Sari la conținut

Adelina-0734852221

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
La 26.11.2022 la 21:01, alexxx_84 a spus:

Vezi ca si eu te-am sunat si ti-am dat mesaj pentru ca nu ai raspuns.

Astept raspuns la sms

Bunaa, wekeend-ul trecut nu am fost la birou.😊

Postat

Salutare la băieți!

Am reușit să ajung si eu la Adelina! Per total sunt mulțumit! Vorbăreață, atitudine ok! Oral decent, se mai poate îmbunătăți, la normal fiind prima întâlnire mi-a zis din start că eu aleg poziția sau ușa si am pus-o capră direct, se stie! Este adevărat că are si niște mici reguli in privința prezervativului, la modul că nu ai voie sa il atingi (nici imi doream asta oricum).

Oral neprotejat

Normal protejat 

100 lei finalizarea. 

In opinia mea este un pret decent iar eu cu siguranță voi mai reveni la domnișoara Adelina!

• Inimioara 2
Postat
Acum 7 minute, alexander88 a spus:

Salutare la băieți!

Am reușit să ajung si eu la Adelina! Per total sunt mulțumit! Vorbăreață, atitudine ok! Oral decent, se mai poate îmbunătăți, la normal fiind prima întâlnire mi-a zis din start că eu aleg poziția sau ușa si am pus-o capră direct, se stie! Este adevărat că are si niște mici reguli in privința prezervativului, la modul că nu ai voie sa il atingi (nici imi doream asta oricum).

Oral neprotejat

Normal protejat 

100 lei finalizarea. 

In opinia mea este un pret decent iar eu cu siguranță voi mai reveni la domnișoara Adelina!

Pe data viitoare, căpitane!!❤️🍆💋

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
49 minutes ago, alexander88 said:

Salutare la băieți!

Oral neprotejat

Normal protejat 

100 lei finalizarea. 

adica te a pus sa alegi o pozitie si daca nu  voiai sa iesi pe usa?

Postat
Acum 3 ore, EdwardMarin a spus:

adica te a pus sa alegi o pozitie si daca nu  voiai sa iesi pe usa?

Capitanu e mai greu la el cu exprimarea...

Adde e genul de fata finuta la care te duci si iti spune de la inceput ca daca nu iti place ambalajul nu esti obligat sa inchiriezi. La ea e ca la vitrine, vezi iti place intri, nu iti place mergi la urmatoarea..

• Inimioara 1
Postat
Acum 54 minute, EdwardMarin a spus:

Asta nu raspunde niciodata nici la telefon nici pe whatsapp nimic

Dacă nu primesc un mesaj prin care sunt înștiințată ca pana la o anumită ora te pot deranja, nu apelez și nici nu răspund la mesaje.  Răspund când nu sunt ocupată.

Postat

Fiind prima întâlnire zis ca eu aleg cum vreau sa se desfășoare acțiunea de la început pana la sfarsit! Era o metafora faza cu usa! Scuza-ma johnnybravo, nu ma compar cu tine!

Postat
Acum 1 oră, alexander88 a spus:

Fiind prima întâlnire zis ca eu aleg cum vreau sa se desfășoare acțiunea de la început pana la sfarsit! Era o metafora faza cu usa! Scuza-ma johnnybravo, nu ma compar cu tine!

La johhny e mai greu ca e un miros..specific asa ca...😈😈🤣🤣🤣

• Oras:Constantaa
  • Oras:Constantaa
Postat

Tot incerc sa o contactez, dar niciodata nu raspunde,nici pe wats, nici la telefon

• Oras:Constanța
Postat
Acum 10 minute, mita69 a spus:

Tot incerc sa o contactez, dar niciodata nu raspunde,nici pe wats, nici la telefon

Răspunde când are timp!

• Telefon: Xxxx
  • Telefon: Xxxx
Postat
La 06.12.2022 la 11:24, Adelina2002 a spus:

Dacă nu primesc un mesaj prin care sunt înștiințată ca pana la o anumită ora te pot deranja, nu apelez și nici nu răspund la mesaje.  Răspund când nu sunt ocupată.

Corect.Dar răspunzi în timpul care ți-l dau eu?(de obicei 2-3ore).

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 oră, bloflo a spus:

De ea mai stie cineva ceva?

Probabil este in concediu, la telefon da bussy la wtp nu Răspunde, sigur anunța când revine 

• Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

Cand am fost la ea inainte de revelion...a zis ca se lasa de meseria asta deoarece sa saturat...si mi-a zis ca nu partea materiala o tinea in loc...pur si simplu....dar acum...dumnezeu stie...multe au zis ca se retrag...si peste 2,3 luni au reaparut... acum o-m trai si o-m vedea !

Postat
La 16.01.2023 la 0:12, insuficientul a spus:

Cand am fost la ea inainte de revelion...a zis ca se lasa de meseria asta deoarece sa saturat...si mi-a zis ca nu partea materiala o tinea in loc...pur si simplu....dar acum...dumnezeu stie...multe au zis ca se retrag...si peste 2,3 luni au reaparut... acum o-m trai si o-m vedea !

Eu am fost înainte de Crăciun! Zicea ca merge acasa si ca o sa revina ca are nu stiu ce proces, etc! Ideea este ca vad alt numar de telefon la anunțul de pe publi. Am sunat mi-a răspuns o fata, se pare ca nu e aceeași Adelina! Mie mi s-a parut ciudat cand am ajuns la eă si i-am si zis ca pozele nu au nicio treaba cu realitatea! Tind sa cred ca Adelina de pe publi de acum este alta față de cea care deține topicul! Săptămâna asta o sa deslușesc!😄

• Like 1
  • Oras:yes
  • Oras:yes
Postat
La 26.01.2023 la 14:56, alexander88 a spus:

Observ că și-a dat demisia și de pe Publi! Nu mai există!

cred ca s-a retras ca ma duceam la ea 

• Mersi 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...