SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 25, 2022 Acum 13 ore, Swescoooo a spus: E de 10* frumoasa, corp excelent. Când ma întorc din Polonia sunt la tine fata mea. Putin speriata ca o filmez cu telefonul pentru ca așteptăm un apel important dar mi-a atras atenția cu respect. În 40min ma omorât. Nu ai ce sa ii reproșezi din nici un punct de vedere . Te pup fata mea! Sti tu cine iti scrie. Acum 13 ore, nosurrender96 a spus: Am vizitat-o si eu pe domnisoara Sara si pot spune ca merita fiecare bănuț, o fata cu un corp superb si atitudine nota 10 din partea mea 🙈❤ De revenit cu siguranta cand mai vine la Baia Mare. Vă Multumesc și vă pup cu drag 🥰
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iunie 25, 2022 Din cauza unei mici urgente a trebuit sa plec mai repede ,ne auzim in luna Iulie pupici
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iunie 25, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iunie 25, 2022 Sper ca ti-a placut la noi sara. Nu sti aproximativ pe cand in iulie te intorci?
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2022 Postat Iunie 25, 2022 Acum 58 minute, SmallSara202 a spus: Din cauza unei mici urgente a trebuit sa plec mai repede ,ne auzim in luna Iulie pupici griji de tine 😘
kuky85 Reputație: 24 Postat Iunie 25, 2022 Postat Iunie 25, 2022 Acum 5 ore, SmallSara202 a spus: Din cauza unei mici urgente a trebuit sa plec mai repede ,ne auzim in luna Iulie pupici Off. chiar cand ti-am scris si eu. Te asteptam in iulie atunci. Pe whatsup te pot contacta ? Mersi. Seara frumoasa 1
pitiku Reputație: 354 Postat Iunie 26, 2022 Oras:Allover Oras:Allover Postat Iunie 26, 2022 Am vizitat și eu pe Sara ieri cred ca am fost ultimul client înainte de plecarea intempestiva. Programarea cu 3 ore înainte pe Whatsupp reprogramata pe la 14.30 (cred ca era grăbită sa plece) în fine facila și ok. Locatia: o garsoniera vis a vis de Vivo Baia Mare ușor de găsit foarte ok pt astfel de activități, baie ok cu geluri multe, apa de gura, prosoape etc Sara e o tânără frumoasa, cam 1.60 și 50 kg frumos dispuse, bronzata bini di tat! Silicoane mari (cupa D cred) , hialuron în buze, brazilian ass! Piele fina, fresh și e genul de fata pe care o vezi în club și o vrei sa îți fie iubita. Cu siguranță dacă o vezi pe strada întorci capul. Am servit 30 min (din păcate numa atât sa putut) în care am avut parte de ON cu CIM și NP în 2 poziții cumva fără senzația de a fi grăbit însă e de aprofundat; ON okish oricum aveam maciuca sculata de cum am văzut-o de după ușa in lenjerie neagra cu tzatele la vedere; NP: e ok e acolo cu tine , geme discret , sa umezit fără gel un mare plus , da contre , chiar nimic de reprosat; Gfe: e agreabila eu cred ca din cauza ca era pe fuga nu am fost chiar într-o perioada bună și poate și "chimie" nu e ca nah chel cu burta nu sunt visul unei tinere 😀; Halatul: 200 lei bine investiti cu promisiunea când va reveni în Iulie după spusele ei o sa ne sincronizam pt 1 ora (sau mai bine) sa ne simțim mai bine. Sara succes și grija de tine sper sa ne revedem curând! 1 2
Vizitator raduuuu Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Salutare ! Am vizitat-o și eu pe Sara, am luat legătura cu ea prin Whatsupp, treaba bună fata asta , sper sa stea pe la noi cât de mult , 10 pe linie !
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iulie 8, 2022 Ceauu😘de mâine (9 Iulie)o sa fiu disponibilă in Baia Mare aceeași locație lângă Vivo Mall .Vă aștept cu drag 1
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 44 minute, SmallSara202 a spus: Ceauu😘de mâine (9 Iulie)o sa fiu disponibilă in Baia Mare aceeași locație lângă Vivo Mall .Vă aștept cu drag Cat stai?
noanonymus Reputație: 431 Postat Iulie 8, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 8, 2022 La 14.06.2022 la 22:38, SmallSara202 a spus: Wow ați început cu răutăți ,dacă sunt ocupată nu am cum sa rasp dar dacă văd mesajul răspund înapoi …. Răutăcioși sunt peste tot, nu trebuie pus la suflet ceea ce vorbesc ei😘
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Acum 6 ore, noanonymus a spus: Răutăcioși sunt peste tot, nu trebuie pus la suflet ceea ce vorbesc ei😘 Dacă fata și lumea a sărit peste acel hop,la ce ajuta săi dai reply iar la acea postare?Sara are buletin de Baia Mare așa ca terminativa cu poveștile aiurea.Rar fac eu intervenții de genul asta dar fata asta chiar e ok din toate punctele de vedere,și dacă nu ar exista anumite probleme mentale pe BM atunci am beneficia non stop de fete/femei ca ea.
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iulie 9, 2022 Buna dimineața sunt disponibilă pentru programări 🥰
Atti23 Reputație: 20 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Postat Iulie 9, 2022 Ți-am scris și pe whats te-am și sunat păcat că nu ai avut timp dragă
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iulie 9, 2022 Buna sara,nu stiu de ce cand te sun tot imi intra ocupat,oare m-ai pus pe ocupat,nu stiu de ce,te tot sun,ii numarul cu 142 la final,raspunde-mi te rog
noanonymus Reputație: 431 Postat Iulie 9, 2022 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Iulie 9, 2022 Acum 5 ore, danezudan a spus: Dacă fata și lumea a sărit peste acel hop,la ce ajuta săi dai reply iar la acea postare?Sara are buletin de Baia Mare așa ca terminativa cu poveștile aiurea.Rar fac eu intervenții de genul asta dar fata asta chiar e ok din toate punctele de vedere,și dacă nu ar exista anumite probleme mentale pe BM atunci am beneficia non stop de fete/femei ca ea. Eu încurajam fata, este interzis? Și exprimă-te mai coerent dacă tot faci rar intervenții, ca să înțeleagă lumea ce vrei să spui, bine că nu intervii mai des, e spre binele tău, că te faci de râs! Scuze Sara😘 1
ionut8284 Reputație: -41 Postat Iulie 9, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 9, 2022 Acum 3 ore, SmallSara202 a spus: Buna dimineața sunt disponibilă pentru programări 🥰 Nu inteleg blochezi numere doar asa 937 la final sunt client de a tau raspunde te rog
mccristi Reputație: -55 Postat Iulie 9, 2022 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Postat Iulie 9, 2022 La 08.07.2022 la 15:07, SmallSara202 a spus: Ceauu😘de mâine (9 Iulie)o sa fiu disponibilă in Baia Mare aceeași locație lângă Vivo Mall .Vă aștept cu drag BUNĂ 😉 SATU MARE ÎL AI ÎN PLAN 😜
putzulica flocoasa Reputație: 5 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iulie 9, 2022 Acum 3 ore, putzulica flocoasa a spus: Buna sara,nu stiu de ce cand te sun tot imi intra ocupat,oare m-ai pus pe ocupat,nu stiu de ce,te tot sun,ii numarul cu 142 la final,raspunde-mi te rog,sunt baiatul ce a avut programare la tine acum doua sambete,la ora 15:30,dar din pacate ai avut o urgenta si a trebuit sa pleci
divinul Reputație: 498 Postat Iulie 9, 2022 Postat Iulie 9, 2022 Colegi, ajuns si eu la Sara de data asta. Programare pe Wats up, Sara promta si punctuala. Reconfirmat cu 30 min inaint Locatia langa Vivo blocul turn, apartament ok, de 9. Sara m a intampinat direct goala pusca. M am inmuiat tot. Ma rog genunchii doar ca ce trebe s a intarit instant 😜. Fata e o draguta, miniona, blonda, tinerica, fundulet belea, tatze siliconate de filme. Pasarica mica si delicioasa. Aspect de 9+ zic Actiunea: ON de 8, bunicel, fara vecini; de apreciat ca are CIM in meniu NP de 8, se misca ok, funduletul ala e belea, am apucat 2 pozitii si gata am fost. Data viitoare am promis 1 ora. Colegi recomand, pasare mai rara pe la noi. Ciocane tari. Multumesc Sara 2
pitiku Reputație: 354 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Allover Oras:Allover Postat Iulie 9, 2022 Acum 9 ore, mccristi a spus: BUNĂ 😉 SATU MARE ÎL AI ÎN PLAN 😜 Toate fetele mai okish când au trecut pe la SM au plecat inpuscate ( eu am futut câteva din ele și la SM și la BM )! E o atmosfera de peshti nasparlie fratica la SM de aia nu aveți fete și mereti sa futeti la Cluj , Oradea sau Baia Mare. Nu mi-o luați în nume de rău însă relatez experienta proprie după mai mult de 1 an și ceva de când activez în zona.
knoxville7 Reputație: 21 Postat Iulie 10, 2022 Postat Iulie 10, 2022 3 hours ago, SmallSara202 said: Buna dimineața 🥰Disponibilă pentru programări 🥰 Hello, marti vei fi de dimineata?
SmallSara202 Reputație: 366 Postat Iulie 10, 2022 Oras:Aleea Viitorului Oras:Aleea Viitorului Autor Postat Iulie 10, 2022 Acum 2 ore, knoxville7 a spus: Hello, marti vei fi de dimineata? Stau cam o sapt apx 😁
ionut8284 Reputație: -41 Postat Iulie 10, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 10, 2022 Acum 2 minute, SmallSara202 a spus: Stau cam o sapt apx 😁 tu blochezi numere doar asa ca esti plina tu de figuri 2
Fabievil008 Reputație: -8 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 18 hours ago, SmallSara202 said: Stau cam o sapt apx 😁 Buna,anilingus pasiv se poate?
Fabievil008 Reputație: -8 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 6 hours ago, SmallSara202 said: Neata🤗Sunt disponibilă pentru programări Accepti anilingus?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum