trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 P.S Omule,te salut!
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 P.S Omule,te salut!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 depinde ce intelegi prin perfectiune... Natura este perfecta!
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 Natura este perfecta! Asa am crezut si eu pana ai aparut pe forum .... :) ))
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Asa am crezut si eu pana ai aparut pe forum .... :) )) Sa inteleg ca vrei sa iesi in evidenta asa cum incerc si eu sa fac?
omu negru Reputație: 99 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Februarie 6, 2014 Sa inteleg ca vrei sa iesi in evidenta asa cum incerc si eu sa fac? Am vrut sa spun ca in momentul in care ai aparut tu pe forum mi-am dat seama ca tu esti "PERFECTIUNEA" , natura e mic copil ..... :) )) ..... Intelesesesi altceva ? :) ) )) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 A-nteles pe dreaq 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2014 Yka, ce legatura are pula cu prefectura? Sau mai clar spus: ce are natura cu lezbienele? De ce? ...natura este perfecta fie si prin faptul ca are capacitatea de a-si gasi un un nou echilibru, mereu....mereu....indiferent de ce se intampla si indiferent de cat de mult o agresam noi, in/ cu imperfectunea noastra.Pentru cine nu intelege, nu-I bai! Nici eu nu ma pricep la matematica Lobacevskiana sau la inginerii financiar/bancare. 1
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 7, 2014 Am vrut sa spun ca in momentul in care ai aparut tu pe forum mi-am dat seama ca tu esti "PERFECTIUNEA" , natura e mic copil ..... :) )) ..... Intelesesesi altceva ? :) ) )) Da! :)
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 7, 2014 Natura este perfecta!
ananda Reputație: -414 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 16, 2016 Voi raspunde si eu la aceasta intrebare daca imi permiteti ... Este o intrebare buna ...Parerea mea extrasa din experienta mea de pana acum este exact urmatoarea: Perfectiunea exista si ea este sfarsitul existentelor ca om prin implinirea menirii fundamentale care este:ELIBERAREA SPIRITUALA SUPREMA. Deci in conformitate cu ce am scris mai sus fiinte perfecte sunt doar eliberatii spiritual.Exemple:Iisus Christos, Ramana Maharshi, Nisagradatta Maharaj, Sri Yukteshwar, H.L.Poonja, Ma Ananda Moy etc. Pe de alta parte iluzia este tot ce te pacaleste ca aceasta lume sau oricare alta are vreo importanta aceasta este Iluzia Cosmica si este foarte-foarte puternica.De asemenea fiecare fiinta care are o dorinta - orice fel de dorinta este prins in aceasta iluzie(chiar oricat de frumoasa sau nobila ar fi aceasta dorinta) Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 19, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 19, 2016 Just an illiusion.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum