Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Acum 2 ore, danycernat a spus: Nicieu cuceritorul, biruitorul&chiparosul... Alea te pupa de bucurie ca nu prea le futi (5minute maxim) in cele 2-3 ore pe care le achiti... Dăăă....😝🙃😝 Adplm, eram sigur ca se vor gasi o groaza de oameni sa comenteze postarea mea... mai bine imi bagam un băț in cur decat sa pun ceva aici sa citeasca toti... doar ce am spus ca nu sunt nici frumos nici chiparos, nici nu arunc cu banii... de ce trebuie sa facem mare haz dintr-o postare oarecare, nu o putem lasa asa cum a picat? Trebuie sa cautam motivatie sau scuze... Sa revenim la subiectul topicului, adica pasarica pe gratis, daca aveti ceva sa impartasiti cu mine, am topic deschis de anul trecut cu discutii non sens, off topic si barfe! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9635 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 28, 2022 1 oră în urmă, nicieu a spus: Adplm, eram sigur ca se vor gasi o groaza de oameni sa comenteze postarea mea... mai bine imi bagam un băț in cur decat sa pun ceva aici sa citeasca toti... doar ce am spus ca nu sunt nici frumos nici chiparos, nici nu arunc cu banii... de ce trebuie sa facem mare haz dintr-o postare oarecare, nu o putem lasa asa cum a picat? Trebuie sa cautam motivatie sau scuze... Sa revenim la subiectul topicului, adica pasarica pe gratis, daca aveti ceva sa impartasiti cu mine, am topic deschis de anul trecut cu discutii non sens, off topic si barfe! Iar ne trimiti la seminte? 🤣🤣 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 1 hour ago, nicieu said: Adplm, eram sigur ca se vor gasi o groaza de oameni sa comenteze postarea mea... mai bine imi bagam un băț in cur decat sa pun ceva aici sa citeasca toti... doar ce am spus ca nu sunt nici frumos nici chiparos, nici nu arunc cu banii... de ce trebuie sa facem mare haz dintr-o postare oarecare, nu o putem lasa asa cum a picat? Trebuie sa cautam motivatie sau scuze... Sa revenim la subiectul topicului, adica pasarica pe gratis, daca aveti ceva sa impartasiti cu mine, am topic deschis de anul trecut cu discutii non sens, off topic si barfe! Sa stii ca postarile tale , 99%, le privim (unii dintre noi) cu cea mai mare intelegere&compasiune&empatie, adeca ne consideram binecuvantati ca nu suntem in pielea ta☺. Insa, la 1%, nu ne mai puthem habține (deh,varsta...) si mai spunem lucrurilor pe nume! Sper ca nu te deranjeaza...🙄 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 6 hours ago, nicieu said: Adplm, eram sigur ca se vor gasi o groaza de oameni sa comenteze postarea mea... mai bine imi bagam un băț in cur decat sa pun ceva aici sa citeasca toti... doar ce am spus ca nu sunt nici frumos nici chiparos, nici nu arunc cu banii... de ce trebuie sa facem mare haz dintr-o postare oarecare, nu o putem lasa asa cum a picat? Trebuie sa cautam motivatie sau scuze... Sa revenim la subiectul topicului, adica pasarica pe gratis, daca aveti ceva sa impartasiti cu mine, am topic deschis de anul trecut cu discutii non sens, off topic si barfe! Nu intru pe topicul ala ca poate e pe bani ceva si nu vreau sa stiu despre astfel de lucruri. 250euro la 7min de centru? 🤣🤣 si ai mai zis-o si pe aia cu batul 🤣🤣 Stiu ca e tardiv. La multi ani! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Acum 5 ore, danycernat a spus: Sa stii ca postarile tale , 99%, le privim (unii dintre noi) cu cea mai mare intelegere&compasiune&empatie, adeca ne consideram binecuvantati ca nu suntem in pielea ta☺. Insa, la 1%, nu ne mai puthem habține (deh,varsta...) si mai spunem lucrurilor pe nume! Sper ca nu te deranjeaza...🙄 Spune ce doresti, nu imi pasa... am zis doar ca ati facut tovanga si discutati toti despre postarea mea, ma rog... Iar partea cu te simti binecuvantat ca nu esti in pielea mea, nici nu vreau sa dezvolt si nici nu vreau sa inteleg unde sau la ce a avut trimitere. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Acum 6 ore, talibanu a spus: Iar ne trimiti la seminte? 🤣🤣 Acum 38 minute, Orb1t a spus: Nu intru pe topicul ala ca poate e pe bani ceva si nu vreau sa stiu despre astfel de lucruri. 250euro la 7min de centru? 🤣🤣 si ai mai zis-o si pe aia cu batul 🤣🤣 Stiu ca e tardiv. La multi ani! 🤣 E ultima postare la care va raspund... puteti sa bagati batul prin gard cat doriti! Link spre comentariu
danycernat Reputație: 436 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 29 minutes ago, nicieu said: E ultima postare la care va raspund... puteti sa bagati batul prin gard cat doriti! Daca nu iti inchizi contul , n-ai facut nimik!😀 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Acum 4 minute, danycernat a spus: Daca nu iti inchizi contul , n-ai facut nimik!😀 Ai vrea, sau ti-ai dori? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2022 19 hours ago, nicieu said: Adplm, eram sigur ca se vor gasi o groaza de oameni sa comenteze postarea mea... mai bine imi bagam un băț in cur decat sa pun ceva aici sa citeasca toti... doar ce am spus ca nu sunt nici frumos nici chiparos, nici nu arunc cu banii... de ce trebuie sa facem mare haz dintr-o postare oarecare, nu o putem lasa asa cum a picat? Trebuie sa cautam motivatie sau scuze... Sa revenim la subiectul topicului, adica pasarica pe gratis, daca aveti ceva sa impartasiti cu mine, am topic deschis de anul trecut cu discutii non sens, off topic si barfe! Pai dacă știai ca se vor găsi, de ce ai mai postat? Ca aparent e un non sens. Și apoi dacă tot ai postat nu e normal ca să schimbi idei cu oamenii care au răspuns postării tale? Și spun asta, chiar dacă unele sint împotriva ideilor tale la urma urmei din contradicții apare calitatea.. Chiparosule! 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 On 5/12/2022 at 11:53 AM, andreeakvl98 said: Multumesc. Sper să nu o luați în nume de rău mica mea minciunică. Dacă vrei să atragi atenția bărbaților trebuie să scrii " **** gratis" 😂. Până acum nu am primit nici o ofertă, sper să funcționeze😢. Mersi de pont 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 On 5/13/2022 at 12:07 PM, andreeakvl98 said: Sa înțeleg ca ești fan Dani Mocanu? Sa îmi dai și mie nr tău sa îl bag la block.😂. "Bombarider"- om fără caracter, arfist, asculta muzica(fără câști) în transportul în comun, folosește apelativul "fă" din placere. Manca semințe și își scuipă cojile pe adidașii lui AddiBas. Tocmai ce l-ai descris pe administratorul forum-ului, fara sa vrei :))) Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9635 Postat Iunie 29, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2022 Acum 38 minute, KimInLove a spus: Tocmai ce l-ai descris pe administratorul forum-ului, fara sa vrei :))) Inesuko, tu esti soro? 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 1 minute ago, talibanu said: Inesuko, tu esti soro? Da :)))))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 3 minutes ago, talibanu said: Inesuko, tu esti soro? Am intrat fiindca m-a atras Titlul cu pasarica gratis , in flacari. Dar am ajuns sa citesc pana la ultima Pagina Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9635 Postat Iunie 29, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2022 Acum 3 minute, KimInLove a spus: Am intrat fiindca m-a atras Titlul cu pasarica gratis , in flacari. Dar am ajuns sa citesc pana la ultima Pagina Bineee...te iert :)) dar data viitoare sa ceri voie 🤣🤣 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Iunie 29, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 29, 2022 Acum 48 minute, KimInLove a spus: Tocmai ce l-ai descris pe administratorul forum-ului, fara sa vrei :))) inesuka bombardier este cel cu coaja de bmw in care te-ai fotografiat tu langa el si ai pus poza pe topic, cel cu 1 milion de km pe ceas, volan pe dreapta,toti martorii aprinsi in bord si care pune motorina de 50 de lei. 5 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2139 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 4 minutes ago, KimInLove said: Am intrat fiindca m-a atras Titlul cu pasarica gratis , in flacari. Dar am ajuns sa citesc pana la ultima Pagina Sper ca te-ai amuzat copios. Dar trebuie sa te intreb pt un prieten. Fk faci? 🤣 tot 250, nu? 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 2 minutes ago, pisicuts said: inesuka bombardier este cel cu coaja de bmw in care te-ai fotografiat tu langa el si ai pus poza pe topic, cel cu 1 milion de km pe ceas, volan pe dreapta,toti martorii aprinsi in bord si care pune motorina de 50 de lei. Du-te dracu , mă nu mai are voie omul sa aiba prieteni in UK :)))) m-a dus omul din Northampton pana in Darlington , am economisit 450£ la Uber ce ma intereseaza pe mine de BMW -ul lui , doar nu-i barbate-miu tu fumezi tigarile in pat , pe cearsaf , in dormitor si te vezi domn ? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 29, 2022 4 minutes ago, Orb1t said: Sper ca te-ai amuzat copios. Dar trebuie sa te intreb pt un prieten. Fk faci? 🤣 tot 250, nu? 🤣🤣 De lire 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 5 minutes ago, Orb1t said: Sper ca te-ai amuzat copios. Dar trebuie sa te intreb pt un prieten. Fk faci? 🤣 tot 250, nu? 🤣🤣 Da, sunteti geniali nu fac FK, dar la ora actuala am 250, da. De Euro 😂 m-au smecherit bombardierii de care spune pisicuts Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 1 minute ago, g2br13l said: De lire 😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 7 minutes ago, talibanu said: Bineee...te iert :)) dar data viitoare sa ceri voie 🤣🤣 Sigur. Imi permiti sa mai raman putin aici sau ma dai afara? dar daca nu raman eu , sa nu ramana nici pisicuts ! Link spre comentariu
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 29, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Iunie 29, 2022 Acum 10 minute, KimInLove a spus: Sigur. Imi permiti sa mai raman putin aici sau ma dai afara? dar daca nu raman eu , sa nu ramana nici pisicuts ! pai te primim dar cu promisiunea ca vi pe aici ...la mare ,la plaja si la ce pica . sau ai venit doar sa tragi cu ochiul nu si cu pasarica ?KimInLove cu sau fara BMW poate ne ajuti sa intelegem si ce sti sa faci nu numai sa intelegem cum gandesti. Dar la niste preturi mai romanesti sau macar in lire ...dar turcesti . 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 8 minutes ago, pisicuts said: inesuka bombardier este cel cu coaja de bmw in care te-ai fotografiat tu langa el si ai pus poza pe topic, cel cu 1 milion de km pe ceas, volan pe dreapta,toti martorii aprinsi in bord si care pune motorina de 50 de lei. Mi-a ajuns coletul si voiam sa imi fac poze in fustita cum iti place tie dar nu le meriti fiindca imi jignesti soferii din Anglia care ma lasa sa le conduc masina prin toate parcarile, fara sa am permis :)))) Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 6 minutes ago, gica 1955 said: pai te primim dar cu promisiunea ca vi pe aici ...la mare ,la plaja si la ce pica . sau ai venit doar sa tragi cu ochiul nu si cu pasarica ?KimInLove cu sau fara BMW poate ne ajuti sa intelegem si ce sti sa faci nu numai sa intelegem cum gandesti. Dar la niste preturi mai romanesti sau macar in lire ...dar turcesti . Dar nu caut clienti . Am vazut ca e topic de caterinca si mi-a placut sa citesc pana la final :))) m-am stabilit in Anglia. E lira 5,9 si uneori ajunge la 6,3 :)) la Constanta am familie si barbati in fata carora ma dau sfanta si inocenta , nu pot sa lucrez. Am fost si eu Undercover pentru cateva zile ca sunt hoata si stiu sa ma ascund :))):))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate