Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Dupa un an de zile de procese, infatisari, amânări, recursuri, apeluri, etc. am pierdut dreptul de-a conduce pe drumurile publice pentru 90 de zile (probabil voi putea "comuta" pe 30 de zile)!

Prin urmare ahhhhhhhhhhhhhhhhh!

• Oras:Constanta
Postat

Cred ca este destul de greu sa empatizezi cu o persoana necunoscuta.

Interesant topic si o buna metoda de a refula.

Ontopic: Inca nu m-a suparat nimeni, dar urmeaza sa ies in trafic in aproximativ 45 de minute. :)

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

doua soferite ,proaste rau  femeile astea la volan aeriene si unul cu nr de bulgaria fara semnalizare stg dr ,profil sofer cocalar :doggystyle :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

pe mine m-au suparat multi si le atasez o diploma 

post-48794-0-71059600-1391694118_thumb.gif

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Dupa un an de zile de procese, infatisari, amânări, recursuri, apeluri, etc. am pierdut dreptul de-a conduce pe drumurile publice pentru 90 de zile (probabil voi putea "comuta" pe 30 de zile)!

Prin urmare ahhhhhhhhhhhhhhhhh!

felicitari gang , dont be angry, obi a avut carnetul suspendat 12 luni, in perioada respectiva am agatat cele mai misto gagici din viata mea,mergind pe bicicleta,cu metroul ,tramvaiul sau pe jos, asa ca vezi partea frumoasa a lucrurilor. sau tocmeste o fata fara servici sa iti conduca masina, poti sa ii cumperi si o sapca + manusi de piele, sa vezi ce frumos va fi...

• Like 2
Postat

Pe mine ma enerveaza in fiecare zi astia la munca,plus ca in traffic dau de fel fel de dobitoci/dobitoace de zici ca sa intors lumea cu fundul in sus

Postat

Si nu mai zic ca vara cei ma Dobitoci Soferi sunt Bucurestenii si Doljenii(oltenii) care considera ca lea luat masa sosea

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Si nu mai zic ca vara cei ma Dobitoci Soferi sunt Bucurestenii si Doljenii(oltenii) care considera ca lea luat masa sosea

sI CONSTANTENII ;)

• Like 1
Postat

Generalizezi aiurea!

Eu ma comfrunt zilnic cu traficul agloereat si nu numai.Vara e un adevarat calvar pentru mine in traffic,noroc ca politia Rutiera este la datorie

Postat

Un ex vara :Constanta-Eforie 45 de min,si nu ma refer la aglomeratie cand postez asta

Postat

Senya se pare ca nu prea ai ajuns pe la Braila  :laugh2  :laugh2  Ala era orasul care acum cativa ani avea un semafor care avea un interval de vreo 10 secunde de verde pentru toate sensurile de mers.  Nu e folclor , am trait-o pe pielea mea si brailenii o stiu .

Postat

Senya se pare ca nu prea ai ajuns pe la Braila  :laugh2  :laugh2  Ala era orasul care acum cativa ani avea un semafor care avea un interval de vreo 10 secunde de verde pentru toate sensurile de mers.  Nu e folclor , am trait-o pe pielea mea si brailenii o stiu .

Am fost si in Braila si Galati,si brailenii sunt cam ciudati ca soferi (cam inceti la minte)

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Lumea se grabeste, este normal sa mai apara tensiuni.

Nu cred eu ca tu nu faci prostii-n trafic. :)

• Like 1
Postat

Lumea se grabeste, este normal sa mai apara tensiuni.

Nu cred eu ca tu nu faci prostii-n trafic. :)

Ma fac si eu ,da noroc cu Girofarul :rax2

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

lasa ca am facut eu de pe centura constantei pana in jupiter 2.5 ore sau 3 nu mai stiu exact  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...