Sari la conținut

Lili 0730833276

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Lili 0730833276
  • Oras:Craiova
Postat

Chiar așa,vi s au înțepenit pixurile,pardon,tastele,că nu cred că n o fute nimeni pe domnișoara Lili!

Postat
1 oră în urmă, papura voda a spus:

Chiar așa,vi s au înțepenit pixurile,pardon,tastele,că nu cred că n o fute nimeni pe domnișoara Lili!

Salutare, este greu sa dai de ea, am încercat.... dar dacă nu răspunde 😐 nu stau sa ma rog de nimeni

Postat

Salut. Am vizitat-o eu zilele acestea. Mi-a răspuns foarte repede. Locația este lângă Macauto. 100 lei finalizarea. Oralul este bunicel(in legătura cu ceea ce caut eu 😀) cât să trezească soldatul la viața. Apoi Căprița și misionar unde nu comentează nimic. La prețul acela este ce trebuie pentru o descărcare cine dorește. O zi buna va doresc.

• Like 2
  • Oras:Gorj
  • Oras:Gorj
Postat

am trecut sambata pe la ea, nu a vrut sa dea atentie la OO, moment in care am luato de cap si am inceput un face fuck, nu a comentat, pana mi-am dat drumul pe tatele ei mari.
100 lei ON cu finalizare pe sani se merita, ar merge si un futai, nu arata rau tipa, este cu bun simt.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
Acum 6 ore, Cucubauu a spus:

am trecut sambata pe la ea, nu a vrut sa dea atentie la OO, moment in care am luato de cap si am inceput un face fuck, nu a comentat, pana mi-am dat drumul pe tatele ei mari.
100 lei ON cu finalizare pe sani se merita, ar merge si un futai, nu arata rau tipa, este cu bun simt.

A acceptat face fuck ? Pana in gat ?

• Minus 1
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat

A revenit....parca am văzut un anunț în dimineața asta???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.