Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 7 ore, nicieu a spus: Citisem si inainte topicul... la inceput am unteles-o caci acoperea multele comentarii, dar asa este spam obsesiv nejustificat... insa spre deosebire de altii eu stiu cum sa folosesc cuvintele fara sa jignesc. Da, ai dreptate! În legătură cu comentariile mele, în care spui că fac spam, eu mereu am făcut așa și nu am avut nici o problemă.🥳❤️ 1 4
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 31, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 31, 2022 Acum 14 minute, Dididia a spus: Da, ai dreptate! În legătură cu comentariile mele, în care spui că fac spam, eu mereu am făcut așa și nu am avut nici o problemă.🥳❤️ ai dreptate papusica mica ....daca te pisi impotriva vantului ce poti pati in afara ca te stropesti pisate si pe ce spune nicieu ca tot se chinuie el saracul sa-ti ia mereu partea ...asa ii trebuie important e sa ai personalitate sa arati ca tu esti tu ....si nimic nu te poate atinge sau schimba 1 2
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 15 minute, gica 1955 a spus: ai dreptate papusica mica ....daca te pisi impotriva vantului ce poti pati in afara ca te stropesti pisate si pe ce spune nicieu ca tot se chinuie el saracul sa-ti ia mereu partea ...asa ii trebuie important e sa ai personalitate sa arati ca tu esti tu ....si nimic nu te poate atinge sau schimba Nu am spus asta! 🥳❤️ Ai înțeles doar ce ai vrut tu. 🤓 O zi superbă! 1 4
divagatie Reputație: -70 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Bajetii ,voi stiti ce face duduia? Am sunat-o pe nr de pe forum in zile diferite ,pla ,nu raspunde. Cred ca raspunde numai pe nr de pe publi ca acolo are cascaval mai mult. 1 1
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 Urmează poze noi!😏😎 1 6
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Mai 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2022 Fata a fost și în București, prin 2020 cred și a avut un topic, bineinteles cu un alt număr de telefon și alt nume, pozele reale dar servicii slabe și mult tupeu și atunci se certa cu noi, asa ca mergeți doar dacă sunteți masochiști 🙂 1 2
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 1 oră în urmă, gicacontra2012 a spus: Fata a fost și în București, prin 2020 cred și a avut un topic, bineinteles cu un alt număr de telefon și alt nume, pozele reale dar servicii slabe și mult tupeu și atunci se certa cu noi, asa ca mergeți doar dacă sunteți masochiști 🙂 Nu ai fost la mine. 😏 O zi buna! 🥳🥰 1 6
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 3 ore, gica 1955 a spus: ai dreptate papusica mica ....daca te pisi impotriva vantului ce poti pati in afara ca te stropesti pisate si pe ce spune nicieu ca tot se chinuie el saracul sa-ti ia mereu partea ...asa ii trebuie important e sa ai personalitate sa arati ca tu esti tu ....si nimic nu te poate atinge sau schimba Nea Gica, eu nu i-am tinut partea nimanui, tocmai ca am taxat si eu spamul excesiv fara ca nimeni sa se mai leaga de ea... eu doar am zis ca nu e ok sa o jigneasca lumea in halul asta si sa ii spuna sa plece... va pleca ea cand va vedea ca nu-i va merge treaba cum ar spera. Asa ca partea cu pisatul pe mine, nu isi are rostul... eu am incercat sa-i dau fetei un sfat, daca ea nu il ia in considerare, e problema ei... 😉
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 Ms pe wapp - 0737702891 😏🥰🥳🥳🥳 7 minute de centru Constanța Kiss! Dia😈🥰 1 6
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Mai 31, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2022 Topicul în care cu tupeu se certa cu noi și avea unul și mai vechi din 2018, citiți puțin și va lamuriti imediat. 2 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Mai 31, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 31, 2022 Acum 18 minute, nicieu a spus: Nea Gica, eu nu i-am tinut partea nimanui, tocmai ca am taxat si eu spamul excesiv fara ca nimeni sa se mai leaga de ea... eu doar am zis ca nu e ok sa o jigneasca lumea in halul asta si sa ii spuna sa plece... va pleca ea cand va vedea ca nu-i va merge treaba cum ar spera. Asa ca partea cu pisatul pe mine, nu isi are rostul... eu am incercat sa-i dau fetei un sfat, daca ea nu il ia in considerare, e problema ei... 😉 Stimate colega Nu am spus sa se pisa pe tine ....ca doar nu esti din cei care preferă serviciile ei ? Am spus că se pisa pe ce-i spui tu ....si pe sfaturile tale impaciuitoare.Este cu totul altceva Dar daca tu iti doresti chestii mai ciudate eu nu am nimic impotriva sa-i fi client. 1 2
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 15 minute, gicacontra2012 a spus: Topicul în care cu tupeu se certa cu noi și avea unul și mai vechi din 2018, citiți puțin și va lamuriti imediat. Hmmm... Nu văd recenzii negative, decât contraziceri ca aici. 🥳 O zi bună! 😏😎 1 1 6
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Mai 31, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Acum 6 minute, Dididia a spus: Hmmm... Nu văd recenzii negative, decât contraziceri ca aici. 🥳 O zi bună! 😏😎 Tu oricum nu vezi si nu intelegi nimic 🤣🤣 4 3
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 1 oră în urmă, gica 1955 a spus: Stimate colega Nu am spus sa se pisa pe tine ....ca doar nu esti din cei care preferă serviciile ei ? Am spus că se pisa pe ce-i spui tu ....si pe sfaturile tale impaciuitoare.Este cu totul altceva Dar daca tu iti doresti chestii mai ciudate eu nu am nimic impotriva sa-i fi client. Nea Gica, tipa nu ofera doar dominare... se poate observa in anunt... ofera si servicii clasice, pretul fiind la latidunie ei sa-l ceara si la latitudinea clientului daca il ofera sau nu... eu daca as fi fost acasa, probabil ca as fi vizitat-o pentru serviciile clasice, pentru ca imi place ce vad in poze... si ca sa fiu mai direct, le place mai multor useri ce vad in poze dar ii doar sufletul pentru 350 de lei 🤣 nu isi au rostul comentariile despre tarif daca nu a vizitat-o nimeni... dupa ce o viziteaza unul si este nesatisfacut de servicii, poate scrie cat vrea referitor la tarif, desigur ca se poate scrie si fara a merge la ea despre tarif (oricum s-a scris deja) dar asta fac niste oameni, sa nu zic saracii care ar vrea sa se duca sa marcheze dar pe cat mai putin... nu arat cu degetul spre cineva, doar generalizez... Pot pune ramasag ca daca tipa avea tarif 200 sau 250 ora, nu mai erau atatea comentarii referitoare la tarif... si prin aceasta postare nu ii tin partea, doar exemplific un lucru... cine are ochi de vazut sa vada!
Dididia Reputație: 103 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanța Oras:Constanța Autor Postat Mai 31, 2022 1 oră în urmă, Dididia a spus: Ms pe wapp - 0737702891 😏🥰🥳🥳🥳 7 minute de centru Constanța Kiss! Dia😈🥰 Liberă! Kiss! 😏🥳🥰 1 6
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Mai 31, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Acum 43 minute, nicieu a spus: Nea Gica, tipa nu ofera doar dominare... se poate observa in anunt... ofera si servicii clasice, pretul fiind la latidunie ei sa-l ceara si la latitudinea clientului daca il ofera sau nu... eu daca as fi fost acasa, probabil ca as fi vizitat-o pentru serviciile clasice, pentru ca imi place ce vad in poze... si ca sa fiu mai direct, le place mai multor useri ce vad in poze dar ii doar sufletul pentru 350 de lei 🤣 nu isi au rostul comentariile despre tarif daca nu a vizitat-o nimeni... dupa ce o viziteaza unul si este nesatisfacut de servicii, poate scrie cat vrea referitor la tarif, desigur ca se poate scrie si fara a merge la ea despre tarif (oricum s-a scris deja) dar asta fac niste oameni, sa nu zic saracii care ar vrea sa se duca sa marcheze dar pe cat mai putin... nu arat cu degetul spre cineva, doar generalizez... Pot pune ramasag ca daca tipa avea tarif 200 sau 250 ora, nu mai erau atatea comentarii referitoare la tarif... si prin aceasta postare nu ii tin partea, doar exemplific un lucru... cine are ochi de vazut sa vada! Pai oricum tu vizitezi toate rablele 🤣🤣 Apropo de bani, si pe mine ma doare sufletul sa dau 350 aici 🤣🤣 asa e...nu imi vine sa dau 350 cand stiu ca am unde sa dau 4-500 si plec futut de toti banii 🤣🤣 comentariul de mai sus e scris doar de dragul de a scrie 🤣🤣 ai revenit la obiceiurile vechi 🤣🤣 Tine cont ca sunt anumite servicii pe care fata nu le face...de 350 lei nu e vorba doar de bani...e vorba si de ce ofera de acei bani 4 1 1
Orb1t Reputație: 2221 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 25 minutes ago, talibanu said: Pai oricum tu vizitezi toate rablele 🤣🤣 Apropo de bani, si pe mine ma doare sufletul sa dau 350 aici 🤣🤣 asa e...nu imi vine sa dau 350 cand stiu ca am unde sa dau 4-500 si plec futut de toti banii 🤣🤣 comentariul de mai sus e scris doar de dragul de a scrie 🤣🤣 ai revenit la obiceiurile vechi 🤣🤣 Tine cont ca sunt anumite servicii pe care fata nu le face...de 350 lei nu e vorba doar de bani...e vorba si de ce ofera de acei bani Baba Nicieu schimba parul, da' naravul ba. 🤣 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 29 minute, Orb1t a spus: Baba Nicieu schimba parul, da' naravul ba. 🤣 Nu e nici un narav... mi-am spus un punct de vedere fara a adresa vreo jignire cuiva... cine se simte lezat de ceea ce am postat, imi pare rau, nu am ce face!
Orb1t Reputație: 2221 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 43 minutes ago, nicieu said: Nu e nici un narav... mi-am spus un punct de vedere fara a adresa vreo jignire cuiva... cine se simte lezat de ceea ce am postat, imi pare rau, nu am ce face! Nici noi nu avem ce face. Tot tu esti. 😂
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Mai 31, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Acum 2 ore, nicieu a spus: Nea Gica, tipa nu ofera doar dominare... se poate observa in anunt... ofera si servicii clasice, pretul fiind la latidunie ei sa-l ceara si la latitudinea clientului daca il ofera sau nu... eu daca as fi fost acasa, probabil ca as fi vizitat-o pentru serviciile clasice, pentru ca imi place ce vad in poze... si ca sa fiu mai direct, le place mai multor useri ce vad in poze dar ii doar sufletul pentru 350 de lei 🤣 nu isi au rostul comentariile despre tarif daca nu a vizitat-o nimeni... dupa ce o viziteaza unul si este nesatisfacut de servicii, poate scrie cat vrea referitor la tarif, desigur ca se poate scrie si fara a merge la ea despre tarif (oricum s-a scris deja) dar asta fac niste oameni, sa nu zic saracii care ar vrea sa se duca sa marcheze dar pe cat mai putin... nu arat cu degetul spre cineva, doar generalizez... Pot pune ramasag ca daca tipa avea tarif 200 sau 250 ora, nu mai erau atatea comentarii referitoare la tarif... si prin aceasta postare nu ii tin partea, doar exemplific un lucru... cine are ochi de vazut sa vada! Mai pe scurt tu ne faci saracii? 🤣🤣🤣 1 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Mai 31, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Acum 1 minut, carpe_diem a spus: Mai pe scurt tu ne faci saracii? 🤣🤣🤣 🤣🤣 daca ziceam eu se supara 🤣🤣 tu de ce nu ai vizitat inca aceasta domnisoara? E fix ce iti trebuie🤣🤣🤣 garantat 🤣🤣 1
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 24 minute, carpe_diem a spus: Mai pe scurt tu ne faci saracii? 🤣🤣🤣 Da! Dar doar cei care se simt! Cu acest comentariu, am iesit din peisaj.
Dima74 Reputație: 477 Postat Mai 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 31, 2022 Eu am fost la aceasta fata,este ok,pozele sunt reale. A fost punctuala,am comunicat bine cu ea pe wattsapp. Este o fata care își dorește să te satisfacă,din prima clipa,dupa ce îi treci pragul.Locatia Este curata,îngrijită.Baie,prosoape,gel ok.Nu m_au interesat cătușele ei,biciul sau alte accesorii. I_am cerut masaj și a fost foarte ok fata.Apoi au urma și alte servicii,care și ele au fost bune și placute. La final am făcut dus și am fumat impreuna cite o țigară dupa care am plecat mulțumit. Cadoil lăsat 350 lei investiți cu placere. O sa revin cu o recenzie completa. 3 1
Orb1t Reputație: 2221 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 1 hour ago, talibanu said: 🤣🤣 daca ziceam eu se supara 🤣🤣 tu de ce nu ai vizitat inca aceasta domnisoara? E fix ce iti trebuie🤣🤣🤣 garantat 🤣🤣 Saracie lucie! 🤣🤣 ne simtim
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum