Sari la conținut

Salutare

Postări Recomandate

• Oras:Tg-Mures
8 hours ago, PaybackTime said:

Pai văd că ai dat peste 1600 de minusuri... Mai rar așa ceva. Ai primit doar 1400 înapoi ,deci inca ești pe plus. 😀

Lasa-l ca duce un razboi de gherila contra mai multi dusmani.🤪

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:mansarda
Acum 1 minut, PaybackTime a spus:

Pe Prostel am avut onoarea sa il trec eu pe minus. :) Dar tare as fi curios sa aflu a carui user e clona ....

nu- i greu...... despre minusuri..... o sa-ti caut o poza sa-ti arat de aproape unde ma doare....  😅

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Mureş
Acum 2 ore, MacArthur a spus:

La cat a cerut fata aia pe ora. Desigur e corpul ei si decizia ei, dar nu prea cred ca la asa preturi o sa aiba foarte multi clienti...

Ieu numai m-am informat prea mult 600 de lej mergi 2 ore cine are 150 fin si 300 ora așa mai merge 😉

Link spre comentariu
9 hours ago, geo_50 said:

O dată am mușcat-o rău, fac programarea mă prezint în fața ușii deschide fata și îmi spune că îi pare foarte rău dar cu mine nu poate face sex fiind prea bătrân și că ea nu poate să se fută cu tatăl ei,ce să mai zic,am rămas mască și îmi trântește ușă în nas. 

Fecioru' nu era cu tine?

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, MacArthur a spus:

La cat a cerut fata aia pe ora. Desigur e corpul ei si decizia ei, dar nu prea cred ca la asa preturi o sa aiba foarte multi clienti...

te-ai trezi si  tu...... sa scrii o recenzie ca de obicei...... stai ca inca n-ai niciuna....... ai vreme....... pune linkuri de pe twitter....... labagiu ambidextru.......professional spammer....... 

• Minus 2
Link spre comentariu

demonstratie s-a incheiat cu un succes rasunator..........am aflat din gura aparatorului ca-l uraste pe artur din cauza ca-i un troll si nu are nicio recenzie.............😅

fix ca mine..................

da-i cu minus la purcel atunci...........nu-l pupa in.......

Acum 18 ore, PaybackTime a spus:

@pisicuts , clona asta a ajuns să se autociteze că troll. Recunoaște și singur că e troll , nu are nicio recenzie ,numai jigniri și poluează topicurile fetelor. Nu ai putea sa faci o faptă creștinească și  sa ii scurtezi chinul?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Bună sunt acuma Alfiee dar am fost Alfon000 nu știu de ce am fost șters contul meu pentru că m-a enervat pacostel și pe iel nu șterge pisicuțu nu știu de ce dar iel poate săl enervează pe oameni și jignește nui frumos din partea iei decide pisicuțu dar pacostel are dreptul și noi nu avem unde ieste adavărul să fim corecți până la urmă 😔😔😌😌

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 36 minute, Alfiee a spus:

Bună sunt acuma Alfiee dar am fost Alfon000 nu știu de ce am fost șters contul meu pentru că m-a enervat pacostel și pe iel nu șterge pisicuțu nu știu de ce dar iel poate săl enervează pe oameni și jignește nui frumos din partea iei decide pisicuțu dar pacostel are dreptul și noi nu avem unde ieste adavărul să fim corecți până la urmă 😔😔😌😌

here we go again.............

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 16 minute, pacostel a spus:

here we go again.............

Tu si voie să copiezi receziile mele să jignești tu ai voie să scri ca noi suntem gey ce consideri tu nu ieste adevărat dar pe contul tău de ce nu șterge Pisicuțu și distruģi pagina fetelor un moderator de ce nu poate lua măsuri vreau să primesc un răspuns dacă se poate mulțumesc ?...

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Alfiee a spus:

Tu si voie să copiezi receziile mele să jignești tu ai voie să scri ca noi suntem gey ce consideri tu nu ieste adevărat dar pe contul tău de ce nu șterge Pisicuțu și distruģi pagina fetelor un moderator de ce nu poate lua măsuri vreau să primesc un răspuns dacă se poate mulțumesc ?...

asta am tot intrebat si eu.........de ce nu se baneaza conturile cacacioase.........n-am primit raspunsul asteptat.........asa ca..........am facut si eu unu cu miros.................minunat ar fi sa fie banate TOATE conturile rahatilor......ca artur de exemplu.........a carui singur scop e sa enerveze pe altii.......doamne fereste sa contribuie cu ceva bun............sa ajute vreun coleg care pune o intrebare sau chiar sa faca prima recenzie.......incet da sigur si-au dat seama si altii ca nu-i bun de nimic.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, pacostel a spus:

asta am tot intrebat si eu.........de ce nu se baneaza conturile cacacioase.........n-am primit raspunsul asteptat.........asa ca..........am facut si eu unu cu miros.................minunat ar fi sa fie banate TOATE conturile rahatilor......ca artur de exemplu.........a carui singur scop e sa enerveze pe altii.......doamne fereste sa contribuie cu ceva bun............sa ajute vreun coleg care pune o intrebare sau chiar sa faca prima recenzie.......incet da sigur si-au dat seama si altii ca nu-i bun de nimic.

Tu vorbești nimai avioane noi am fost bine am simțit bine dar ai venit tu ai schimbat totul dar tu ai voie dar noi nu avem voie de recezii jugnitoare cine iești tu asta ieste întrebarea mare ??....

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, Alfiee a spus:

Tu vorbești nimai avioane noi am fost bine am simțit bine dar ai venit tu ai schimbat totul dar tu ai voie dar noi nu avem voie de recezii jugnitoare cine iești tu asta ieste întrebarea mare ??....

hai baga niste recenzii inchipuite standard..................sa mai radem si noi ca de glume ieftine ne-am saturat

fara detalii din motive de discretie.........................vai de capu tau........minciunel

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 31 minute, pacostel a spus:

hai baga niste recenzii inchipuite standard..................sa mai radem si noi ca de glume ieftine ne-am saturat

fara detalii din motive de discretie.........................vai de capu tau........minciunel

Tu nu poți să consideri că tu ieși un om normal tu iești un pacoste un blestem

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Alfiee a spus:

Eu sunt tovarâșul vechiul Alfinooo dar din cauza asta cred ca am scris foarte urât și sa blocat contul asta ieste revenim cu nouă formă 😉

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Acum 23 minute, Alfiee a spus:

Acum 17 minute, Alfiee a spus:

Eu sunt tovarâșul vechiul Alfinooo dar din cauza asta cred ca am scris foarte urât și sa blocat contul asta ieste revenim cu nouă formă 😉

yupiiiiiiiiiiiiiiii..............ce se bucura artur.......vad ca a scris pe la trans.........v-o puneti vechi tovarasi?.........😅

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...