Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

Postat

O sa scriu maine cand o sa am mintea mai limpede =))

vezi ca maine este astazi! nu de alta, dar citeam in alta parte ca se plangea peluza ca fata a venit la constanta si nu are decat putine recenzii! zic eu ca se creaza o falsa impresie precum ca sorina a somat la constanta, iar eu nu prea cred acest lucru usor! poate asa vom stimula si alte fete sa ne viziteze macar pe timpul verii, daca nu cu statut permanent!

• Oras:bangkok
Postat

vezi ca maine este astazi! nu de alta, dar citeam in alta parte ca se plangea peluza ca fata a venit la constanta si nu are decat putine recenzii! zic eu ca se creaza o falsa impresie precum ca sorina a somat la constanta, iar eu nu prea cred acest lucru usor! poate asa vom stimula si alte fete sa ne viziteze macar pe timpul verii, daca nu cu statut permanent!

daca reusim sa le creem un loc de cazare gratis, vom fi asaltati.

poate ar fi o idee buna sa le corupem.

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

"Naveta"'

Maine iar o iau la trap spre galop, catre orașul pierzaniei!

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Iarasi soacra-mea! :slap2

Si pe mine m-a enervat pana s-a dus ... "dincolo". Acum , pe bune de nu îmi este dor de ea si o regret. Veneam de la munca si beam o bere cu ea, bârfeam, puneam tara la cale.Intr-un cuvânt, m-a stricat iar acum ii spun sotiei mele,, " ma-ta a făcut din mine ceea ce sunt acum". Glumesc Cool, chiar daca ceea ce am spus este real. Hai sa ne "iubim" si soacrele, fiecare om conteaza. Stima!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Oradea
Postat

Frigul; in Oradea-s -8° si bate un vant de te ia pe sus. :( Mi-e dor de mare, soare, nisip, bere rece si de gagici topless. :D

Postat

Adi, daca mai postezi poze cu mine pe forum ii spun la pisi sa te baneze sau sa-ti dea macar un warn. Asa prieten esti tu? :(

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt suparata ca s-a uitat socializarea pe sectiunea Constanta...ma intreb daca v-a reveni vreodata...

Postat

invit pe aceasta cale pe toti vorbaretii sa se incumete, cu exceptia lui dddpof si fut bine pe care ii cam maninca in cur.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...