Sari la conținut

Alyna milf 34 slim Dristor 0737325564

Postări Recomandate

Reputație: 3790
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești

Am verificat, din ianuarie 2023 sunt cel puțin câțiva useri care au recenzii la ea.. și mai au și la alte fete.. ar trebui fetele în cauza sa prezinte analizele pe aici și ele

Asta în cazul în care este vorba de un an Infectarea.. dacă 100 la 100 se poate aproxima măcar,ca dacă nu sunt mult mai multe fete ce ar trebui din bun simt sa faca analize și sa posteze 

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 197
  • Oras:România
  • Oras:România
Acum 19 minute, derwall a spus:

Folosiți prezervativul întotdeauna! Întotdeauna! Absolut întotdeauna!🥺👍😊

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 13053393051
  • Oras:Pe ici, pe colo! Around the world…

Ce putem deduce de mai sus este foarte grav și mă miră ca titulara topicului nu a elucidat / clarificat situația. Având potențiali clienți, sute de bărbați în intervalul specificat, cu siguranță dacă se dovedește  a fi adevărat - va fi o lecție majoră pentru restul fetelor dar și pentru noi, clienții lor fideli…. În a face tot protejat! 

Alyna - ar fi bine să răspunzi te rog cu o postare de analize!!!  Altfel chiar și dacă totul este o falsa acuzație, va fi greu în a păstra încrederea în tine, vorbesc cel puțin de către bărbații care vroiau sau chiar au venit la tine … 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 641
  • Oras:București

Alyna34 a mai intrat pe aici, cel mai recent a fost legata pe 24.06.

Sau fara sa se fi logat. Are anunț activ pe Publi24...

Totul protejat și fără schimb de fluide in nici un sens adică bărbat femeie și femeie barbat...ar fi foarte bine mai ales că unele BTS uri sunt asimptomatice. 

Vă dați seama ce ar cădea piata de profil daca toate damele ar renunța la ON și ar face doar OP ? 🤗☺️😉

• Like 1
Link spre comentariu

Eu nu prea cred în așa ceva de obicei orice bts implică o anchetă, și ea știe foarte bine că dacă continuă când e bolnavă și răspândește virusul face și pușcărie. Deci nu cred ceea ce scrieți voi, nu încerc să îi iau apărarea că nu am niciun interes, nici măcar nu am fost la ea, dar ceea ce scrieți voi e de domeniul penalului !

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 9990
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 7 ore, Justin1986 a spus:

Eu nu prea cred în așa ceva de obicei orice bts implică o anchetă, și ea știe foarte bine că dacă continuă când e bolnavă și răspândește virusul face și pușcărie. Deci nu cred ceea ce scrieți voi, nu încerc să îi iau apărarea că nu am niciun interes, nici măcar nu am fost la ea, dar ceea ce scrieți voi e de domeniul penalului !

Nu are niciun sens pentru un om cu capul pe umeri dar pentru ea care probabil ca are dependentă de droguri si un stil de viața super dezordonat si cel mai probabil si HIV tu crezi ca o posibila încarcerare mai conteaza cu ceva ca sa se oprească?

Dpmv si a unor dovezi(nu le-am văzut cu ochii mei) fata e bolnava sigur, deoarece a avut nenumărate șanse sa dovedească contrariu si nu a făcut-o in afara de a scrie niste postări in care se dădea rănită si afectată de ceea ce se scrie despre ea.

Eu ma feresc de ea, oricum nu am fost la ea nici inainte ca nu mi-a plăcut imi părea ceva suspect in pozele de atunci(ceva pe la gura si o privire ciudata) si apoi am aflat de pe aici ca  unii colegi au luat nu stiu ce bts de la ea si ca urmare Alina a dispărut de pe forumul asta.

Deci grija fratilor si luați in serios orice sesizare de genul din partea colegilor, HIV e suficient sa iei o data si dacă se dovedește a fi falsa o acuzație de genul nu ai pierdut nimic ca pana la urma te-ai dus la alta dar dacă e adevarata acuzația si te-ai dus ai belit 🍆 la propiu si la figurat 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 38
  • Oras:Bucuresti

Ma baieti...pe cuvant daca va inteleg....nu a-ti vazut-o de la bun inceput ca e rupta-n gura/ sparta, se vedea de la o posta ca este drogata !!!!

Poate sa aiba ultra mega servicii...nu ai cum sa futi asa ceva...dar acum gusturi si gusturi !

Link spre comentariu

Am văzut-o astăzi în metrou era cu peștele. Un tip înalt, ușor supraponderal, înalt. Dar se vedea după față ca se droghează. 
Alina, este o tipă în continuare, slabă/skinny. Dar se vede după față ca se droghează, bea sau whatever. Are o față îmbătrânită, iar părerea mea este mai bine stați acasă. Unde credeți ca a coborât? La Dristor ;)

Link spre comentariu

• Membru Premium

Am fost odată la ea, avea locația la Dristor lângă stația de metrou, cam acum 3 ani, presta într-o garsonieră veche… am observat, multe, multe “probleme” locația, fata, așa ca nu am rămas….daca este și exploatată, atunci este trist… îmi era clar de atunci ca 1. ori se drogheaza 2.  ori are probleme neurologice….in orice caz nu am rămas…

Ea foarte amabilă de fel…păcat de ea - aș spune…

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...