Sari la conținut

Fete la strada

Postări Recomandate

Postat

Salutare, am tot vazut ca se poarta topicele de tipul asta si prin alte orase. Hai sa vedem ce compunem si aici.

Postat

Pe vremuri erau pe bulevardul Mamaia,cred că așa îi spune. Acum nu prea mai știu pe unde stau

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Bro.. parerea mea strict personala este că nu isi are locu un topic de genu aici , majoritatea suntem bărbati bine cu situatie ok si ne permitem sa dam un 300 400 lei sa ne simtim bine 1 ora .. nsh ce sa zic eu ma uit cu lehamite la fetele de pe centură .. 

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
Postat

Gasesti mai multe detalii aici...

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Postat
Acum 7 ore, fishubr a spus:

Bro.. parerea mea strict personala este că nu isi are locu un topic de genu aici , majoritatea suntem bărbati bine cu situatie ok si ne permitem sa dam un 300 400 lei sa ne simtim bine 1 ora .. nsh ce sa zic eu ma uit cu lehamite la fetele de pe centură .. 

une ori gasesti fetite bune si la strada, la fel cum gasesti si centuriste cacacioase la apartamente, nu cred ca locul activitatii face diferenta....

• Like 2
  • Mersi 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 9 ore, xzibits a spus:

Pe vremuri erau pe bulevardul Mamaia,cred că așa îi spune. Acum nu prea mai știu pe unde stau

Incurci ceva , tot  bulevardul Mamaia se intituleaza.( bulevardul Mamaia inainte de revolutie se numea Vladimir Ilici LENIN  ---SURSA INFO  https://ro.wikipedia.org/wiki/Bulevardul_Mamaia_din_Constanța)

Eu imi amintesc de pe vremea cand inca circulau tramvaiele si inainte de a fi construit City Mall intre Restaurant Bulevard si hotel Dobrogea  pe ,partea cu ghiolu erau fete la strada.

Stai ca acuma o sa vina caldura o sa le regasesti pe varianta de la intersectie Nicolae Filimon cu varianta Cta( sau blvd Aurel Vlaicu) se construieste acuma HornBach si pana la hotel Dobrogea intrare in Mamaia. 

Urmareste mai bine topicul  HARTA FAST FUCK JUD CTA.  si o sa fi informat!

• Like 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...