MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 28, 2022 Acum 9 minute, axelov90 a spus: O promovare de top poți sa vezi la Beatrice pe TM 🙈 Pagina de top , a unei fete de top din secțiunea TOP 😈😈 O sa învăț și eu ușor ușor …asa este la început 😁😁😁 1
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Maria ce nume frumos Pare că ai un corp sfios De noi de vei asculta Clienți te vor căuta Experiența poate n-ai Sau? din casă nu vrei să dai Dacă ești începătoare Sigur vom avea răbdare Meseria ce-ai ales Sigur e pentru interes Ai grija căi foarte grea In joc este viața ta 😇 Cu clientul să ai răbdare Să lucrezi pe programare Să învățăm lucruri de bine Să venim cu drag la tine 👍😍😘🥰❤️
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 4 ore, Patimasu a spus: Maria ce nume frumos Pare că ai un corp sfios De noi de vei asculta Clienți te vor căuta Experiența poate n-ai Sau? din casă nu vrei să dai Dacă ești începătoare Sigur vom avea răbdare Meseria ce-ai ales Sigur e pentru interes Ai grija căi foarte grea In joc este viața ta 😇 Cu clientul să ai răbdare Să lucrezi pe programare Să învățăm lucruri de bine Să venim cu drag la tine 👍😍😘🥰❤️ Mersi frumos te aștept ,ești un dulce te aștept sa mi-o spui și fata in fata 😁❤️💪
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 1 2
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 4 minute, MariaArad a spus: Va aștept pentru o programare ❤️😈. 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 25 minute, MariaArad a spus: Va aștept pentru o programare ❤️😈. Inveti repede, felicitari! Noi astia insurati te-om vizita saptamana viitoare, in zilele de lucru. In weekend e balauru acasa si ne rupe capul daca il intoarcem dupa alte femele.
naty22 Reputație: 1836 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 21 minute, unsuflet a spus: Inveti repede, felicitari! Noi astia insurati te-om vizita saptamana viitoare, in zilele de lucru. In weekend e balauru acasa si ne rupe capul daca il intoarcem dupa alte femele. Ramai fara coite @unsuflet 1 1 2
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 22 minute, unsuflet a spus: Inveti repede, felicitari! Noi astia insurati te-om vizita saptamana viitoare, in zilele de lucru. In weekend e balauru acasa si ne rupe capul daca il intoarcem dupa alte femele. Îmi dau seama va înțeleg nu-i problema va aștept in timpul săptămâni pentru o programare .❤️❤️❤️
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 1 minut, naty22 a spus: Ramai fara coite @unsuflet Ți le mănânc 😂❤️ 1 1
aradeanul1 Reputație: 21 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 29, 2022 In ce zona ai locatia? 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 2 minute, MariaArad a spus: Ți le mănânc 😂❤️ Ce aveti amandoua cu outele mele???
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 22 minute, aradeanul1 a spus: In ce zona ai locatia? Zona uta strada cocorilor nr 85 .aștept un apel sau un mesaj pe watap ❤️❤️
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 21 minute, unsuflet a spus: Ce aveti amandoua cu outele mele??? Pai asta ne este meseria bby ,nu trebuie sa stea ne linse 😂❤️❤️😋 1
gabrogabro Reputație: 2355 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 29, 2022 Acum 18 minute, unsuflet a spus: Ce aveti amandoua cu outele mele??? Tu dragul meu stai si-ti pazeste outele ca eu intre timp am vizitat-o pe Maria sa infrunt necunoscutul ! Maria , o fata simpatica, vorbareata si atenta la client. Programare respectata la minut. Locatie ok. Actiunea a inceput cu mici atentii lingvistice din partea mea ca sa mai incalzesc atmosfera de prima intalnire. Apoi am schimbat portile si maria a trecut la o scurta proba de microfon ( am oprit-o eu ca doream sa trecem la normal. Am schimbat doua pozitii dupa care s-a produs inevitabilul !. M-am simtit bine in prezenta ei per total as da o nota de 8.5 -9 ( nu saruta pe gura). Costurile micii escapade de-o ora 250 lei platiti inainte. Recomand celor carora le plac fetele mai subtirele cu sani marime medie, zambitoare si simpatice ! 4 1 1
ares2000 Reputație: 321 Postat Aprilie 29, 2022 Telefon: 898989 Oras:În lume Telefon: 898989 Oras:În lume Postat Aprilie 29, 2022 Acum 29 minute, MariaArad a spus: Ți le mănânc 😂❤️ Hop și eu...dacă e vorba de limbuță jucăușă 😊 1
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 7 minute, ares2000 a spus: Hop și eu...dacă e vorba de limbuță jucăușă 😊 Vino sa vezi limbuța jucăușa 🤤😋😁 1 1
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 11 minute, gabrogabro a spus: Tu dragul meu stai si-ti pazeste outele ca eu intre timp am vizitat-o pe Maria sa infrunt necunoscutul ! Maria , o fata simpatica, vorbareata si atenta la client. Programare respectata la minut. Locatie ok. Actiunea a inceput cu mici atentii lingvistice din partea mea ca sa mai incalzesc atmosfera de prima intalnire. Apoi am schimbat portile si maria a trecut la o scurta proba de microfon ( am oprit-o eu ca doream sa trecem la normal. Am schimbat doua pozitii dupa care s-a produs inevitabilul !. M-am simtit bine in prezenta ei per total as da o nota de 8.5 -9 ( nu saruta pe gura). Costurile micii escapade de-o ora 250 lei platiti inainte. Recomand celor carora le plac fetele mai subtirele cu sani marime medie, zambitoare si simpatice ! Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase te mai aștept cu mare drag ❤️🥰 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Ce aveti amandoua cu outele mele??? Vreau sa ți le sugrum 😉 2 1
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Pentru unui complicat Că în weekend e filat La mine-i m-ai complicat Am fost prins, c-am parfumat,,😥 Nu cu parfum de bărbat Și acum sunt încuiat Trei zile întemnițat La sfârșit de săptămână Facem noi o faptă bună Și-am să ies iar la iubit La tine voi fi primit??
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 56 minute, Patimasu a spus: Pentru unui complicat Că în weekend e filat La mine-i m-ai complicat Am fost prins, c-am parfumat,,😥 Nu cu parfum de bărbat Și acum sunt încuiat Trei zile întemnițat La sfârșit de săptămână Facem noi o faptă bună Și-am să ies iar la iubit La tine voi fi primit?? Te aștept la orice ora sa îmi rupi pizda in două😁🥰❤️✌️ 1
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 6 minute, MariaArad a spus: Te aștept la orice ora sa îmi rupi pizda in două😁🥰❤️✌️ Eu vreau să ți-o rup in trei De pula dacă tu mă iei
Membru Premium altmarz Reputație: 6446 Postat Aprilie 29, 2022 Membru Premium Postat Aprilie 29, 2022 5 hours ago, MariaArad said: Am dat si eu un ochi pe aici si parca parca as veni si eu pana la Arad. Oare te-a muscat cineva de fund in poza aia? Ca m-as baga si eu 1
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 1 oră în urmă, Patimasu a spus: Eu vreau să ți-o rup in trei De pula dacă tu mă iei Dacă te iau de pula o sa te gândești la mine o luna 😂😂❤️
MariaArad Reputație: 117 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 29, 2022 Acum 58 minute, altmarz a spus: Am dat si eu un ochi pe aici si parca parca as veni si eu pana la Arad. Oare te-a muscat cineva de fund in poza aia? Ca m-as baga si eu Tu m-a musti de cur și eu de pula ❤️😋😋😋
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2022 Postat Aprilie 29, 2022 Acum 2 minute, MariaArad a spus: Dacă te iau de pula o sa te gândești la mine o luna 😂😂❤️ Chiar o lună și o săptămână Ești perversă și ești bună
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum