Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

doamne ce dobitoc~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

alex...initial am citit pe fuga si am inteles ca "imi vei manca cacatii"...dar iti pot spune asa: ca sa ajungi sa-mi mananci ficatii....trebuie sa incepi de la capul pulii mele~!!! dar am sa-ti spun un mic secret...cu mine nu merge ca la picon sa ma bati pe umar...pe mine trebuie sa ma bati cu limba pe spatele pulii...ca asa imi place~!!!  :laugh2

later edit: lasa-m in pula mea putin in pace acum...ca am de scris o mini-recenzie despre o fata de la care doar ce am venit...si a fost maxima golirea...mi-a supt fata asta tot ce era mai rau in mine...asa ca mi se falfaie de spumegatul tau pe aici~!!!

Cacat esti tu, eu iti mănânc ficatii! Mah bulangiule, te-ai dat mare ca stiu, ca detii adevărul abslut despre mine, ca ai poze si alte alea! Uite labagiule, ai permisiunea mea sa le postezi, sa spui ceea ce stii! Sunt cativa oameni pe aici care chiar ma cunosc asa ca vezi ce postezisa nu te faci de cacat ca de obicei. Nu te mai caca pe tine labagiule cu mini-recenzia ta ca esti un terminat!,Hai pula proasta, ai improscat cu minciuni, ai posibilitatea sa încerci a le dovedii pizda proasta!
Postat

Pentru ca mi-ai amenintat familia, ai sa iti iei atata muie încât o sa iti ceri iertare muistule!

Postat

sa-mi bag toata pula in tine de dobitoc....ca m-ai enervat la maxim acum si nu mai tin cont de nimic...nici de diplomatie, protectie, discretie...nimic~!!! da-te-n pula mea....sa vezi ce iti pun eu poza in prim plan aici....stai doar un pic sa o gasesc in arhiva....prostanacule~!!!

Cacat esti tu, eu iti mănânc ficatii! Mah bulangiule, te-ai dat mare ca stiu, ca detii adevărul abslut despre mine, ca ai poze si alte alea! Uite labagiule, ai permisiunea mea sa le postezi, sa spui ceea ce stii! Sunt cativa oameni pe aici care chiar ma cunosc asa ca vezi ce postezisa nu te faci de cacat ca de obicei. Nu te mai caca pe tine labagiule cu mini-recenzia ta ca esti un terminat!,Hai pula proasta, ai improscat cu minciuni, ai posibilitatea sa încerci a le dovedii pizda proasta!

• Oras:Pyongyang
  • Oras:Pyongyang
Postat

s-o fut pe mata labagiule

Postat

pisicule...ai grija ca vine alex castellano si iti mananca si tie ficatii...prajiti...la tigaie...cu feliute subtiri de usturoi taiate cu lama...si ai sa fii si tu nevoit sa-ti ceri iertare~!!!   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti "bun" Ioane! Neam de sluga, atragi gunoaiele ca deobocei! Motanul este cu cativia ani mai destept decât tine zdreanta. Vede in tine un labagiu, părăsit de nevasta, fute si el la ia-ma nene, vinde blocuri cu 1,milion euro (aide cocioaba ta de parlit in cur) , ameninta ca un cioban ordinar. Asta esti Ioane, un basinos de tot căcatul. Vrei sa ne întâlnim? Pune-ti mintea la contributie si spune-mi unde vrei sa iei muie!!??? Jigodie, repet, spune merci ca nu ma ocup de tine, nu reprezinti o amenintare, esti doar un obsedat. Ia intreaba-l pe de ce ... Ce anume gateste! Sper ca nu ciulama!

Postat

s-o fut pe mata labagiule

Dominoplayer, il ai pe John sa il futi in cur, gura, peste tot, doarme ca o curva, nu ma refer lla fetele de aici care au bun simt, ma refer la o curva masculina zis jon oierul, branzarul! Nu se baga nimeni intre voi homosexualilor!n

Postat

acuma de ce vrei tu sa-i strici placerea omului...ca doar el la tine are simpatii~!!!  :slap2

Dau mah labagiule, da' tu il excii si incalzesti! Ce va mai place sa va luai pula in gura!

Postat

yo?????? pai ce pula mea treaba am avut eu cu el? daca baiatu' a vrut sa se simta bine...sa iti transmita calduroase salutari...cum il "excii" yo??? ca doar nu mai stiu cum sa tin cont de cati isi tot baga puli in tine...gratuit...si cu cea mai mare placere din cate observ~!!!   :atm

poate ai sa intelegi ca tu doar culegi ce semeni alex~!!! daca tu doar atat oferi pe nimfomane....injuraturi...cum poti sa te astepti sa primesti altceva???  :350x

dar unde-s alex toti aia care te sustin pe tine? aia ptr care tot vorbesti tu la plural? astia am inteles...ii pun eu...ii dirijez eu...ca si cum ei nu gandesc singuri...trebuie sa-i coordoneze cineva ca mine sa te injure doar pe tine. atat de dobitoc poti sa fii incat sa nu realizezi ca tu asta atragi...puli~!!!  :laugh2

Dau mah labagiule, da' tu il excii si incalzesti! Ce va mai place sa va luai pula in gura!

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

a scris motanu ceva, nu cred...ai ramas fara poze pe goagal motanel ? :D

Postat

unde s-au ascuns toti dusmanii

:habarnam

nu stiu ce-i cu alex...dar ma ingrijoreaza~!!! a sters din nou mesajele private cu mine...si nu m-a injurat de aproape o zi intreaga~!!! i-am scris de dimineata...l-am intrebat daca este ok...daca e in regula....si daca nu e...sa-si revina repede la activitate...ca ma cam plictisesc fara el~!!!

:(

• Oras:Naboo
Postat

Sa-l fut in gura pe animalul care m-a retrogradat si mi-am pierdut aiyrea culoarea! Cam asta ma enerveaza.

Postat

nu te supara...scriei pisicului...si cel mai probabil ti-o vei recapata. au fost niste glitch'uri...iar asta s-a intamplat la multi utilizatori...insa toti si-au recapatat culoarea anterioara~!!!

I-am scris, dar nu m-a bagat in seama. Nu prea stiu cum sa interpretez asta.

Postat

eu cred ca uneori, mai ales in weekend, pisicul mai da cu chiulul de pe forum. si eu l-am rugat ceva...si inca nu a luat la cunostinta macar, dar va veni ei curand si va rezolva toate relele~!!! 

:laugh2

Eu i-am semnalat chestia asta cam de o luna si nu m-a bagat in seama. Asta e! Oricum merci pentru sfat!

• Like 1
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

eu cred ca uneori, mai ales in weekend, pisicul mai da cu chiulul de pe forum. si eu l-am rugat ceva...si inca nu a luat la cunostinta macar, dar va veni ei curand si va rezolva toate relele~!!! 

:laugh2

uite ce face pisicut in weekend http://replygif.net/i/889.gif (ca toata saptamana e satul de futut)

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Chiar asa, nicio suparare? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...