Sari la conținut

MiaElena24 - 0769260816

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Am fost si eu la domnisoara de cateva ori. Ca o medie, experienta a fost buna spre foarte buna.

Locatie: 8 - vis-a-vis de MC Cismigiu. cand veti ajunge pe acolo, intrarea e putin dubioasa (pentru asta am dat 8). in rest, destul de curat in apartament, cateva geluri de dus la baie, prosoape curate.

Corp: 8.5 - clar nu este pentru admiratorii fetelor slim. asa cum o vedeti in poze, este si in realitate, n-am ce sa descriu mai mult.

GFE: 9.5 - pentru mine a fost compatibilitate pe parte de GFE, iar nota este data subiectiv. mai mereu atenta la detalii, per total o persoana calda.

Oral: 9 - un oral executat bine de fiecare data, sunt pe aceeasi lungime cu stilul ei, mai soft.

Normal: 8 - asa cum zice si ea, nu se incadreaza in categoria celor care fac sex sportiv. stil moderat, destul de okay pentru pozitii clasice. pentru alte pozitii, pare putin chinuitor. 

Ca o concluzie, este o fata de bun simt, asa cum s-a mai zis, cu cei 7 ani de acasa. De recomandat, da, celor care vor ceva soft si o fata putin pasiva, asadar, initiativa sa fie din partea noastra.

• Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769260816
  • Oras:Bucuresti sector 3
  • Disponibila
  • Disponibila
La 27.08.2022 la 12:25, RazvanP21 a spus:

Am fost si eu la domnisoara de cateva ori. Ca o medie, experienta a fost buna spre foarte buna.

Locatie: 8 - vis-a-vis de MC Cismigiu. cand veti ajunge pe acolo, intrarea e putin dubioasa (pentru asta am dat 8). in rest, destul de curat in apartament, cateva geluri de dus la baie, prosoape curate.

Corp: 8.5 - clar nu este pentru admiratorii fetelor slim. asa cum o vedeti in poze, este si in realitate, n-am ce sa descriu mai mult.

GFE: 9.5 - pentru mine a fost compatibilitate pe parte de GFE, iar nota este data subiectiv. mai mereu atenta la detalii, per total o persoana calda.

Oral: 9 - un oral executat bine de fiecare data, sunt pe aceeasi lungime cu stilul ei, mai soft.

Normal: 8 - asa cum zice si ea, nu se incadreaza in categoria celor care fac sex sportiv. stil moderat, destul de okay pentru pozitii clasice. pentru alte pozitii, pare putin chinuitor. 

Ca o concluzie, este o fata de bun simt, asa cum s-a mai zis, cu cei 7 ani de acasa. De recomandat, da, celor care vor ceva soft si o fata putin pasiva, asadar, initiativa sa fie din partea noastra.

Îți mulțumesc frumos pentru vizita, cat și pentru cuvintele frumoase!❤️❤️❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața! Sper să aveți o zi bună sau, de ce nu, să avem o zi bună împreună 😘 Sunt disponibilă pentru programări și mă găsiți pe str Ion Brezoianu nr 14. Detaliile adresei vi le dau la telefon sau prin mesaj pe WhatsApp, la numărul 0769260816. Serviciile și prețurile le găsiți un pic mai sus, pe această pagină.

IMG_20220829_124219.jpg

• Like 2
  • Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 20 ore, uritescu a spus:

Tocmai acum, când te-ai hotărât să pui poze, se va tăia maioneza...

Da...😔

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragilor!  Sunt disponibila de azi până  joi  de la ora 13:00 la ora 20:00

iar vineri de la 13:00 la 17:00! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața, tuturor! O recapitulare a serviciilor și prețurilor:

- Sex oral protejat/neprotejat 

- Sex normal numai protejat

- Sex între sâni 

- 69

- Cunnilingus

- Masaj de relaxare

- Săruturi pe corp 

- Ejaculare corporală sau în prezervativ

- Nu (mai fac) finalizare orală 

- Nu fac sex anal

- Nu accept dimensiuni mari ori accesorii (bile, piercing, etc)

- Nu accept persoane în stare de ebrietate 

- 30 de minute (o finalizare) = 💸150 de lei

- 60 de minute care includ masaj din partea mea și sex (o singură finalizare) = 💸200 de lei

- 60 de minute, două finalizări = 💸250 de lei

Programările le putem stabili la numărul 0769260816 (apel sau WhatsApp)

IMG_20220831_123818.jpg

• Like 1
  • Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

În mod tradițional se spune că atunci când e vreme urâtă afară, e timpul bun pentru sex. Nu cred că mai ține cineva cont de chestiile astea, pentru că și vara este la fel de bună pentru întâlniri și distracție. Cum afară nu e nici cald, nici frig, cred că toată lumea este mulțumită 🙂 Tocmai de aceea eu sunt gata pentru programări. Lista de servicii și prețurile le aveți mai sus. Noi ne putem auzi la numărul 0769260816 (apel sau WhatsApp).

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hei bună ziua dragii mei! Ce timp frumos pentru a te relaxa, nu?😋 De aceea eu sunt disponibila până la ora 20:00 pentru a va oferi momente de plăcere și relaxare🙂💦 Ma puteți contacta la numarul 0769260816 (apel/Whatsapp)

Lista cu preturi și servicii o aveți puțin mai sus!❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor! Sunt disponibila până la ora 21:00. Programările le fac pe Whatsapp la Nr de tel 0769260816❤️😘pupiciii

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu sunt perfectă și nici pe gustul tuturor. Dar cine poate întruni atâtea calități? Eu am ales să am un comportament natural, care sper să fie pe gustul anumitor doritori de întâlniri cu mine. Sunt de găsit într-o locație ultra centrală, iar programările se pot face la numărul 0769260816.

• Like 1
Link spre comentariu

Am facut si eu cateva vizite si m-am hotarat sa las un review.

1. Locatia: locatia e ok, accesibila, pe langa McDonald's de la Cismigiu. Inauntru e ordine, prosoape curate la baie, dar patul scartaie, nota 8.

2. Modalitatea de contact: Eu am facut programarile pe whatsapp, raspunde destul de repede..

3. Detalii: Eu am facut totul protejat, nu ma intereseaza altceva. Oral nota 9, chiar se straduieste sa fie totul ok. Normal nota 8.5, initiativa trebuie sa vina de la noi, conteaza mult ce ii place fiecaruia, dupa parerea mea cel mai ok e cu ea deasupra. Am incercat si masajul si chiar e placut, relaxant.

4. Alte observatii: Are o fata frumoasa, o voce dulce inalta, la corp are forme, exact cum se vede si in poze, cu sani mari naturali. Este o persona calda si deschisa, te face sa te simti bine. Este naturala, iar pentru mine GFE este de nota 10. Nu recomand celor care vor o fata slim sau PSE.

5. Tarife si programul le gasiti in postul ei.

Eu am fost multumit si cu siguranta voi mai reveni.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, luzaru a spus:

Am facut si eu cateva vizite si m-am hotarat sa las un review.

1. Locatia: locatia e ok, accesibila, pe langa McDonald's de la Cismigiu. Inauntru e ordine, prosoape curate la baie, dar patul scartaie, nota 8.

2. Modalitatea de contact: Eu am facut programarile pe whatsapp, raspunde destul de repede..

3. Detalii: Eu am facut totul protejat, nu ma intereseaza altceva. Oral nota 9, chiar se straduieste sa fie totul ok. Normal nota 8.5, initiativa trebuie sa vina de la noi, conteaza mult ce ii place fiecaruia, dupa parerea mea cel mai ok e cu ea deasupra. Am incercat si masajul si chiar e placut, relaxant.

4. Alte observatii: Are o fata frumoasa, o voce dulce inalta, la corp are forme, exact cum se vede si in poze, cu sani mari naturali. Este o persona calda si deschisa, te face sa te simti bine. Este naturala, iar pentru mine GFE este de nota 10. Nu recomand celor care vor o fata slim sau PSE.

5. Tarife si programul le gasiti in postul ei.

Eu am fost multumit si cu siguranta voi mai reveni.

Îți mulțumesc frumos pt vizita cât și pt recenzie!❤️ Te mai aștept cu drag!😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dimineața dragilor! Sunt disponibila incepand cu ora 13:00 până la ora 20:00! Pentru programări aștept apel/Whatsapp la numărul  (0769260816) pupici! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

În fiecare după amiază deconectează-te de la tot ce te preocupă. Lasă grijile deoparte și concentrează-te doar la tine și la plăcerile tale. Mintea și corpul au nevoie de relaxare ca să funcționeze cel mai bine 😘

IMG_20220921_150637.jpg

• Like 3
  • Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Poate e doar un mit când se spune despre cafea că stimulează organismul pentru a produce serotonima, numit și hormonul fericirii. Eu mi-am început dimineața cu un espresso gustos și sunt gata pentru programări. Ne auzim la numărul 0769260816!

IMG_20220922_122004.jpg

• Like 3
  • Inimioara 8
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
1 hour ago, MiaElena24 said:

Poate e doar un mit când se spune despre cafea că stimulează organismul pentru a produce serotonima, numit și hormonul fericirii. Eu mi-am început dimineața cu un espresso gustos și sunt gata pentru programări. Ne auzim la numărul 0769260816!

IMG_20220922_122004.jpg

Ești superba!

Când ne întâlnim, cafeaua o dai tu,din partea casei? 😂😂😂💋💋💋

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 53 minute, papura voda a spus:

Ești superba!

Când ne întâlnim, cafeaua o dai tu,din partea casei? 😂😂😂💋💋💋

Cafeaua este doar un pretext, nu-i așa? 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

1.Locatia - langa Cismigiu, ideala din punctul meu de vedere. Atmosfera placuta in interior, nu am ce reprosa.

2.Modalitatea de contact (telefon, mess): sms, raspunde repede 

3.Detalii intalnirea a decurs conform intelegerii prin sms. Am povestit initial pentru a ne cunoaste, am stabilit serviciile dorite, desi descrierea pare pragmatica a fost totul natural. Este rabdatoare cu cei care vin la aceste servicii pentru prima ora. 
Am fost doar pentru o sedinta de masaj. Este genul de fata care stie sa mentina o discutie, nu este o intalnire seaca. Pentru cei care cauta pe cineva cu care poti avea si o discutie inafara de serviciu, o recomand. Nu pare genul de persoana la care sa vi doar pentru “una scurta”. 

4.Programul de lucru - mentionat in topic

5.Note masaj de relaxare 10

6.Tarifare - mentionat in topic

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 ore, MuadhibJ a spus:

1.Locatia - langa Cismigiu, ideala din punctul meu de vedere. Atmosfera placuta in interior, nu am ce reprosa.

2.Modalitatea de contact (telefon, mess): sms, raspunde repede 

3.Detalii intalnirea a decurs conform intelegerii prin sms. Am povestit initial pentru a ne cunoaste, am stabilit serviciile dorite, desi descrierea pare pragmatica a fost totul natural. Este rabdatoare cu cei care vin la aceste servicii pentru prima ora. 
Am fost doar pentru o sedinta de masaj. Este genul de fata care stie sa mentina o discutie, nu este o intalnire seaca. Pentru cei care cauta pe cineva cu care poti avea si o discutie inafara de serviciu, o recomand. Nu pare genul de persoana la care sa vi doar pentru “una scurta”. 

4.Programul de lucru - mentionat in topic

5.Note masaj de relaxare 10

6.Tarifare - mentionat in topic

Îți mulțumesc frumos pt vizita!💕 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...