Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 7, 2023 Postat Iunie 7, 2023 Salut Amavut placerea sa o cunosc si eu pe Anuța asta superba. 🤦♂️Nataraul de mine Abia acum🙆♂️. Este o domnita de o frumusete aparte. Nu e o slimfit, dar o bruneta cu o pereche de ohisori superbi, are si o pereche de buze...., mama, mama, pacat ca... 🙈. Este dotata cu pereche de sâni unici, piele fina, o piersicuta fff faina...... Nu mai zic mai multe pt ca sunt un mare Natarau ca nu am vizitato pina acum🙈. Am petrecut alaturi de Anuța o seara(într-o seara) super relaxanta. E genul acela "de nu mai vrei sa pleci de la ea. Face tot posibilul sa te simti bine. Am iesi de la ea dupa citeva imbratisari, si cu un zimbet tâmp, relaxat.... Astfel de intilniri sunt cele care ramin undea acolo in minte si ți le amintesti cu placere😜🤪🤪🤪 DE VIZITAT SI REVIZITAT CU PLACERE PS Pe Anuța as legao cu lanțuri sa nu mai plece de la noi (nu e singura) 😜 5 1 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 8, 2023 Acum 8 ore, Flx01 a spus: Salut Amavut placerea sa o cunosc si eu pe Anuța asta superba. 🤦♂️Nataraul de mine Abia acum🙆♂️. Este o domnita de o frumusete aparte. Nu e o slimfit, dar o bruneta cu o pereche de ohisori superbi, are si o pereche de buze...., mama, mama, pacat ca... 🙈. Este dotata cu pereche de sâni unici, piele fina, o piersicuta fff faina...... Nu mai zic mai multe pt ca sunt un mare Natarau ca nu am vizitato pina acum🙈. Am petrecut alaturi de Anuța o seara(într-o seara) super relaxanta. E genul acela "de nu mai vrei sa pleci de la ea. Face tot posibilul sa te simti bine. Am iesi de la ea dupa citeva imbratisari, si cu un zimbet tâmp, relaxat.... Astfel de intilniri sunt cele care ramin undea acolo in minte si ți le amintesti cu placere😜🤪🤪🤪 DE VIZITAT SI REVIZITAT CU PLACERE PS Pe Anuța as legao cu lanțuri sa nu mai plece de la noi (nu e singura) 😜 Îți mulțumesc pentru vizită,mi-a făcut plăcere compania ta!☺️💋💋 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 8, 2023 Buna dimineața!☀️☀️☀️ ♥️Mai sunt in oras doar 3 zile♥️ Disponibila până la 21:00 Programarile pe whap!☺️♥️♥️♥️
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 8, 2023 Postat Iunie 8, 2023 La 07.06.2023 la 12:52, Anaxxx27 a spus: Bună dragilor , am schimbat iarăși locația.. Tot la Adora Park 😅 Am locuri libere începând de la ora 14 Acum 3 ore, Anaxxx27 a spus: Jur ca esti mai frumoasa, senzuala, feminina, sexoasa in realitate😘😘😘🤗🤗🤗 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Jur ca esti mai frumoasa, senzuala, feminina, sexoasa in realitate😘😘😘🤗🤗🤗 Ți-am mai zis care este treaba cu pozele 😂😂😂 că nu ies bine in ele 😂😂♥️♥️ 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 8, 2023 Buna seara dragilor! Vă anunț că doar mâine voi mai fi activă la voi in oraș Va aștept mâine pentru o ultimă întâlnire:) Programarile pe whap Voi fi la fel de matinala ca de obicei💋♥️ Pupici 💋💋💋 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 9, 2023 Bună dimineața 😊 Disponibila pana la ora 21
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 9, 2023 Postat Iunie 9, 2023 Acum 43 minute, Anaxxx27 a spus: Ce rozosine tocuriiii, 🙈 1 1 1
mrwick Reputație: 868 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 9, 2023 Tocurile ca tocuri dar ce arsenal se ascunde sub sutien🧐, bună rău gagica! A dracu norocos mai a fost cel pe care lai lăsat să îți facă pozele😪. 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 9, 2023 Acum 17 minute, mrwick a spus: Tocurile ca tocuri dar ce arsenal se ascunde sub sutien🧐, bună rău gagica! A dracu norocos mai a fost cel pe care lai lăsat să îți facă pozele😪. Gata ,ți-a trecut supărarea?♥️😂😂
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 9, 2023 Am locuri libere de la ora 18:10 vă aștept pe whatsapp sa fixam o întâlnire 🫀
mrwick Reputație: 868 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 9, 2023 1 oră în urmă, Anaxxx27 a spus: Gata ,ți-a trecut supărarea?♥️😂😂 Nu da din casă, vrei să știe lumea că suntem în divorț🤣🤣🤣
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Iunie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 10, 2023 Helllo.. vizita mea la voi a luat sfârșit!😶♥️♥️ Va mulțumesc pentru toate vizitele,și poate ne vedem prin august din nou 😄♥️ Dar până atunci va zic la revedere !♥️☀️☺️ Pupici Weekend fain sa aveți!♥️☀️😄
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Azi-noapte eu am visat 😇 Că pe Ana am saturat😘 De visu' se va împlini Ana sigur va veni🙏 Îmi e dor să o iubesc❤️ Pe buze s-o pupacesc Dar ea așa ceva nu face 😔 Nici atunci când stă pe toace 🤪 Și când e cu noi in pat E interzis la pupat 🙊 Multe am mai făcut în vis Ceva frumos de nedescris🫣 Până devine realitate Frumoasa e prin altă parte. 😭 Mi-e dor de suflețelul tău Hai vino in sătucul meu😘 3 2 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 7, 2023 Acum 13 minute, anthonio a spus: Azi-noapte eu am visat 😇 Că pe Ana am saturat😘 De visu' se va împlini Ana sigur va veni🙏 Îmi e dor să o iubesc❤️ Pe buze s-o pupacesc Dar ea așa ceva nu face 😔 Nici atunci când stă pe toace 🤪 Și când e cu noi in pat E interzis la pupat 🙊 Multe am mai făcut în vis Ceva frumos de nedescris🫣 Până devine realitate Frumoasa e prin altă parte. 😭 Mi-e dor de suflețelul tău Hai vino in sătucul meu😘 Îți mulțumesc pentru poezie !😊🥳 cine știe când ne intersectam din nou 😳📌😇 1 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus: cine știe când ne intersectam din nou 😳📌😇 Îngerașul păzitor😇 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Septembrie 7, 2023 Postat Septembrie 7, 2023 Acum 4 ore, anthonio a spus: Azi-noapte eu am visat 😇 Că pe Ana am saturat😘 De visu' se va împlini Ana sigur va veni🙏 Îmi e dor să o iubesc❤️ Pe buze s-o pupacesc Dar ea așa ceva nu face 😔 Nici atunci când stă pe toace 🤪 Și când e cu noi in pat E interzis la pupat 🙊 Multe am mai făcut în vis Ceva frumos de nedescris🫣 Până devine realitate Frumoasa e prin altă parte. 😭 Mi-e dor de suflețelul tău Hai vino in sătucul meu😘 Dă-ți cu reveneala! Visezi SF-uri? 😀😀😀 3
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Acum 7 minute, Flx01 a spus: Dă-ți cu reveneala! Visezi SF-uri? 😀😀😀 Așa sunt adolescenți 😂😂😂!! 3
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 Acum 11 ore, Flx01 a spus: Dă-ți cu reveneala! Visezi SF-uri? 😀😀😀 Măcar de visele lasă-mă să mă bucur🤪 2
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 13 ore, Semakone a spus: Așa sunt adolescenți 😂😂😂!! O s-ai îndeplinesc cât de curând visul 😂😳😳 1 1 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 8, 2023 Hei frumoșilor,va era dor de mine ?😊Începând de astăzi voi fi activa la voi in oraș 5 zile 👅 📌locatia :Adora Park 📌serviciile și prețurile sunt pe site la pagina 1 📌programările prin sms/whap 📌am rugămintea sa-mi confirmați cu 1 h dacă ajungeți sau nu ☺️😘 va pupacesc aștept sa ne vedem și sa ne revedem😃❤️❤️❤️ 5
Rafaelooo Reputație: 1730 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 8, 2023 În sfârșit, bine ai revenit la noi. Pupici....😘😘😘 1
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 43 minute, Rafaelooo a spus: În sfârșit, bine ai revenit la noi. Pupici....😘😘😘 Pupici aștept sa ne revedem !❤️❤️ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum