georgepr Reputație: 1099 Postat Mai 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4 Eu care credeam ca lux ramane la lux.... 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5020 Postat Mai 4 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Mai 4 Acum 2 ore, georgepr a spus: Eu care credeam ca lux ramane la lux.... Si eu tot așa credeam . Luxul normal ar trebui să fie peste TOP. Acum să scadă și tarifele dacă e la TOP🤷🏻♂️? Nu vezi colegu că e și supărată că nici nu a mulțumit. Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1099 Postat Mai 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4 Acum 24 minute, armando77 a spus: Si eu tot așa credeam . Luxul normal ar trebui să fie peste TOP. Acum să scadă și tarifele dacă e la TOP🤷🏻♂️? Nu vezi colegu că e și supărată că nici nu a mulțumit. Nu cred ca e suparata doar ca ea intra relativ rar pe forum Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5020 Postat Mai 4 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Mai 4 Acum 2 minute, georgepr a spus: Nu cred ca e suparata doar ca ea intra relativ rar pe forum Așa o fi cum spui , eu o vad ca pe o retrogradare numirea asta. Oricum ea are clienții ei nu stă în titluri , numiri etc.👍 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2925 Postat Mai 4 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Mai 4 Topic la lux poate să isi faca oricine, inclusiv fete care nu au nicio treabă cu luxul si poate nici la testate nu ar face mare impresie dar cer niște tarife aberante si atât, după cum s-a văzut la unele de pe acolo. La top se ajunge pe merit, teoretic. Deci nu vad care ar fi "retrogradarea". 1 https://www.youtube.com/watch?v=krxU5Y9lCS8 Link spre comentariu
spablo35 Reputație: 118 Postat Iunie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12 nu am mai vazut nimic aici despre Cezara: este la munca sau ce? 1 Link spre comentariu
Samirus890 Reputație: 2 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Cred că are stafilococ 1 2 Link spre comentariu
tymmy90 Reputație: 400 Postat Iunie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13 Acum 2 minute, Samirus890 a spus: Cred că are stafilococ O fi d'ăla AURiu 🥶 1 1 Link spre comentariu
mandarina22 Reputație: 21 Postat Iulie 4 Oras:Bucuresri Oras:Bucuresri Partajează Postat Iulie 4 On 6/14/2023 at 11:40 AM, il pupparo said: Va salut. Am zis sa mai încerc și alte zile ale săptămânii, asa ca am schimbat puțin deviza și am zis ca dacă e marți nu e Belgia, ci e Cezara . Și a fost ! Si ce bine a fost , bine de tot . Am plecat dărâmat, futut la greu . O revedere memorabila ca de obicei cu Cezara - 10 cu maxime felicitări. O zi buna va doresc ! Salut! Scuze ca aduc alte fete in discutie pe acest topic dar am si eu o curiozitate : Se poate compara cu Milena pe partea de gfe/sarut ? Mersi! 1 1 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1099 Postat Iulie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10 Mai e in afaceri cezara? 1 Link spre comentariu
misu987654321 Reputație: 1 Postat Septembrie 3 Partajează Postat Septembrie 3 Mai stie cineva de Cezara cand revine? Link spre comentariu
Skoban Reputație: 50 Postat Septembrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3 On 7/4/2024 at 8:54 PM, mandarina22 said: Salut! Scuze ca aduc alte fete in discutie pe acest topic dar am si eu o curiozitate : Se poate compara cu Milena pe partea de gfe/sarut ? Mersi! Nu! Link spre comentariu
misu987654321 Reputație: 1 Postat Joi la 19:46 Partajează Postat Joi la 19:46 Ati mai auzit cumva vesti despre ea? Link spre comentariu
Klop01 Reputație: 13 Postat Joi la 22:06 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Joi la 22:06 Din pacate nu. Oare s a retras? Link spre comentariu
misu987654321 Reputație: 1 Postat Vineri la 18:16 Partajează Postat Vineri la 18:16 Probabil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum