dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 29, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 29, 2015 Acum am facut clickî? N-as vrea sa ratez momentul...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 29, 2015 Acum am facut clickî? N-as vrea sa ratez momentul... Acum chiar ma enervezi! esti incapabil sa faci un CLICK PS: asta era ON Topic 2 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 29, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 29, 2015 Acum chiar ma enervezi! esti incapabil sa faci un CLICK PS: asta era ON TopicPai da' astia cum fac toti clickî? Eu ce-am? Ciunga-n par? Fa aici clickî cu mine sau macar minte-ma frumos sa pot trece si eu in jurnal.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 29, 2015 Pai da' astia cum fac toti clickî? Eu ce-am? Ciunga-n par? Fa aici clickî cu mine sau macar minte-ma frumos sa pot trece si eu in jurnal.Ai tarana in chiloti ... aia fac clik intre ei nu cu mine ... io mi-s prea alunecoasa pentru asta 1 1
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Pe mine ma supara dentista...si azi vrea sa ma vada...cred ca are ceva cu mine...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 29, 2015 Pe mine ma supara dentista...si azi vrea sa ma vada...cred ca are ceva cu mine... obraznica !!!! lasa ca ma duc eu si o pun la punct
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2015 m-au enervat niste putzoi pusi pe shotii ... da' mi-a trecut repejor
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iunie 30, 2015 m-au enervat niste putzoi pusi pe shotii ... da' mi-a trecut repejor i-ai rezolvat inseamna ))
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2015 i-ai rezolvat inseamna )) Pe ei , nicio sansa ... probabil cand se vor mai maturiza
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Iunie 30, 2015 Pe ei , nicio sansa ... probabil cand se vor mai maturiza ))
neagigel Reputație: 85 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Iunie 30, 2015 Nu m-a suparat nimeni
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 6, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 6, 2015 sa resuscitam topicul, gen iti trag la cioc mosule. esti inca ud de pisat si umbli in curu gol innebunit. ai putina decenta in pula mea si iesi acas' te-am batut pana te-ai cacat pe tine. sincer iti zic, nu ma asteptam sa ti-o iei asa de greu, dar... vai de rama ta... cat esti de micpizda mea batrana si urata, sper ca ti-a fost invatatura de minte. acum te agiti degeaba, esti ca intr-un nisip miscator, cu cat te agiti mai mult cu atat te afunzi mai adanc. iti multumesc ca existi! iti asez randurile astea cu toata sinceritatea disponibila.. cu drag, amicul tau ddpof.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 6, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 6, 2015 sa resuscitam topicul, gen iti trag la cioc mosule. esti inca ud de pisat si umbli in curu gol innebunit. ai putina decenta in pula mea si iesi acas' te-am batut pana te-ai cacat pe tine. sincer iti zic, nu ma asteptam sa ti-o iei asa de greu, dar... vai de rama ta... cat esti de micpizda mea batrana si urata, sper ca ti-a fost invatatura de minte. acum te agiti degeaba, esti ca intr-un nisip mi******r, cu cat te agiti mai mult cu atat te afunzi mai adanc. iti multumesc ca existi! iti asez randurile astea cu toata sinceritatea disponibila.. cu drag, amicul tau ddpof. bravo pufulet, ai devenit romantic, mai incearca , vad ca reusesc sa te dresez usor, puiule de gaina cu gitul golas, continua sa iti imaginezi cum m-ai batut in visele tale umede, soricelule, dar nu uita ca daca imi scapa o basina pe linga tine vei crede ca ai avut cel mai profund orgasm din viata ta.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 6, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 6, 2015 cum?ti-a expirat timpul pe ziua de azi , sint nevoit sa te las sa te certi singur, bossul tau se duce sa mai futa ceva fetite noi , dupa ce s-a incalzit bine dindu-ti la muie pe toate topicele , fraiere cu semnalizator.
advanced Reputație: -2693 Postat August 6, 2015 Oras:B Oras:B Postat August 6, 2015 ti-a expirat timpul pe ziua de azi , sint nevoit sa te las sa te certi singur, bossul tau se duce sa mai futa ceva fetite noi , dupa ce s-a incalzit bine dindu-ti la muie pe toate topicele , fraiere cu semnalizator.Bai Obi, lasa-l nene in nemernicia si prostia lui, sa vezi ca mai latră o vreme dupa care începe sa facă ca o pisica in călduri. Chiar nu se merita frate sa te enervezi cu asemenea idiot!
-ddpof- Reputație: 16 Postat August 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:p-aci Telefon: [email protected] Oras:p-aci Postat August 7, 2015 cum? ti-a expirat timpul pe ziua de azi , sint nevoit sa te las sa te certi singur, bossul tau se duce sa mai futa ceva fetite noi , dupa ce s-a incalzit bine dindu-ti la muie pe toate topicele , fraiere cu semnalizator. Domnule Obiectiv. Din suflet va rog sa va limitati injuriile doar la adresa fratelui meu geaman - _ddpof_ - , lasandu-ne parintii si in special pe mama in pace, mama care si-a dat toata straduinta sa scoata din noi doi adevarati oameni, partial reusind chiar si in cazul fratelui meu. Problema este ca lui, din cand in cand (dar foarte des ) i se pune pata pe ceva/cineva si atunci numai judeca, se transforma, devine un fel de zombie, traind intr-o realitate virtuala in care se crede buricul pamantului, ajungand sa numai constientizeze faptele sale, dupa cum urmeaza: - obisnuieste sa violeze caprele vecinilor din satul bunicilor, drept pentru care are interzis accesul din partea autoritatilor in acest sat- obisnuiste sa incerce sa-si suga pula singur, si nereusind a inceput sa ia lectii de yoga, profesorul asigurandu-l ca dupa trei luni va ajunge in stadiul de a putea sa se linga si in cur.- obisnuite sa se creada Brad Pitt, bombardand-o pe Angelina Jolie cu e-mail-uri spunandu-i acesteia ca barbatul de langa ea e de fapt sosia lui. As putea umple zeci de pagini legat de fantasmagoriile fratelui meu geaman, dar consider ca nu are rost. Drept urmare va rog sa faceti abstractie de elucubratiunile acstuia, trecandu-l la "ignore", astfel incetand si cu injuriile la adresa parintilor nostri. Cu multumiri anticipate, -ddpof- fratele geaman al lui _ddpof_ 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 7, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 7, 2015 domnule ,domn, ma uimiti prin acuratetea expimarii .pentru o persoana cu sindromul multiplei personalitati , va descurcati binisor.apreciez efortul si as fi tare bucuros sa imi dati, atit dumneata cit si fratele dumitale ,ignore.eu oricum l-am ignorat ,chiar daca l-am trimis des la origini , asta nu inseamna ca as avea ceva personal cu mama dvs.dupa cum probabil observati, ma pot cobori la orice nivel , chiar sub zero , sau dupa caz, ma pot exprima condescendent , atunci cind e cazul.sint sigur ca dupa ce voi posta aceste rinduri , fratele dumitale imaginar va avea din nou un acces de paranoia si va umple din nou toate topicele cu prostii infantile.as prefera sa va rezumati la recenzii sau alte discutii care nu ma includ.detaliul cu barele laterale in jurul initialei ddpof , ma face sa zimbesc, nice try ...oricum , succes pe forum, sper sa ne intersectam din ce in ce mai rar, daca se poate, deloc, sper sa intelegeti ca sint destul de matur si nu va pot lua in serios. cu intelegere, obi 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 10, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 10, 2015 domnule ,domn, ma uimiti prin acuratetea expimarii .pentru o persoana cu sindromul multiplei personalitati , va descurcati binisor.apreciez efortul si as fi tare bucuros sa imi dati, atit dumneata cit si fratele dumitale ,ignore.eu oricum l-am ignorat ,chiar daca l-am trimis des la origini , asta nu inseamna ca as avea ceva personal cu mama dvs.dupa cum probabil observati, ma pot cobori la orice nivel , chiar sub zero , sau dupa caz, ma pot exprima condescendent , atunci cind e cazul.sint sigur ca dupa ce voi posta aceste rinduri , fratele dumitale imaginar va avea din nou un acces de paranoia si va umple din nou toate topicele cu prostii infantile.as prefera sa va rezumati la recenzii sau alte discutii care nu ma includ.detaliul cu barele laterale in jurul initialei ddpof , ma face sa zimbesc, nice try ...oricum , succes pe forum, sper sa ne intersectam din ce in ce mai rar, daca se poate, deloc, sper sa intelegeti ca sint destul de matur si nu va pot lua in serios. cu intelegere, obivezi tu tataie, nu poti sa fii ca fratele meu geaman. omu are talent. asa da! tu esti doar un partz obosit si fara haz.deschide-ti PM/Sufletul sclavule ca avem de vorbit. nu fugi iar ca o pizda!
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 10, 2015 se pare ca pe acest forum sint tolerate conturile multiple, _ddpof_ si -ddpof- fiind fara dubiu acelasi personaj. va urma probabil si ?ddpof? ddpof1 ddpof! ddpof% ddpof* ddpof`~ sau ddpof$. o sa bag toti ddpofi la ignore, pe rind, unu cite unu , lasindu-va pe voi ,restul sa va delectati cu postarile lui pretioase,
-ddpof- Reputație: 16 Postat August 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:p-aci Telefon: [email protected] Oras:p-aci Postat August 10, 2015 Razi ca prostu' la curul caprei! Ai ajuns sa ne faci familia de ras, prostovane! Tinand cont de antecedentele tale, sunt convins ca esti cel mai in masura sa rezolvi dilema caprei!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 10, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 10, 2015 Razi ca prostu' la curul caprei! Ai ajuns sa ne faci familia de ras, prostovane! Tinand cont de antecedentele tale, sunt convins ca esti cel mai in masura sa rezolvi dilema caprei!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 10, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 10, 2015 se pare ca pe acest forum sint tolerate conturile multiple, _ddpof_ si -ddpof- fiind fara dubiu acelasi personaj. va urma probabil si ?ddpof? ddpof1 ddpof! ddpof% ddpof* ddpof`~ sau ddpof$. o sa bag toti ddpofi la ignore, pe rind, unu cite unu , lasindu-va pe voi ,restul sa va delectati cu postarile lui pretioase,Baga PM sclavule! Trebuie sa-ti soptesc ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum