Sari la conținut

Bianca /noua pe site/ 0731306341

Postări Recomandate

• pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Oras:Romania
Postat

Buna "cipulica". Am discutat cu tine mai apoi pe whats'app si am lamurit situatia, confuzia, etc. Te pup si ma revansez. O zi frumoasa. 

Ps: prin colorate inteleg ca ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca, colega mea era bronzata. Pupicei 🥰

Postat

Și mie mi s-au întâmplat același lucru. A apărut o alta persoană. Până la urmă, am stat cu acea persoană, ca să nu supăr pe nimeni. Dar nu e ok. După îndelungi explicații,  a rămas că se revanșează Bianca cea Adevărată. 

• Trist 1
  • Minus 1
Postat

Și mie mi s-a* întâmplat același lucru. Scuze pt greșeala de ortografie. Și eu am fost pentru prima oară, că și colegul cipulica. Eu personal le iert, daca nu se mai repetă.

• Minus 2
  • Oras:zona de nord
  • Oras:zona de nord
Postat

Pai si cum e colega??? Tzatzane, cur, craci...ceva? Eu as fi facut o recenzie la faza asta...e bine ca se revanseaza uimva,insa

Postat

Colega care era acolo în locul lui Bianca activează aici ca Ramonna. 

Nu am lucruri negative să spun despre ea. Însă am văzut pe thread-ul lui Ramona că ea a fost acuzată de curând de @azamantes că ar fi fost înlocuită cu alta persoană: el de ducea la persoana A și a ajuns la persoana B. Adică exact ce s-a întâmplat și aici. Bazat pe experiența mea, @azamantes avea dreptate, e același pattern. Din păcate, @pisicuts i-a dat un warning lui @azamantes, nemeritat. Warningul ar trebuit dat lui @Ramonna pentru a fi implicată într-un "bait and switch", ceea se repetă și azi.

• Like 1
  • Trist 1
  • Minus 1
Postat

Încă o dată, eu cred că Ramona are o atitudine buna in general. Dar a schimba persoanele nu e ok. Poate nimeni nu i-a spus, poate sunt circumstanțe atenuante. Dar nu cred că e in spiritul de încredere al Forumului. Daca e o greșeală, rog sa nu se mai întâmple niciodată. 

• Minus 1
Postat

Buna dimineața baieti. Am revenit la birou cu forte proaspete. 😘🥰 Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa va revad. 😍🤩 pupi 😘

original_560832-01.jpeg

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 4
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret
Postat

Salutare. 

Pentru mine revenirea Biancai a fost precum o schimbare de macaz, care nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa o revizitez pe aceasta domnita.

De dimineață mi-am facut timp si am fost intr-o vizita scurta, voi reveni cu o recenzie mai detaliata cum gasesc ceva timp liber. Acum tot ce pot sa va spun e ca pe mine m-a intampinat aceiasi fata frumoasa si zambareata si cu siguranta mi-a facut ziua mai buna. 

V-o recomand si voua.

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

Superba! 😍

La 13.10.2022 la 11:05, Bianca.bia a spus:

Buna dimineața baieti. Am revenit la birou cu forte proaspete. 😘🥰 Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa va revad. 😍🤩 pupi 😘

original_560832-01.jpeg

• Trist 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Peste drum
  • Oras:Peste drum
Postat

Buna Bianca. Scuze de deranj dar ti-am scris si pe whats'app si te-am întrebat daca esti astazi dupa ora 20.00 ...deci?

• Inimioara 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Recenzie întârziată!

Supr tare gagica ... Am vizitat-o in urma cu 1 sapt...arata wow...curatenie exemplara in locatie...apartament mare. Este o femeie curata..arata bine si se misca bine, e voluptoasa...cur de brasilianca si tate hudge...atitudine ok, nu te grabeste, se implica in tot. Curul e piesa, e foarte misto la doggy, sunt mare fan...ptr mine experienta avuta cu Bianca a fost de 10+.

Recomand si mai revin!

• Mersi 1
Postat

Buna dimineața baieti.

# celor ce m-ati vizitat zilele acestea va multumesc si va astept sa ne revedem.

# disponibila astăzi între 11.00-20.00

Va astept 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...