eugeneugen1986 Reputație: 58 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Bianca, ne explici ce s-a intamplat ? Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Buna "cipulica". Am discutat cu tine mai apoi pe whats'app si am lamurit situatia, confuzia, etc. Te pup si ma revansez. O zi frumoasa. Ps: prin colorate inteleg ca ai vrut sa scoti in evidenta faptul ca, colega mea era bronzata. Pupicei 🥰 Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Și mie mi s-au întâmplat același lucru. A apărut o alta persoană. Până la urmă, am stat cu acea persoană, ca să nu supăr pe nimeni. Dar nu e ok. După îndelungi explicații, a rămas că se revanșează Bianca cea Adevărată. 1 1 Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Și mie mi s-a* întâmplat același lucru. Scuze pt greșeala de ortografie. Și eu am fost pentru prima oară, că și colegul cipulica. Eu personal le iert, daca nu se mai repetă. 2 Link spre comentariu
Sexaddicted2 Reputație: 54 Postat Octombrie 6, 2022 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Pai si cum e colega??? Tzatzane, cur, craci...ceva? Eu as fi facut o recenzie la faza asta...e bine ca se revanseaza uimva,insa Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Te sfătuiesc doar să insiști sa fie doar Bianca cea Adevărată. Caveat emptor, 'nuff said. 1 Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Când va fi Bianca cea Adevărată, o să fac și recenzia aferentă. 1 1 Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Colega care era acolo în locul lui Bianca activează aici ca Ramonna. Nu am lucruri negative să spun despre ea. Însă am văzut pe thread-ul lui Ramona că ea a fost acuzată de curând de @azamantes că ar fi fost înlocuită cu alta persoană: el de ducea la persoana A și a ajuns la persoana B. Adică exact ce s-a întâmplat și aici. Bazat pe experiența mea, @azamantes avea dreptate, e același pattern. Din păcate, @pisicuts i-a dat un warning lui @azamantes, nemeritat. Warningul ar trebuit dat lui @Ramonna pentru a fi implicată într-un "bait and switch", ceea se repetă și azi. 1 1 1 Link spre comentariu
massou Reputație: -6 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Încă o dată, eu cred că Ramona are o atitudine buna in general. Dar a schimba persoanele nu e ok. Poate nimeni nu i-a spus, poate sunt circumstanțe atenuante. Dar nu cred că e in spiritul de încredere al Forumului. Daca e o greșeală, rog sa nu se mai întâmple niciodată. 1 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Buna baieti. INDISPONIBILA pana Joi. Revin Joi cu forte proaspete. 🥰 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Buna dimineața baieti. Am revenit la birou cu forte proaspete. 😘🥰 Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa va revad. 😍🤩 pupi 😘 1 1 4 Link spre comentariu
Cesco Reputație: 86 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Salutare. Pentru mine revenirea Biancai a fost precum o schimbare de macaz, care nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa o revizitez pe aceasta domnita. De dimineață mi-am facut timp si am fost intr-o vizita scurta, voi reveni cu o recenzie mai detaliata cum gasesc ceva timp liber. Acum tot ce pot sa va spun e ca pe mine m-a intampinat aceiasi fata frumoasa si zambareata si cu siguranta mi-a facut ziua mai buna. V-o recomand si voua. 1 1 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 13, 2022 Multumesc pentru recenzie. Te mai astept! 😘 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 14, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 14, 2022 #disponibila pana la ora 20 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 15, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 15, 2022 #disponibila pana la ora 20 Link spre comentariu
cocacola11 Reputație: 118 Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Superba! 😍 La 13.10.2022 la 11:05, Bianca.bia a spus: Buna dimineața baieti. Am revenit la birou cu forte proaspete. 😘🥰 Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa va revad. 😍🤩 pupi 😘 1 1 Link spre comentariu
Ad0lf Reputație: 37 Postat Octombrie 18, 2022 Oras:Peste drum Oras:Peste drum Partajează Postat Octombrie 18, 2022 Buna Bianca. Scuze de deranj dar ti-am scris si pe whats'app si te-am întrebat daca esti astazi dupa ora 20.00 ...deci? 1 Link spre comentariu
Ciupilica Reputație: 4 Postat Octombrie 18, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Octombrie 18, 2022 Recenzie întârziată! Supr tare gagica ... Am vizitat-o in urma cu 1 sapt...arata wow...curatenie exemplara in locatie...apartament mare. Este o femeie curata..arata bine si se misca bine, e voluptoasa...cur de brasilianca si tate hudge...atitudine ok, nu te grabeste, se implica in tot. Curul e piesa, e foarte misto la doggy, sunt mare fan...ptr mine experienta avuta cu Bianca a fost de 10+. Recomand si mai revin! 1 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 19, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Buna dimineața baieti. # celor ce m-ati vizitat zilele acestea va multumesc si va astept sa ne revedem. # disponibila astăzi între 11.00-20.00 Va astept 😘 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 19, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 20, 2022 #disponibila pana la ora 20 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 21, 2022 #disponibila pana la ora 20 Link spre comentariu
Laurentiu115 Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2022 O poza cu sanii😍 Link spre comentariu
Bianca.bia Reputație: 199 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 22, 2022 3 Link spre comentariu
Andrey143 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2022 Ești și duminica la birou? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum