Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Sincer arata mai bine ca o fata de 20 de anii pele fina catifelata poze reale de acum 3 luni sa zic și țin sa vb mai mult de ce că ca nu grăbesc ca sunt singură ca revii și sincer da lucrezi mai mereu nu ma laud dar sunt o fire deschisă și stau singura lucrezi singură și pot fiu eu naturala și sa vb normal și natural nu robot cum sunt de fel . 2
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Asa ca va aștept singură în locație și daaaa garantat revenirea la mine și sunt un milf adevărat cu pele fina și catifelata și pretenosa de cine îmi place și săruturi și manageri nu fac nimic din vrăjeală dacă a-și face asta cred ca ar scri foarte multe lume despre mine dacă a-și fii dor pe vorbe va aștept cu placere și garantezi ca asa arata acum nu poze din 2007 sori bby restul e Cancan va pup și va aștept cu săruturi 😍💯💪💣🙏💎😋😘🥳❤❤ 1 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Unde am mai citit eu pe forum acum un an sau doi pasaje referitoare la pilea fina... insa atunci era piele, nu pele! 😅
madaa69 Reputație: 1325 Postat Mai 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2022 14 minutes ago, nicieu said: Unde am mai citit eu pe forum acum un an sau doi pasaje referitoare la pilea fina... insa atunci era piele, nu pele! 😅 Mie îmi amintește de sandibela 4
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 14 minute, madaa69 a spus: Mie îmi amintește de sandibela Doar la "autocorector" ca din poze nu prea pare! 🤣
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 52 minute, nicieu a spus: Doar la "autocorector" ca din poze nu prea pare! 🤣 Bai stați cumințit ca va loviți 😂💎💯 1
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Chiar acum, Emmamilf a spus: Bai stați cumințit ca va loviți 😂💎💯 1
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 1 oră în urmă, madaa69 a spus: Mie îmi amintește de sandibela te lovește nu ma dau pe una de 20 de anii stați un pik contul nui deschis de cât de 2 sp card cam asa și fac meseria asta în România de un an jumate sunt cred singura fata cu un singur număr ori unde merg cu asta practic cu poze reală nu am.cum sa pun asa poze și la ușa sa fiu baba nu sunt adevărate milf cu un singur profil un singur număr de telefon și poze reală suta la suta da pela catifelata fina bombă sexi adevărate bombă sexi asa ca va aștept baeti sa ma cunoști calma singur ori când ori unde în locație și garantata revenirea la mine 😍💪💣💎💯🥳🥳🥳🥳😁😁😁😁😁😁😁 1
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 1 oră, Emmamilf a spus: Asa ca va aștept singură în locație și daaaa garantat revenirea la mine și sunt un milf adevărat cu pele fina și catifelata și pretenosa de cine îmi place și săruturi și manageri nu fac nimic din vrăjeală dacă a-și face asta cred ca ar scri foarte multe lume despre mine dacă a-și fii dor pe vorbe va aștept cu placere și garantezi ca asa arat acum nu poze din 2007 sori bby restul e Cancan va pup și va aștept cu săruturi 😍💯💪💣🙏💎😋😘🥳❤❤
crissd Reputație: 45 Postat Mai 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 18, 2022 Acum 1 oră, Emmamilf a spus: Arati foarte bine💋💋💋 1 1
Emmamilf Reputație: 18 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 5 ore, crissd a spus: Arati foarte bine💋💋💋 Mulțumesc frumos știu bby arti superbă bine și pot garanta asta poze de acum sa zic o lună dar osa vin cu poze frumoase în scurt timp am telefonul spart pe fata mi-l schimb imediat și osa demonstreaz arat multa mai bine ca și poze sincer te pup ms mult bby 💎💣❤😘
crissd Reputație: 45 Postat Mai 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 18, 2022 Acum 9 minute, Emmamilf a spus: Mulțumesc frumos știu bby arti superbă bine și pot garanta asta poze de acum sa zic o lună dar osa vin cu poze frumoase în scurt timp am telefonul spart pe fata mi-l schimb imediat și osa demonstreaz arat multa mai bine ca și poze sincer te pup ms mult bby 💎💣❤😘 Mie imi place cum arati. Pusy 1 1
Orb1t Reputație: 2310 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 Tanti Mariana, tu esti? Esti cu pelea undercover? 😂 4
benzema09 Reputație: 4086 Postat Mai 18, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Mai 18, 2022 Acum 32 minute, Emmamilf a spus: Mulțumesc frumos știu bby arti superbă bine și pot garanta asta poze de acum sa zic o lună dar osa vin cu poze frumoase în scurt timp am telefonul spart pe fata mi-l schimb imediat și osa demonstreaz arat multa mai bine ca și poze sincer te pup ms mult bby 💎💣❤😘 Ema, mai bine lași pozele să vorbească, așa avem toți de câștigat💪😀 1 5
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 4 hours ago, Emmamilf said: Mulțumesc frumos știu bby arti superbă bine și pot garanta asta poze de acum sa zic o lună dar osa vin cu poze frumoase în scurt timp am telefonul spart pe fata mi-l schimb imediat și osa demonstreaz arat multa mai bine ca și poze sincer te pup ms mult bby 💎💣❤😘 Uite trec sa-ti fac eu cateva poze profii,pe balcon ca ai privelistea aia frumoasa pe lac. Te bagi? 1
haloowen Reputație: 4959 Postat Mai 18, 2022 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Mai 18, 2022 Acum 13 ore, Emmamilf a spus: Sincer arata mai bine ca o fata de 20 de anii pele fina catifelata poze reale de acum 3 luni sa zic și țin sa vb mai mult de ce că ca nu grăbesc ca sunt singură ca revii și sincer da lucrezi mai mereu nu ma laud dar sunt o fire deschisă și stau singura lucrezi singură și pot fiu eu naturala și sa vb normal și natural nu robot cum sunt de fel . Meamăăă arati spledida bonba secsy tea-s fute numa pele catifelata pe pele catifelata❤❤ 1 7
crissd Reputație: 45 Postat Mai 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 18, 2022 Chiar acum, haloowen a spus: Meamăăă arati spledida bonba secsy tea-s fute numa pele catifelata pe pele catifelata❤❤ Este o femeie foarte frumoasa si super sexy si are un caracter cum nu au altele dar depinde si cum se comporta barbatii cu ea. 1 1 1
madaa69 Reputație: 1325 Postat Mai 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2022 3 minutes ago, crissd said: Este o femeie foarte frumoasa si super sexy si are un caracter cum nu au altele dar depinde si cum se comporta barbatii cu ea. Daca era diferită de altele nu ne mai lua banii cand mergeam la ea 3
marinwot Reputație: 44 Postat Mai 18, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Mai 18, 2022 Mmm misto, cat stai in Cta milf Emma?
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Mai 20, 2022 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Mai 20, 2022 Nici un curvar din Constanța nu a reusit sa ajunga la doamna Emma ?
aloo02 Reputație: 212 Postat Mai 20, 2022 Telefon: Xxxx Oras:Constanța Telefon: Xxxx Oras:Constanța Postat Mai 20, 2022 Fals,sunt și curvari modești.
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3073 Postat Mai 21, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 21, 2022 Acum 4 ore, aloo02 a spus: Fals,sunt și curvari modești. Pai nu mai fi asa modest si scrie aici experienta sa stie ceilalti curvari daca merita sa se duca sau nu. Daca nu scrie nimeni ce rost mai are forumul? Doar pentru discutii fara rost? Hai ca poti!😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
cheludmx Reputație: 1033 Postat Mai 21, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 21, 2022 Salutare. Eu am ajuns. Rezumat. Vb de te ia capu. La servicii.. lasa de dorit. Oral cica np.. dar sare sa il puna rpd .. si daca ii zici ca vrei fara.. face mutre si iar vb de te ia capu, chiar daca esti BEC jos. La aspect, pt varsata ei .. arata bine un 7 Oral de 6.. scurt cat sa fie treaba buna, cu tente de deep( dar scurt) Normal de 6 ..(schimbat 3 poziti seci fara nimic special) igena 10 Fk nici nu se pune problema (e decat in meniu dar nu si fizic) In ap o dezordine cumplita. Restul e cancan. E putin pe fast.. vb multa si actiune putina. De recomandat NU De revizitat NU Spor. 5 3
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Mai 21, 2022 Postat Mai 21, 2022 16 minutes ago, cheludmx said: Salutare. Eu am ajuns. Rezumat. Vb de te ia capu. La servicii.. lasa de dorit. Oral cica np.. dar sare sa il puna rpd .. si daca ii zici ca vrei fara.. face mutre si iar vb de te ia capu, chiar daca esti BEC jos. La aspect, pt varsata ei .. arata bine un 7 Oral de 6.. scurt cat sa fie treaba buna, cu tente de deep( dar scurt) Normal de 6 ..(schimbat 3 poziti seci fara nimic special) igena 10 Fk nici nu se pune problema (e decat in meniu dar nu si fizic) In ap o dezordine cumplita. Restul e cancan. E putin pe fast.. vb multa si actiune putina. De recomandat NU De revizitat NU Spor. E clar, "revenire garantata!" 🤣🤣🤣 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum