Sari la conținut

Ana 0768990929

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

In zona pescariei , o locatie discreta si destul de luxoasa ,curatenie ,ambient placut .

Am fost primit de o fata cam la 1.70 frumusica foc cu zambetul pe buze . 
pot sa spun ca am fost multumit din toate punctele de vedere ,nu a fost cu ochii pe ceas si si a facut treaba bine . 
10 din10 parerea mea 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, Pablo99898 a spus:

In zona pescariei , o locatie discreta si destul de luxoasa ,curatenie ,ambient placut .

pot sa spun ca am fost multumit din toate punctele de vedere ,nu a fost cu ochii pe ceas si si a facut treaba bine . 
10 din10 parerea mea 

Pablo99898 , Ai facut RECENZIE de parca ai fi CASALOTUL ei ...

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
18 hours ago, Pablo99898 said:

10 din10 parerea mea 

Paulica,lasa prostiile si apuca-te de treaba.Pune-ti fetele sa se spele la cur ca de aia au bube,si invata-le sa faca treaba calumea.Altfel or sa ti le futa doar alcoolistii si drogatii,si o sa faceti bani din pula la Cta!

Hai spor!

• Like 2
  • Haha 2
Link spre comentariu
Acum 5 ore, gigi brecu a spus:

Paulica,lasa prostiile si apuca-te de treaba.Pune-ti fetele sa se spele la cur ca de aia au bube,si invata-le sa faca treaba calumea.Altfel or sa ti le futa doar alcoolistii si drogatii,si o sa faceti bani din pula la Cta!

Hai spor!

Banii, in cazul lor , se fac NUMAI din ....

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
La 22.05.2022 la 20:08, Trojan37 a spus:

Aveti info despre ea si de la Focșani 👍

Am crezut ca sunteți băieți seriosi si voi ați trimis-o inapoi la Focșani, glumesc si eu 👍 Poate nu face multi purici nici la Focșani 😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
11 minutes ago, Trojan37 said:

Am crezut ca sunteți băieți seriosi si voi ați trimis-o inapoi la Focșani, glumesc si eu 👍 Poate nu face multi purici nici la Focșani 😂😂😂

Pai a trimis-o gasca "futalailor"! 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...