți travestiții și acum ai apărut aici sa iti verși frustrările și sa dai minusuri tu si colegii tai de ospiciu. Toata ziulica stai pe topicul de poncho și apari aici sa te dai mare futac. Iesi în pula mea de poponar obosit

Ia mai cauta spurcaciune analfabeta si pe alte topicuri....poate mai gasesti "sardine" :))))) rapanos ordinar fara viata sociala :)))) 

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 21 minute, moshion a spus:

io zic sa va luati o camera

Lui ii place-n aer liber ca e boschetar....casa n-a avut nici el, nici doamna ma-sa .

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...