j0hnnybravo Reputație: 1922 Postat Martie 26 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 26 Acum 7 minute, StRyK3R a spus: Dar nu majoritatea arata diferit în realitate decât în poze? Eu așa am observat,mie mi-a plăcut experiența cu ea și aș mai revenii daca m-ar primii 😅😅 Majoritatea da, dar in poze imi era atractiva, la fata locului nu. 1
injector Reputație: 144 Postat Martie 26 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 26 Dar până la urmă este in CT ?
mitonemihai Reputație: 40 Postat Martie 26 Oras:păpămant Oras:păpămant Postat Martie 26 Acum 2 ore, injector a spus: Dar până la urmă este in CT ? Nu , este la buc
Membru Premium jerry84 Reputație: 2199 Postat Martie 26 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Martie 26 Și eu am avut întâlniri bune cu ea, chiar daca este ea mai micuță de înălțime , este o fata cu forme frumoase ...ai pe ce pune mâna....și nu comentează la poziții daca sunt de bun simt ...eu i am băgat vizita și când am avut drum la București....pt mine este o fata ok , fără grabă și se mulează pe cerințele tale daca și pt ea este ok ...! Și eu o aștept pe la cta 😁
ImFrumos Reputație: -45 Postat Martie 27 Oras:yes Oras:yes Postat Martie 27 Acum 6 ore, j0hnnybravo a spus: Da, cand am vazut ca difera fata de poze care sunt mult peste realitate am plecat cea mai buna alegere, nici eu nu suport sa vad ca pune o poza si cand ajungi la fata locului n are nici o treaba cu realiatea, deci nu le inteleg mentalitatea de ce fac asta 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3467 Postat Martie 27 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Martie 27 E la Buc si doar ce am fost iar acum câteva zile, sunt pozele ei si arată exact ca în ele nu mai aberați pe aici. Ca nu i-o fi plăcut lui de ea e cu totul altceva. 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum