Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 41 minute, _potrivitu a spus: Da de ce să facă așa ceva ? L-a văzut și cică nu a fost dragoste" la prima vedere . Așa că mai bine să se gândească la următoarea. Nu merge frate. Banuiesc ca nu ai fost la Eveline daca intrebi de ce sa faca asa ceva 😊 Am sa iti raspund desi poate am sa par lingau (oricum in cazul de fata am fost 🤭) Eveline e o fata misto, una din cele mai naturale si dezinvolte fete de pe forum. In locul colegului si cunoscand-o pe Ev eu mi-as calca pe orgoliul masculin si as incerca sa mai fac o programare. Ea a spus ca i s-a parut dubios ca a fost insistent, nu ca nu ar fi fost dragoste la prima vedere. Mie colegul mi s-a parut rezonabil, a spus ce la deranjat, nu a jignit cum fac altii in situatii asemanatoare si tocmai de aceea am spus ca poate a doua oara va fi cu noroc pentru amandoi, Ev are parte de un client nou si colegul are parte de o fata frumoasa. Bineinteles Ev hotaraste...eu doar am facut spam 😂 PS. Situatia asta era in unul din punctele tale din topicul de pe DG 🤔? 3 1 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2022 Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 6 ore, MisterX a spus: Banuiesc ca nu ai fost la Eveline daca intrebi de ce sa faca asa ceva 😊 Am sa iti raspund desi poate am sa par lingau (oricum in cazul de fata am fost 🤭) Eveline e o fata misto, una din cele mai naturale si dezinvolte fete de pe forum. In locul colegului si cunoscand-o pe Ev eu mi-as calca pe orgoliul masculin si as incerca sa mai fac o programare. Ea a spus ca i s-a parut dubios ca a fost insistent, nu ca nu ar fi fost dragoste la prima vedere. Mie colegul mi s-a parut rezonabil, a spus ce la deranjat, nu a jignit cum fac altii in situatii asemanatoare si tocmai de aceea am spus ca poate a doua oara va fi cu noroc pentru amandoi, Ev are parte de un client nou si colegul are parte de o fata frumoasa. Bineinteles Ev hotaraste...eu doar am facut spam 😂 PS. Situatia asta era in unul din punctele tale din topicul de pe DG 🤔? Nu , nu am fost. Părerea mea că ar face o greșeală dacă ar încerca a doua oară s- o viziteze. Eu așa am înțeles , că l-a văzut. PS - Vezi că a apărut Cleopatra 1 și din câte știut , nu îi plac discuțiile pe aici. 🤭
Bambiii Reputație: 362 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2022 Hey,Sunt in locatie. Va aștept cu mesaje🥰
xxxnickxxx Reputație: 301 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 29, 2022 La ce oră începi mâine?
konn223 Reputație: 376 Postat Noiembrie 30, 2022 Postat Noiembrie 30, 2022 Buna Evelin, lucrezi si sambata?
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2022 La multi ani! 🤗 Astăzi sunt disponibila incepand cu ora 14 va aștept 😘
Joker1991 Reputație: 308 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2022 La 19.05.2022 la 2:49, Vizitator EvelineEv69 a spus: 🥰🥰🥰🥰 Superba 😍😍 1
7uuupp Reputație: 4770 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 1 oră în urmă, Joker1991 a spus: Superba 😍😍 Da! Ar fi de inițiat o procedura de vizitare! 1
looke Reputație: 192 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2022 Acum 1 oră, Joker1991 a spus: Superba 😍😍 Acum 38 minute, 7uuupp a spus: Da! Ar fi de inițiat o procedura de vizitare! Nu e ea in poze, e un model. Dar fata am inteles ca ar arata cumva asemanator. Pacat ca nu pune macar o poza, isi face un deserviciu. 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2022 Bunaa 🥰 Azi sunt disponibila de la ora 15:00, va aștept cu mesaje 🤗
Greucea Reputație: 178 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Decembrie 2, 2022 Acum 16 minute, Bambiii a spus: Bunaa 🥰 Azi sunt disponibila de la ora 15:00, va aștept cu mesaje 🤗 Incanta-ne cu poze noi zi reale te rog! 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2022 Heyy😘Sunt disponibila. Va aștept cu mesajee🥰
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2022 Bunaaa. Sunt disponibila . Va aștept cu mesajee ,pup😘🥰
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2022 Heyyy🥰Sunt disponibila . Va aștept cu mesaje😘
akos Reputație: 127 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2022 Și noi cu poze
Saracu Reputație: 162 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Decembrie 6, 2022 On 11/28/2022 at 2:49 PM, sens said: Din partea mea, un mare NU. Stabilit ora 14:00, scriu la 13:30 ca am plecat spre ea. Ajung la 14:00, transmit pe wapp ca am ajuns, ma indruma spre scara 3 si pauza. Sun, abia raspunde, cer interfon si etaj si mi spune sa astept 5 min. Au trecut 20 min, n a mai rasp la tel, si intr un final imi spune ca are videointerfon si nu m a cunoscut, n a vrut sa riste… O ora pierduta pt o incurca-lume. Asa NU! Eu vad rezolvarea simpla. Iei 2 ore, te duci la ea si cand intri ii zici ca iti pare suspect apartamentul si pleci. Asa e toata lumea impacata. Acesta nu este un pamflet, dar trebuie tratat ca atare.
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2022 Heyy❤️ Azi sunt disponibila de la ora 15:00, va aștept cu mesaje 😘
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2022 Hey,azi sunt disponibila incepand cu ora 13 .va aștept pupici🥰
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2022 Heyy.Sunt Disponibila pana la ora 22 .Va astept cu mesaje pentru programari.😊
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2022 🥰😋 4 10
johnqwer Reputație: 633 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2022 Acum 6 ore, Bambiii a spus: 🥰😋 Haide sa vedem si una cu sanii, reala nu orientativa😚 si ar fi binevenita o actualizare de servicii........
John8830 Reputație: 10 Postat Decembrie 8, 2022 Postat Decembrie 8, 2022 Vin și eu cu o recenzie. Vizita făcută undeva pe început de toamnă . Referitor la ce am mai citit recent în comentarii, nu are poze cu ea Fata este frumușică , a cam exagerat un pic cu silicoanele ( adică eu nu am fost atât de incantat de ele) Eu am reușit să o prind pe seara pe la 23, după ce am avut deja 2 programari anulate ( din vina mea ) INtre noi nu a fost o chimie prea reușită. acțiunea on (ok as spune eu, se joacă cu ea și chiar o suge ) și după câteva minute m-a întrebat dacă îl punem...și l-am pus. Urmat de np cu sărutări și gemete unde am și chinuit-o un pic , se excita și îi place. A urmat o căpriță unde am și finalizat. fata este strâmtă și o doare . apreciez totuși că m-a lăsat să îmi fac de cap. Eu o recomand. de revenit? Mă refer doar la mine , nu știu ce să zic...ne chinuim amândoi. halat 200 dtd aprox 20 min 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2022 Acum 1 oră, John8830 a spus: Vin și eu cu o recenzie. Vizita făcută undeva pe început de toamnă . Referitor la ce am mai citit recent în comentarii, nu are poze cu ea Fata este frumușică , a cam exagerat un pic cu silicoanele ( adică eu nu am fost atât de incantat de ele) Eu am reușit să o prind pe seara pe la 23, după ce am avut deja 2 programari anulate ( din vina mea ) INtre noi nu a fost o chimie prea reușită. acțiunea on (ok as spune eu, se joacă cu ea și chiar o suge ) și după câteva minute m-a întrebat dacă îl punem...și l-am pus. Urmat de np cu sărutări și gemete unde am și chinuit-o un pic , se excita și îi place. A urmat o căpriță unde am și finalizat. fata este strâmtă și o doare . apreciez totuși că m-a lăsat să îmi fac de cap. Eu o recomand. de revenit? Mă refer doar la mine , nu știu ce să zic...ne chinuim amândoi. halat 200 dtd aprox 20 min Multumesc si te mai astept 😊
Bambiii Reputație: 362 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2022 Bunaa. La ora 16 o sa fiu in locatie. Va aștept cu mesaje pupici🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2022 Postat Decembrie 10, 2022 On 12/8/2022 at 10:40 PM, John8830 said: Vin și eu cu o recenzie. Vizita făcută undeva pe început de toamnă . Referitor la ce am mai citit recent în comentarii, nu are poze cu ea Fata este frumușică , a cam exagerat un pic cu silicoanele ( adică eu nu am fost atât de incantat de ele) Eu am reușit să o prind pe seara pe la 23, după ce am avut deja 2 programari anulate ( din vina mea ) INtre noi nu a fost o chimie prea reușită. acțiunea on (ok as spune eu, se joacă cu ea și chiar o suge ) și după câteva minute m-a întrebat dacă îl punem...și l-am pus. Urmat de np cu sărutări și gemete unde am și chinuit-o un pic , se excita și îi place. A urmat o căpriță unde am și finalizat. fata este strâmtă și o doare . apreciez totuși că m-a lăsat să îmi fac de cap. Eu o recomand. de revenit? Mă refer doar la mine , nu știu ce să zic...ne chinuim amândoi. halat 200 dtd aprox 20 min Confirm si eu ca "o doare". Deci nu va duceti daca vreti sa dati bine in ea. E prietenoasa, zambareata si are un aer fresh "teen" dar la actiune e prea domoala si retinuta si e frustrant pt cei ce sunt mai activi in pat sa auda "stai ca asa ma doare". Silicoanele nu m-au incantat nici pe mine. Parca nu i se potrivesc. Si se simte un iz de volum...cred de aia se si menajeaza in pat. Sa poata duca mult. Asta sau are un iubi... 200lei 1 fin...okish. 400lei 1 ora...nu chiar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum