Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 30 minute, andreeakvl98 a spus: Să fac FK pentru 50 de lei? Mai bine nu mai fac.😇 Așa sigur fac mai raruț. Eu nu am zis sa faci FK pe 50 de lei, era de preferabil sa faci selectiv, acolo unde simti tu, dar nu ma bag eu in deciziile tale.
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 minute, nicieu a spus: Eu nu am zis sa faci FK pe 50 de lei, era de preferabil sa faci selectiv, acolo unde simti tu, dar nu ma bag eu in deciziile tale. Dupa aia ziceai ca de ce ma favorizeaza!🤣 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 1 minut, carpe_diem a spus: Dupa aia ziceai ca de ce ma favorizeaza!🤣 Taci ma ca si cu mine se ling pizdele, chiar daca nu sunt asa frumos ca tine... insa I am a great kisser!😅
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iunie 27, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: Taci ma ca si cu mine se ling pizdele, chiar daca nu sunt asa frumos ca tine... insa I am a great kisser!😅 Asa te-au mintit? Si ai si crezut? 7
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Daca ma lasa babele sa stau jos in autobuz, se considera ca am o sansa?🤣🤣 4
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 18 minute, talibanu a spus: Asa te-au mintit? Si ai si crezut? Nu am platit niciodata sa ma ling cu vreuna... si am avut acces si la vreo doua care nu aveau in meniu, dar nu o sa zic despre ele.
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 6 minutes ago, nicieu said: Nu am platit niciodata sa ma ling cu vreuna... si am avut acces si la vreo doua care nu aveau in meniu, dar nu o sa zic despre ele. Nu spune frumosule, chiparosule. Tine pt tine. 🤣 pe tine ma bazam pt un raspuns la intrebarea de mai sus. N-o mai fac 🤣
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 38 minute, nicieu a spus: Eu nu am zis sa faci FK pe 50 de lei, era de preferabil sa faci selectiv, acolo unde simti tu, dar nu ma bag eu in deciziile tale. Mulțumesc pentru idee. Momentan rămân la a mea. Acum 20 minute, Orb1t a spus: Daca ma lasa babele sa stau jos in autobuz, se considera ca am o sansa?🤣🤣 În acest caz, poate poate iti ofer pe OBRAZ.
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 4 minutes ago, andreeakvl98 said: Mulțumesc pentru idee. Momentan rămân la a mea. În acest caz, poate poate iti ofer pe OBRAZ. Dar ma lasa pe locul de la geam. Am uitat sa specific. 🤣e prea putin pe Obraz. Locul de la geam se considera loja. 🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 minute, andreeakvl98 a spus: Mulțumesc pentru idee. Momentan rămân la a mea. În acest caz, poate poate iti ofer pe OBRAZ. Eu nu ti-am dat nici o idee, doar am zis care e viziunea mea... eu sunt constient ca tu vrei sa faci FK cat mai redus, spre deloc (oricum ai toate sansele 🤣) altfel nu puneai salariul minim pe economie la tarif 🤣 oricum, nu-mi pasa de ceea ce se intampla, este afacerea ta, tu esti sefa 🤣 Acum 12 minute, Orb1t a spus: Nu spune frumosule, chiparosule. Tine pt tine. 🤣 pe tine ma bazam pt un raspuns la intrebarea de mai sus. N-o mai fac 🤣 Este tardiv 🤣
Orb1t Reputație: 2222 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 9 minutes ago, nicieu said: Eu nu ti-am dat nici o idee, doar am zis care e viziunea mea... eu sunt constient ca tu vrei sa faci FK cat mai redus, spre deloc (oricum ai toate sansele 🤣) altfel nu puneai salariul minim pe economie la tarif 🤣 oricum, nu-mi pasa de ceea ce se intampla, este afacerea ta, tu esti sefa 🤣 Este tardiv 🤣 Tardiv zici? 🤣 niciodata nu se stie. Am uitat ceva. La multi ani! 🤣🤣
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 minute, Orb1t a spus: Tardiv zici? 🤣 niciodata nu se stie. Am uitat ceva. La multi ani! 🤣🤣 Cu ocazia asta va urez si eu Craciun fericit pentru anul trecut!🤣 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 27, 2022 1 oră în urmă, nicieu a spus: Taci ma ca si cu mine se ling pizdele, chiar daca nu sunt asa frumos ca tine... insa I am a great kisser!😅 Acum 43 minute, nicieu a spus: Nu am platit niciodata sa ma ling cu vreuna... si am avut acces si la vreo doua care nu aveau in meniu, dar nu o sa zic despre ele. ....te-or fi sarutat pentru bonus ....si eu daca las bonus sunt sarutat mai ceva ca Tiriac ....cu cat e mai mare cu atat mai mult .
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Acum 6 minute, gica 1955 a spus: ....te-or fi sarutat pentru bonus ....si eu daca las bonus sunt sarutat mai ceva ca Tiriac ....cu cat e mai mare cu atat mai mult . Tiriac? Puteai sa zici macar Tzanca Uraganul 🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 27, 2022 Acum 17 minute, carpe_diem a spus: Tiriac? Puteai sa zici macar Tzanca Uraganul 🤣 Ala nu are 80 de ani...
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Chiar acum, gica 1955 a spus: Ala nu are 80 de ani... Deci esti la curent cu mondenitatile!😁 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 27, 2022 Acum 2 minute, carpe_diem a spus: Deci esti la curent cu mondenitatile!😁 Oarecum ....stiu de exemplu cat de sarutat este NICIEU Am citit astăzi in presa de divertisment. Legenda spune ca toate cad lesinate cand ii vad portofelul . 2
felix001 Reputație: 603 Postat Iunie 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Postat Iunie 27, 2022 Acum 1 minut, gica 1955 a spus: Oarecum ....stiu de exemplu cat de sarutat este NICIEU Am citit astăzi in presa de divertisment. Legenda spune ca toate cad lesinate cand ii vad portofelul . Plin 1 2
mihaita2020 Reputație: 868 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 1 oră în urmă, nicieu a spus: Nu am platit niciodata sa ma ling cu vreuna... si am avut acces si la vreo doua care nu aveau in meniu, dar nu o sa zic despre ele. Nici în particular nu zici??
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iunie 27, 2022 Na ca s-a activat mihaita!🤣 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 27, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 27, 2022 Acum 2 minute, mihaita2020 a spus: Nici în particular nu zici?? Zice daca ii dai 240 de euro. "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primește nimic " FILANTROPICA filmul preferat al lui NICIEU ...mare scenarist ,cel mai iubit dintre pământeni...vorba lui MARGINEANU: Ma iubeste femeile ,si ie moarte dupa ....portofelul meu
mihaita2020 Reputație: 868 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 I-a ziceti-mi mai bine ce fete sunt prin Mamaia nord, ca pe Dianne am pierdut-o, nu mai are locație de mâine.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 ore, gica 1955 a spus: Zice daca ii dai 240 de euro. "Mana intinsa care nu spune o poveste nu primește nimic " FILANTROPICA filmul preferat al lui NICIEU ...mare scenarist ,cel mai iubit dintre pământeni...vorba lui MARGINEANU: Ma iubeste femeile ,si ie moarte dupa ....portofelul meu Acum na, te pun secretar ca mi-a placut negocierea ta... cat despre cealalta parte a postarii... nu oi fi eu prea frumos, dar am vrajeala mea... si spun asta pentru ca in principiu platesc abia la sfarsit si deci nu m-am lins cu niciuna pentru ca am lasat ceva in plus... de obicei nu prea las bani in plus... si au fost cazuri in care am fost o singura data... restul e can-can si subiect de discutie sa mai treaca timpul si supararea.
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Postat Iunie 27, 2022 Acum 4 ore, mihaita2020 a spus: Nici în particular nu zici?? Mihaita tata, daca ai fi vrut vreo informatie corect ar fi fost sa mi-o ceri direct in privat, mai ales ca m-ai intrebat chestia asta, nu crezi? Oricum nu ti-as fi spus, dar asta e alta mancare de peste 🤣
danycernat Reputație: 446 Postat Iunie 28, 2022 Postat Iunie 28, 2022 9 hours ago, nicieu said: Acum na, te pun secretar ca mi-a placut negocierea ta... cat despre cealalta parte a postarii... nu oi fi eu prea frumos, dar am vrajeala mea... si spun asta pentru ca in principiu platesc abia la sfarsit si deci nu m-am lins cu niciuna pentru ca am lasat ceva in plus... de obicei nu prea las bani in plus... si au fost cazuri in care am fost o singura data... restul e can-can si subiect de discutie sa mai treaca timpul si supararea. Nicieu cuceritorul, biruitorul&chiparosul... Alea te pupa de bucurie ca nu prea le futi (5minute maxim) in cele 2-3 ore pe care le achiti... Dăăă....😝🙃😝 3
Postări Recomandate